Fri fragt i DK over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Shampoo til krøllet hår

Sorter efter
Vis per side
8388765440807

My Organics Restructuring Shampoo Argan

My Organics Restructuring Shampoo er en nærende shampoo til meget tørt og behandlet hår. Professionel plantebaseret produkt til at rense og give fugt til tørt og behandlet hår. Takket være de gavnlige virkninger af kamille, hvede proteiner, keratin og arganolie bliver håret smukt og blødt igen. En omhyggelig blanding af vitaminer, giver grundig næring til at regenerere stresset hår. Silke ekstrakter og top-kvalitet æteriske olier efterlader håret blødt og med et fløjlsagtig-glat udseende. 250 ml.
Fra 139 DKK
8388765612648

My Organics Supreme Shampoo Goji

My Organics Supreme Shampoo er en regenererende og genopbyggende shampoo, der styrker hårets fibre. Den genopretter ødelagt, behandlet, tørt og dehydreret hår. Den forbedrer straks hårets medgørlighed, og regenererer dybt og kontinuerligt fra første anvendelse. Samtidig forbedrer den strukturen af håret. Du kan anvende den ved at jævnt fordele i vådt hår, skum op og lad sidde i håret et par minutter. Skyl og gentag om nødvendigt. 250 ml.
Fra 139 DKK
9349769001783

EVO Mane Tamer Smoothing Shampoo Mini

EVO Mane Tamer Smoothing Shampoo, er meget velegnet til tørt, uregerligt og farvebehandlet hår. Shampooen blødgør, tæmmer og kontrollerer krus, samt renser hår og hovedbund mildt, men effektivt. EVO Mane Tamer Smoothing Shampoo, hjælper med at udglatte håret og kontrollere krus. tilfører blødhed, og forbedrer hårets glans. Indeholder sulfatfrie rense aktiver, der skummer mindre og renser blidt. glutenfrie proteiner beskytter hårfarven, og giver styrke. Masseres og fordeles ind i det våde hår, og skyl herefter. 30 ml.
Fra 26 DKK
9349769000991

EVO Ritual Salvation Repairing Shampoo Mini

Evo Ritual Reparing Salvation Shampoo, er en genopbyggende shampoo mest velegnet til brug i kraftigt tørt, stresset eller kemisk behandlet hår. Evo Ritual Reparing Salvation Shampoo renser håret skånsomt og tilfører det, både protein og fugt. Efterlader håret velnæret og er første trin til genopbygning af et skadet hår. Masseres ind i vådt hår til det skummer op. Skyl herefter og gentag om nødvendigt. 30 ml.
Fra 26 DKK
9349769000946

EVO The Therapist Hydrating Shampoo Mini

Evo The Hydrating Calming Shampoo, er meget velegnet til brug i kemisk behandlet eller tørt hår. Shampooen tilfører håret masser af fugt, samt en god del protein. Da Evo The Therapist Shampoo, giver masser af fugt til håret er den yderst velegnet til alle former for krøller, samt tørt og kemisk behandlet hår. Masseres ind i det fugtige hår, til det skummer godt op. Skyl herefter. Gentag om nødvendigt Indeholder 30 ml.
Fra 26 DKK