Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

KEVIN MURPHY Young.Again Treatment Oil

SKU: 9339341007265
YOUNG.AGAIN 100ML Young.Again fra Kevin Murphy er en ultralet, plejende leave-in olie, der intenst plejer, blødgør og beskytter håret. Indeholder Burreolie som styrker håret og tilfører det elasticitet og glans, Sukkerrørsekstrakt som giver hårstrået en glat, skinnende overflade, og Immortelle der er en rig skønhedsolie med essentielle fedtsyrer, som tilfører fugt og fremmer hårets vækst. Forkæl dit hår med intens pleje for et smukt udseende. ”Be YOUNG.AGAIN”.
228 DKK
+ -
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde
1+
2+
3+
Pris
228 DKK
183 DKK
160 DKK
Kunder der har købt denne vare købte også
9339341004202

KEVIN MURPHY Killer.Curls

Kevin Murphy Killer Curls, er en leave-in creme, der er specielt udviklet til at definere, samt style krøller og samtidig hindre krus og anti-frizz. Giver et godt hold uden at frisuren kommer til at virke unaturlig. Kevin Murphy Killer Curls, er meget velegnet til styre, kontrollere og definere krøller i medium til genstridigt, krøllet eller bølget hår. Tilfører fugt, pleje og et godt naturligt hold til krøllerne. Killer Curls, indeholder en ny og revolutionerende letvægtsteknologi, som giver et stærkt hold. Håret får efter brug et naturligt look, med en smuk glansfuld fremtoning. Produktet indeholder Brasiliansk Carnabavoks, som giver hold og beskytter håret mod høj varme og luftfugtighed. Kevin Murphy Killer Curls, indeholder ligeledes vitaminer A, C, E B1 og B2, disse vitaminer styrker håret og giver det en smuk glans. Anvendes i fugtigt hår og føntørres eller krammes ind i håret, for at aktivere krøl. For at give maksimal hold og støtte til krøllerne kan der sprayes Killer Waves i håret, inden Killer Curls krammes ind. Indeholder 200 ml.
Fra 151 DKK
9339341009900

KEVIN MURPHY Free.Hold

Kevin Murphy Free Hold, er en blød voks der giver et medium og fleksibelt hold med en naturlig glans. Free Hold tillader håret at bevæge sig naturligt, men vil samtidig beskytte det mod at blive vindblæst. Kevin Murphy Free Hold, er velegnet til brug i såvel kort, som længere hår, da den giver det fleksible, men samtidig gode hold. Den er med sin næsten cremede konsistens, nem at arbejde med og kan bruges i såvel fugtigt, som tørt hår. Free Hold holder håret på en fleksibel og bevægelig måde, uden frisuren bliver uglet eller pjusket på den forkerte måde. Samtidig tilføres en smuk naturlig glans. Ved brug, gnides en passende mængde mellem hænderne. Herefter fordeles styling cremen i det fugtige eller tørre hår. Style nu håret som ønsket. Indeholder 100 g.
Fra 146 DKK
9339341004462

KEVIN MURPHY Re.Store

Kevin Murphy Re Store, er et helt unikt hårprodukt, da det har en både genopbyggende og rensende effekt på samme tid. Altså er det en hårkur og shampoo, indeholdt i samme produkt. Kevin Murphy Re Store, bruger "ingen skum" teknologi, hvilket betyder det er genopbyggende og rensende behandling i en og samme arbejdsgang. Ved at anvende enzymer kombineret med proteiner giver det samme virkning på håret, som "et skud proteiner i armen" har på mennesker. Håret bliver øjeblikkeligt styrket, uden at blive tungt og sprødt, og et blankt, fleksibelt og skinnende resultat bliver synligt på håret. Kevin Murphy Re Store har således en genoprettende og rensende virkning der udføres i en og samme arbejdsgang. Produktet indeholder Annanas og Papaya, samt kraftfulde proteiner fra Ærter der både plejer, genopbygger og styrker håret. Kevin Murphy Re Store, kan derfor erstatte Wash og Rinse for en dag. Eksempelvis hver 3. gang håret skal vaskes og plejes bruges Restore, denne løsning er blidt for håret og samtidig tidsbesparende. 'Ved brug fordeles produktet i vådt hår, bemærk det skummer ikke op. Lad trække kort og skyl efter. Indeholder 200 ml.
Fra 174 DKK
9339341000273

KEVIN MURPHY Hair.Resort

HAIR.RESORT 150ML Hair.Resort fra Kevin Murphy er en oliefri teksturgivende lotion, der giver et sexet “surfer look”, og udfordrer tyngdekraften i et langt og fint hår. Indeholder Tangerinolie som låser skællaget og fremhæver hårets naturlige glans, Grapefrugtekstrakt som fremmer hårvæksten og er særlig velegnet til fedtet hår og hovedbund, og Honningekstrakt som reparerer og blødgør håret og giver det ekstra fleksibilitet.
Fra 151 DKK