Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Zenz Therapy

 

ZenzTherapy 

En overskuelig serie af moderne hårprodukter, der på bedste vis kombinerer de organiske og naturlige ingredienser, med effektiv virkning.

ZenzTherapy produkterne  til håret  er fyldt med både  nærende og aktive ingredienser, der alle er af højeste kvalitet. Produktserien er bygget op omkring 4 økologiske og nordiske planter, som også er kendte under betegnelsen ”superfood”. Betegnelsen ”superfood” tilkommer planter, som har en sundhedsfremmende virkning på kroppen. Hyben, Amarant, Havtorn og Kamille, er de udvalgte planter, som de virksomme ZenzTherapy hårprodukter er bygget op omkring. De udvalgte nordiske planter har alle en unik virkning på både hår og hårbund gennem deres styrkende, fugtudjævnende og revitaliserende virkninger

                                                                                         

  - Køber du 3, eller flere produkter, får du 30 % rabat på købet.                                               

  - Køber du 2 produkter, får du 20 % rabat på købet.                                                                     

 

Zenz Therapy sendes kun i Danmark.

Sorter efter
8033712307534

Zenz Therapy Color Treatment Intense Gray 1011

Farveopfriskning der kan fjerne det gule skær i gråt hår! Som samtidig er fuld af pleje, god til udfiltring og giver utrolig blankhed. 1011 er derfor velegnet til farveopfriskning af gråt hår. Resultatet holder i ca. 4 – 10 hårvask (afhængig af hårkvaliteten). Hvis produktet anvendes mere end ved hver 4. til 10. hårvask, vil pigmenterne bygges op i håret, og blive mere permanente. Det anbefales ikke at farve eller lysne håret, hvis der er synlig pigmentopbygning fra 1011 til stede i håret. Anvendelse: Påføres i nyvasket og fugtigt hår. Anvend altid handsker ved påføringen. Fordel produktet jævnt i håret enten med hænderne eller en kam/børste. Frisér håret igennem og lad produktet indvirke i 3 – 30 minutter. Jo længere produktet indvirker, jo mere intens/mørk bliver farveresultatet. Skyl herefter grundigt. BEMÆRK: Bør ikke påføres på hårbunden eller huden. Hvis farvecremen kommer på huden, vaskes den af med vand og shampoo. 250 ml.
Fra 118 DKK
73919289000571

Zenz Therapy Wax Spray Firm Hold Blue

ZenzTherapy Wax Spray Blue, er velegnet til at give struktur, seperation og hold i alle hårtyper og længder. ZenzTherapy hårprodukter er nemme at arbejde med og giver øjeblikkelig den ønskede virkning. Med Zenz Therapy spray voks, får du et fleksibelt hold, der tillader håret at bevæge sig, aligevel er det muligt at skabe volumen i håret og kreere en frisure med et naturligt udtryk der holder længe. ZenzTherapy Wax Spray Blue, indeholder, som de øvrige ZenzTherapy produkter i videst muligt omfang, kun naturlige ingredienser. Spray i længder på tørt eller fugtigt hår, for at opnå struktur og hold. Indeholder 250 ml.
Fra 139 DKK
8594166531307

Zenz Therapy Curl Defining Cream

CURL DEFINING CREAM ROSEHIP Denne anti-frizz krøllecreme skaber spændstighed og optimerer krøllet hår. Skaber et forbedret hold uden at håret bliver stift Fremmer krøl og struktur og mindsker krus Velegnet til langt de fleste hårtyper Aktive ingredienser og fordele: Hybenolie – Antioxidanter. Duft: Lette blomsternoter af Alpeviol, Viol og Liljekonval. Konsistens: Let cremet Godt at vide: Dermatologisk testet og naturlig tilførsel af økologisk frugt. Anvendelse: Påføres i nyvasket, håndklædetørt hår. Ingen parabener, MI/MCIT, kunstig farve eller silikone. Ikke testet på dyr. 200 ml.
Fra 146 DKK
8594166531260

Zenz Scalp Shampoo Chamomile Menthol

SCALP RELIEVE SHAMPOO CHAMOMILE & MENTHOL Fjerner skæl, genopretter og normaliserer hårbundens naturlige balance. Hvis du har skæl, kløe og irriteret hårbund – vil jeg anbefale en shampoo som blidt og skånsomt kan fjerne uønskede flager og irritation i hår og hårbund, blandt andet ved hjælp af Zinc Pyrithione. Til dette formål vil jeg anbefale Scalp Relieve Shampoo med Kamille og Menthol. Påføres i fugtigt hår, massér ind i hår samt hårbund. Vask håret 2 gange, lad evt. indvirke i 1–3 minutter ved vask nr to, skyl grundigt. 300 ml.
Fra 137 DKK
8594166531246

Zenz Therapy Nourishing Conditioner Rosehip

NOURISHING CONDITIONER ROSEHIP 300ML Genopbyggende og udglattende conditioner med Hyben. Velegnet til at genopbygge et skadet eller tørt hår, som eventuelt er forårsaget af kemiske behandlinger. Duft: En rund og blød duft af Jasmin, Æble og Liljekonval Konsistens: Let cremet Hvis du har et behandlet, kruset eller medtaget hår vil vi anbefale en intens, udglattende conditioner der kan blødgøre og gøre håret mere medgørligt, blandt andet ved hjælp af Hyben og Macadamia olie. Til dette formål vil vi anbefale, at starte med Nourishing Shampoo med Hyben.
Fra 137 DKK
8594166531222

Zenz Therapy Nourishing Shampoo Rosehip

NOURISHING SHAMPOO ROSEHIP 300ML Genopbyggende og udglattende shampoo med Hyben. Velegnet til at pleje et skadet eller tørt hår, som eventuelt er forårsaget af kemiske behandlinger. Duft: En rund og blød duft af Jasmin, Æble og Liljekonval Konsistens: Cremet Hvis du har et behandlet eller medtaget hår vil vi anbefale at starte med en shampoo, der blandt andet styrker og udglatter hårfibrene, og sørger for at minimere skader i hårets ydre, der evt. er forårsaget af behandlinger eller styling. Til dette formål vil vi anbefale, at starte med Nourishing Shampoo der indeholder den unikke og plejende Hybenolie. Til mild og skånsom rensning af hår og hårbund anvendes blandt andet et plantebaseret og vandopløseligt vaskeaktivt ingrediens, som udvindes af Kokos.
Fra 137 DKK
8594166531192

Zenz Therapy Volumizing Conditioner Amarant

VOLUMIZING CONDITIONER AMARANTH 300ML En udfiltrende og volumengivende conditioner, der efterlader håret stærkere, blankere og lettere. Duft: En dejlig ren og klar duft af Rose, Liljekonval og Geranium Konsistens: Let cremet Hvis du har et fladt, fint eller livløst hår der filtrer, vil vi anbefale en conditioner, der styrker håret og derpå gør det muligt at fønne volumen ind i håret. Samtidig med dette, skal hårstråenes skællag udglattes, så håret bliver smidigt, blankt og let at frisere. Til dette formål vil vi blandt andet anbefale Volumizing Conditioner Amaranth.
Fra 137 DKK
8594166531178

Zenz Therapy Volumizing Shampoo Amaranth

VOLUMIZING SHAMPOO AMARANTH 300ML Renser mildt og skånsomt hår og hårbund, så Amarant får mulighed for at styrke og dermed løfte håret fra hårbunden. Duft: En dejlig ren og klar duft af Rose, Liljekonval og Geranium Konsistens: Cremet Hvis du har et fladt, fint eller livløst hår vil vi anbefale, at styrke håret med protein fra blandt andet Amarant og Døvnælde. Et stærkt hår kan skabe mere volumen og løft fra hårbunden. Til dette formål vil vi blandt andet anbefale at starte med Volumizing Shampoo Amaranth. Til mild og skånsom rensning af hår og hårbund anvendes blandt andet et plantebaseret og vandopløseligt vaskeaktivt ingrediens, som udvindes af Kokos.
Fra 137 DKK
8594166531154

Zenz Therapy Harmonizing Conditioner Seabuckthorn

HARMONIZING CONDITIONER SEA BUCKTHORN 300ML Fugtighedsregulerende og udfiltrende conditioner med Havtorn som sørger for, at håret bevares fleksibelt og mindsker skader på hårets ydre. Duft: Uden parfume Konsistens: Let cremet Hvis du har et tørt eller behandlet hår vil vi anbefale en fugtighedsregulerende conditioner, der fugter og beskytter hårets skællag og efterlader håret mere fleksibelt og blankt ved hjælp af blandt andet Havtorn. Til dette formål vil vi anbefale, at starte med Harmonizing Conditioner med Havtorn og Keratinproteiner.
Fra 137 DKK
8594166531130

Zenz Therapy Harmonizing Shampoo Sea Buckth

HARMONIZING SHAMPOO SEA BUCKTHORN 300ML En shampoo til daglig pleje, der bevarer hår og hårbund i en sund og fleksibel tilstand ved hjælp af Havtorn, Squalane og Macadamiaolie. Velegnet til langt de fleste hårtyper. Duft: Uden parfume Konsistens: Cremet Hvis du har tørt hår eller hårbund vil vi anbefale at starte med denne fugtighedsregulerende shampoo med Havtorn og Macadamia olie, som renser hår og hårbund uden at forstyrre hårbundens normale syrekappe. Til dette formål vil vi anbefale, at starte med Harmonizing Shampoo Sea Buckthorn. Til mild og skånsom rensning af hår og hårbund anvendes blandt andet et plantebaseret og vandopløseligt vaskeaktivt ingrediens som udvindes af Kokos.
Fra 137 DKK
8594166531338

Zenz Therapy North Sea Texture Spray Chamomile

NORTH SEA TEXTURE SPRAY CHAMOMILE 200ML Skaber volumen og tekstur til fine eller normale hårstrukturer. Håret efterlades med et skønt og realistisk strandlook der holder hele dagen. Velegnet til langt de fleste hårtyper hvor tør tekstur er ønsket Skaber volume, tykning og masser af tekstur Efterlader håret fleksibelt, sprødt, afslappet og med et let mat look Aktive ingredienser og fordele: Kamille – beroligende Duft: En liflig duft af blomster og skov med Sandeltræ, Rose og Geranium Konsistens: Flydende klar spray Anvendelse: Påføres i nyvasket, håndklædetørt hår fra bund til spids. Godt at vide: Dermatologisk testet, 100 % vegan og naturlig tilførsel af økologisk krydderurter. Ingen parabener, MI/MCIT, kunstig farve eller silikone. Ikke testet på dyr.
Fra 139 DKK
8594166531314

Zenz Therapy 7 Second Therapy Leave-in Conditioner

7 SECOND THERAPY LEAVE-IN CONDITIONER 150ML Leave-in conditioner. 7 Seconds – er alt hvad du behøver for at opnå et hurtigt fix af sundt og medgørligt hår. Sørger for at håret bliver blødt, fleksibelt, let at style, udfiltret, mere glansfuldt, antistatisk, varmebeskyttet og yder UVA/UVB beskyttelse samt farvebeskyttelse Den perfekte primer til håret inden stylingen påbegyndes Er velegnet til langt de fleste hårtyper Beskytter håret mod varmestyling Aktive ingredienser og fordele: Er blandt andet beriget med Hydrolyseret Ærteprotein, Vitamin B5 og Økologisk Grøn Te ekstrakt. Anvendelse: Påføres nyvasket og håndklædetørt hår, frisér og lad produktet blive i håret. Style efterfølgende håret som ønsket. Duft: Lette blomsternoter af Alpeviol, Viol og Liljekonval Konsistens: Serum Godt at vide: Dermatologisk testet, 100 % vegan, naturlig tilførsel af økologisk frugt, grøntsager og krydderurter. Ingen parabener, MI/MCIT og kunstig farve. Ikke testet på dyr.
Fra 139 DKK
8594166530317

Zenz Therapy Hair Elixir Argan Oil

HAIR ELIXIR ARGAN OIL 60ML Opnå et sundt, silkeblødt og blankt hår med Argan Oil. Denne olie optages let i hårstrået og kan derfor anvendes både som conditioner, til styling af håret og som afsluttende produkt. Skaber vitalitet, glans og smidighed i et mat og livløst hår. Argan Oil tilfører fugt til håret og hjælper med beskyttelse i forbindelse med varmestyling Eliminerer krus og efterlader håret blødt og fleksibelt Velegnet til langt de fleste hårtyper Aktive ingredienser og fordele: Argan olie – udglattende og plejende effekt på håret. Duft: Friske noter af Citrus Konsistens: Olie Anvendelse: Kan anvendes i både fugtigt og tørt hår og kombineres sammen med conditioner og kur. Godt at vide: Dermatologisk testet, 100 % vegan, naturlig tilførsel af økologisk frugt. Ingen parabener, MI/MCIT og kunstig farve. Ikke testet på dyr.
Fra 139 DKK
8594166530287

Zenz Therapy Saltwater Cream

En fantastisk volumegivende saltvands creme som giver fleksibelt hold, skaber struktur og tilføjer glans til håret. Velegnet til de fleste hårtyper. Produktet har stor effekt, men sin vægtløshed og skaber et lækker Beach look i selv langt og fint hår. Saltwater Cream har en lækker mild og opfriskende duft af citrus. Fordel en passende mængde jævnt i fugtigt håret og kram produktet godt op i håret.
Fra 139 DKK
8594166531284

Zenz Therapy Repair Treat Rosehip & Amarant

REPAIR TREATMENT ROSEHIP & AMARANTH 250ML Genopbyggende hårkur med Hyben og Amarant som styrker et behandlet, tørt eller svækket hår. Duft: En dyb intens duft af Fresier, Lind og Viol Konsistens: Intens cremet Hvis du har et behandlet, tørt eller svækket hår vil vi anbefale en hårkur, som forbedrer tilstanden på hårets fibre med proteiner og som udglatter og genskaber fleksibilitet i hårets ydre. Hybenolie og Amarant – essentielle fedtsyre, vitamin A, vitamin C – er blandt andet behjælpelige med dette. Til dette formål anbefaler vi regelmæssig anvendelse af Repair Treatment Rosehip & Amaranth. Anvendelse: Påføres i nyvasket hår, lad indvirke i 3 minutter, skyl grundigt. Anvendes minimum 2 gange ugentligt eller efter behov. Velegnet til alle hårtyper som har brug for ekstra pleje.
Fra 146 DKK
7391928900231

Zenz Therapy Spray Mousse Blueberry

ZenzTherapy Spray Mousse Blueberry, skaber vægtløs volumen, fleksibelt hold og glans til et fladt og livløst hår. Giver et fantastisk løft og hold fra bund til spids. ZenzTherapy Spray Mousse Blueberry, efterlader håret fleksibelt, glansfuldt og synligt mere fyldigt. Den vægtlæse skum er Ideel til brug ved føntørring af alle hårtyper. Naturlig tilførsel af økologisk frugt. Ingen parabener, MI/MCIT, kunstig farve eller silikone, 100 % vegan. .Anvendelse: Påføres i nyvasket og håndklædetørt hår. Frisér håret tilbage og påfør Spray Mousse fra bund til spids. Fordel derpå produktet jævnt med hænderne eller en børste. Føn håret i ønsket form. VIGTIGT: Ryst flasken før anvendelse. Hold flasken oprejst når produktet påføres håret. Indeholder 250 ml.
Fra 139 DKK
7391928900224

Zenz Therapy Wax Spray Firm Hold

ZenzTherapy Wax Spray, er velegnet til at give struktur, seperation og hold i alle hårtyper og længder. ZenzTherapy hårprodukter er nemme at arbejde med og giver øjeblikkelig den ønskede virkning. Med Zenz Therapy spray voks, får du et fleksibelt hold, der tillader håret at bevæge sig, aligevel er det muligt at skabe volumen i håret og kreere en frisure med et naturligt udtryk der holder længe. ZenzTherapy Wax Spray, indeholder, som de øvrige ZenzTherapy produkter i videst muligt omfang, kun naturlige ingredienser. Spray i længder på tørt eller fugtigt hår, for at opnå struktur og hold. Indeholder BEMÆRK 100 ml.
Fra 62 DKK
7391928900071

Zenz Therapy Dry Volume Booster

ZenzTherapy Dry Volume Booster, skaber maksimal volume og struktur i både kort og længere hår. Dette unikke hårprodukt fra ZenzTherapy er velegnet til brug i alle hårtyper. Dry Volume Booster absorberer overflødig olie og fedt fra håret og gør det let og luftigt. Tilfører et godt hold, der gør det muligt at opnå masser af volumen og tekstur, der varer længe. Med ZenzTherapy Dry Volume Booster, kan du hurtigt og nemt i løbet af dagen friske frisuren op og tilføre den masser af struktur og fleksibel fylde uanset hårlængde og type. ZenzTherapy Dry Volume Booster sprayes i tørt hår. Spray under længderne i de sektioner, hvor der ønskes eksta fylde, pjusk samtidig op med hænderne for ekstra volumen og struktur. Indeholder 250 ml.
Fra 139 DKK
7391928900064

Zenz Therapy Hairspray Strong Hold

ZenzTherapy Hairspray - hårspray der giver et godt fast hold, og tilfører håret en flot og naturlig glans. Velegnet til fiksering af alle hårtyper og længder. ZenzTherapy Hairspray klæber og klistrer ikke, men giver et stærkt, fleksibelt og langvarigt hold, samt en naturlig flot glans. Ved brug, sprayes på den tørre færdigstylede frisure, fra en afstand af 20 - 25 cm. Indeholder 400 ml.
Fra 139 DKK
7391928900057

Zenz Therapy Wax Spray Firm Hold

ZenzTherapy Wax Spray, er velegnet til at give struktur, seperation og hold i alle hårtyper og længder. ZenzTherapy hårprodukter er nemme at arbejde med og giver øjeblikkelig den ønskede virkning. Med Zenz Therapy spray voks, får du et fleksibelt hold, der tillader håret at bevæge sig, aligevel er det muligt at skabe volumen i håret og kreere en frisure med et naturligt udtryk der holder længe. ZenzTherapy Wax Spray, indeholder, som de øvrige ZenzTherapy produkter i videst muligt omfang, kun naturlige ingredienser. Spray i længder på tørt eller fugtigt hår, for at opnå struktur og hold. Indeholder 250 ml.
Fra 139 DKK
5708176100269

Zenz Therapy Chamomilechamomile Oil

CHAMOMILE CHAMOMILE OIL 100ML Multifunktionel olie til hud, hår og sind. Chamomile Oil er blandt andet kendt for følgende egenskaber på hud og hår: Anti-inflammatorisk Beroligende på sensitiv hud Fremmer glansen i et lyst eller gråt hår Aktive ingredienser og fordele: Aromaessenser fra Blå Kamille, Romersk Kamille, Vild Kamille, Patchouli, Benzo Siam og Bergamot. Duft: Kamille og urter – afstressende duftnoter Konsistens: 100 % ren økologisk olie Godt at vide: Bør ikke udsættes for direkte sollys og varme. 100 % vegan, naturlig tilførsel af økologisk frugt, grøntsager og krydderurter. Ingen parabener, MI/MCIT, konservering, kunstig farve eller silikone. Ikke testet på dyr.
Fra 195 DKK
5708176100238

Zenz Therapy Orangelavendel Oil

ORANGE LAVENDER OIL 100ML Multifunktionel olie til hud, hår og sind. OrangeLavender Oil er blandt andet kendt for følgende egenskaber på hud og hår: Afbalancerende på hår og hårbund Fugtregulerende Blødgørende og udglattende Aktive ingredienser og fordele: Aromaessenser fra Appelsin, Lavendel og Rosen Geranium. Duft: Blid duft af Citrus og Lavendel – opløftende og afbalancerende duftnoter Konsistens: 100 % ren økologisk olie Godt at vide: Bør ikke udsættes for direkte sollys og varme. 100 % vegan, naturlig tilførsel af økologisk frugt, grøntsager og krydderurter. Ingen parabener, MI/MCIT, konservering, kunstig farve eller silikone. Ikke testet på dyr.
Fra 195 DKK