Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Young.Again

SKU: 9339341001744
YOUNG.AGAIN 100ML Young.Again fra Kevin Murphy er en ultralet, plejende leave-in olie, der intenst plejer, blødgør og beskytter håret. Indeholder Burreolie som styrker håret og tilfører det elasticitet og glans, Sukkerrørsekstrakt som giver hårstrået en glat, skinnende overflade, og Immortelle der er en rig skønhedsolie med essentielle fedtsyrer, som tilfører fugt og fremmer hårets vækst. Forkæl dit hår med intens pleje for et smukt udseende. ”Be YOUNG.AGAIN”.
228 DKK
Tilgængelighed: På lager
+ -
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde
1+
2+
3+
Pris
228 DKK
183 DKK
160 DKK
Kunder der har købt denne vare købte også
9339341010067

Kevin Murphy Staying.Alive

Kevin Murphy Staying Alive er en vægtløs leave-in conditioner, der hurtigt og effektivt reparerer medtaget og beskadiget hår. Produktet tynger eller fedter ikke håret. Indeholder udtræk af Vedbend og Silkeprotein, der tilfører håret et ultralet, vægtløst slør, som glatter og reparerer beskadiget, medtaget og/eller kemisk behandlet hår. Bruges i fugtigt nyvasket hår. Spray jævnt en passende mængde over hele håret. Vent ca. 20 sek. hvorefter håret redes igennem. Indeholder 150 ml.
Fra 151 DKK
9339341004820

Smooth.Again.Wash

Kevin Murphy Smooth Again Wash - Shampooen indeholder Monoi Olie, som beroliger, udglatter og beskytter håret samtidig med, at det bliver blødt og lækkert. Murumuru og Shea smør, giver et vægtløst beskyttende lag på håret, hvormed det får mere modstandskraft og glans. Ekstrakt fra Solsikkefrø virker som en fugtighedscreme til at gøre håret blødere, blankere og stærkere, samt derfra meget nemmere at kontrollere. Shampooen giver derfor en god basis til den efterfølgende styling Smooth Again shampooen er meget velegnet til brug i tyk, groft eller uregerligt hår der er svært at styre, da den ud over at rense håret blidt også tæmmer, blødgør og beskytter. Den udglattende og fugtgivende shampoo hindrer og modvirker krus. Håret efterlades nemmere at styre og mere glansfuldt. Ved brug masseres shampooen ind i det våde hår og der skummes op. Skyl derefter. Indeholder 250 ml.
Fra 151 DKK
4260294730014

Aphro Celina Eyelash Serum

Øjenvippeserum Aphro Celina Classic Eyelash er et dokumenteret effektivt øjenvippe serum, der vil give dig længere, flere, kraftigere og smukkere øjenvipper på ca. 4-6 uger. Penslen føres forsigtigt langs vippekanten fra øjenkrogen og ud, præcis som en eyeliner. Denne vippeserum anvenden én gang om dagen og helst om aftenen efter afrensning af din make-up. Mængden af serum, er nok til begge øjne og for at få lige kraftige vipper på begge øjne, foreslår jeg at du starter skiftevis med højre og venstre øje - så du får lige meget serum på begge øjne. Anvend kun på de øverste vipper, fordi din serum vil bliveoverført til de nederste vipper når du lukker eller blinker med øjnene. Når du har opnået din ønskede volume på dine vipper, anvendes produktet kun 2-3 gange om ugen for at vedligeholde effekten. Kan anvendes i kombination med kunstige vipper.
Fra 549 DKK