Fri fragt i DK over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Shampoo til blond hår

Sorter efter
Vis per side
8388765616783

My Organics No Yellow Shampoo Walnut Sweet Almond

My Organics No Yellow Shampoo er en No Yellow shampoo der er ideel til gråt, hvidt og afbleget hår. Den genopfrisker de lyse striber ved at fremhæve klarheden i det lyse hår og neutralisere det gule skær. De naturlige ekstrakter af valnød og søde mandler og en præcis koncentration af vitaminer giver næring til både hår og rødder og efterlader håret glat og blødt. 250 ml.
Fra 139 DKK
8388765440807

My Organics Restructuring Shampoo Argan

My Organics Restructuring Shampoo er en nærende shampoo til meget tørt og behandlet hår. Professionel plantebaseret produkt til at rense og give fugt til tørt og behandlet hår. Takket være de gavnlige virkninger af kamille, hvede proteiner, keratin og arganolie bliver håret smukt og blødt igen. En omhyggelig blanding af vitaminer, giver grundig næring til at regenerere stresset hår. Silke ekstrakter og top-kvalitet æteriske olier efterlader håret blødt og med et fløjlsagtig-glat udseende. 250 ml.
Fra 139 DKK
8388765440623

My Organics Hydrating Shampoo Sweet Fennel Aloe

My Organics Hydrating Shampoo er en blid shampoo til tørt og stresset hår som er blevet beskadiget af kemiske stoffer og farve behandlinger. Fyldt med skønne og nærende egenskaber af de lækreste æteriske olier af fennikel, lavendel og geranium, renser denne shampoo forsigtigt, samtidig med at den giver fugt og genopretter strukturen i håret og sidst men ikke mindst giver denne shampoo også volumen til håret. I alt efterlader denne shampoo, håret blødt, plejet og håndterbart. 250 ml.
Fra 139 DKK
9349769000915

EVO Gluttony Volume Shampoo Mini

Evo Gluttony Shampoo, er en shampoo, der fortykker hårstrået og på denne måde skaber et mere fyldigt hår. Evo Gluttony Shampoo, indeholder masser af hvedeprotein der giver god pleje og volumen til håret, således det efterlades blødt og fyldigt. Fordeles i det det fugtige hår. Lad indvirke ca. 2 minutter inden der skylles. 30 ml.
Fra 26 DKK
9349769001783

EVO Mane Tamer Smoothing Shampoo Mini

EVO Mane Tamer Smoothing Shampoo, er meget velegnet til tørt, uregerligt og farvebehandlet hår. Shampooen blødgør, tæmmer og kontrollerer krus, samt renser hår og hovedbund mildt, men effektivt. EVO Mane Tamer Smoothing Shampoo, hjælper med at udglatte håret og kontrollere krus. tilfører blødhed, og forbedrer hårets glans. Indeholder sulfatfrie rense aktiver, der skummer mindre og renser blidt. glutenfrie proteiner beskytter hårfarven, og giver styrke. Masseres og fordeles ind i det våde hår, og skyl herefter. 30 ml.
Fra 26 DKK
9339341018674

KEVIN MURPHY Angel Sæt 500 ml.

KAMPANGETILBUD SÅ LÆNGE LAGER HAVES Vægtløs shampoo og conditioner der styrker tørt, fint og farvet hår og renser blidt uden at tynge.
548 DKK