Fri fragt i DK over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Shampoo til fedtet hår

Sorter efter
Vis per side
8388765441873

My Organics Sebum Control Shampoo Neem

My Organics Sebum Control Shampoo er specielt udviklet til at reducere forhøjet talg produktion, takket være kombinationen af neem- og lavendelolie, samt super aktive ekstrakter der hæmmer bakteriel spredning. Giver fugt og renser hovedbunden i dybden, så det ubehagelige og fedtede look fjernes. Angriber ikke huden. Skal påføres i vådt hår og fordel jævnt i hår og hovedbund og massér blidt ind og skyl derefter grundigt og gentag om nødvendigt. Tip: For en bedre affedtende virkning kan Sebum Control Shampoo påføres den tørre hovedbund. Indvirkningstid 2-3 min. Skyl grundigt herefter. 250 ml.
Fra 139 DKK
8388765440647

My Organics Purify Shampoo Rosemary

My Organics Purify Shampoo med en balancerende virkning til bekæmpelse af hårtab. Renser dybt, beroliger hovedbunden og fremmer naturlig hårvækst. Med de aktive principper i de æteriske olier af lavendel, rosmarin og eukalyptus, der fugter og styrker håret. 250 ml.
Fra 139 DKK
8388765440661

My Organics Thickening Shampoo Orange Lemon

My Organics Thickening Shampoo er specielt til fint hår, eller hår der har tendens til at blive fedtet. De essentielle olier fra citron, appelsin og pebermynte som renser dybt i hår og hovedbunden, holder på hårets fugtigt og efterlader det rent, blankt og fyldigt. 250 ml.
Fra 105 DKK
9349769000960

EVO Normal Persons Daily Shampoo Mini

Evo Normal Persons Daily Shampoo, er en mild men effektiv rensende hverdags shampoo. Meget velegnet til normalt eller hår der har tendens til at fedte. Evo Normal Persons Daily Shampoo, er velegnet til daglig brug i de fleste hårtyper, men især hår eller hårbund der har tendens til at fedte kan have stor gavn af shampooen. Masseres grundigt ind det våde hår og hovedbund til det skummer godt op. Skyl herefter. Gentag om nødvendigt. 30 ml.
Fra 26 DKK