Fri fragt i DK over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Shampoo til farvet hår

Sorter efter
Vis per side
8388765616783

My Organics No Yellow Shampoo Walnut Sweet Almond

My Organics No Yellow Shampoo er en No Yellow shampoo der er ideel til gråt, hvidt og afbleget hår. Den genopfrisker de lyse striber ved at fremhæve klarheden i det lyse hår og neutralisere det gule skær. De naturlige ekstrakter af valnød og søde mandler og en præcis koncentration af vitaminer giver næring til både hår og rødder og efterlader håret glat og blødt. 250 ml.
Fra 139 DKK
8388765440807

My Organics Restructuring Shampoo Argan

My Organics Restructuring Shampoo er en nærende shampoo til meget tørt og behandlet hår. Professionel plantebaseret produkt til at rense og give fugt til tørt og behandlet hår. Takket være de gavnlige virkninger af kamille, hvede proteiner, keratin og arganolie bliver håret smukt og blødt igen. En omhyggelig blanding af vitaminer, giver grundig næring til at regenerere stresset hår. Silke ekstrakter og top-kvalitet æteriske olier efterlader håret blødt og med et fløjlsagtig-glat udseende. 250 ml.
Fra 139 DKK
8388765612648

My Organics Supreme Shampoo Goji

My Organics Supreme Shampoo er en regenererende og genopbyggende shampoo, der styrker hårets fibre. Den genopretter ødelagt, behandlet, tørt og dehydreret hår. Den forbedrer straks hårets medgørlighed, og regenererer dybt og kontinuerligt fra første anvendelse. Samtidig forbedrer den strukturen af håret. Du kan anvende den ved at jævnt fordele i vådt hår, skum op og lad sidde i håret et par minutter. Skyl og gentag om nødvendigt. 250 ml.
Fra 139 DKK
8388765440623

My Organics Hydrating Shampoo Sweet Fennel Aloe

My Organics Hydrating Shampoo er en blid shampoo til tørt og stresset hår som er blevet beskadiget af kemiske stoffer og farve behandlinger. Fyldt med skønne og nærende egenskaber af de lækreste æteriske olier af fennikel, lavendel og geranium, renser denne shampoo forsigtigt, samtidig med at den giver fugt og genopretter strukturen i håret og sidst men ikke mindst giver denne shampoo også volumen til håret. I alt efterlader denne shampoo, håret blødt, plejet og håndterbart. 250 ml.
Fra 139 DKK
9349769001783

EVO Mane Tamer Smoothing Shampoo Mini

EVO Mane Tamer Smoothing Shampoo, er meget velegnet til tørt, uregerligt og farvebehandlet hår. Shampooen blødgør, tæmmer og kontrollerer krus, samt renser hår og hovedbund mildt, men effektivt. EVO Mane Tamer Smoothing Shampoo, hjælper med at udglatte håret og kontrollere krus. tilfører blødhed, og forbedrer hårets glans. Indeholder sulfatfrie rense aktiver, der skummer mindre og renser blidt. glutenfrie proteiner beskytter hårfarven, og giver styrke. Masseres og fordeles ind i det våde hår, og skyl herefter. 30 ml.
Fra 26 DKK
9349769000991

EVO Ritual Salvation Repairing Shampoo Mini

Evo Ritual Reparing Salvation Shampoo, er en genopbyggende shampoo mest velegnet til brug i kraftigt tørt, stresset eller kemisk behandlet hår. Evo Ritual Reparing Salvation Shampoo renser håret skånsomt og tilfører det, både protein og fugt. Efterlader håret velnæret og er første trin til genopbygning af et skadet hår. Masseres ind i vådt hår til det skummer op. Skyl herefter og gentag om nødvendigt. 30 ml.
Fra 26 DKK