Fri fragt i DK over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Serum til vipper

Sorter efter
Vis per side
4260294730113

Aphro Celina Eyelash Serum Deluxe

Aphro Celina Eyelash Serum Deluxe er et dokumenteret effektivt øjenvippe serum, der vil give dig længere, flere, kraftigere og smukkere øjenvipper på ca. 4-6 uger. Effekten af Deluxe er den samme som ved Classic, men indeholder flere plejende ingredienser som hyaluron og biotin, der holder vipperne dybt hydreret. Penslen føres forsigtigt langs vippekanten fra øjenkrogen og ud, præcis som en eyeliner. Denne vippeserum anvenden én gang om dagen og helst om aftenen efter afrensning af din make-up. Mængden af serum, er nok til begge øjne og for at få lige kraftige vipper på begge øjne, foreslår jeg at du starter skiftevis med højre og venstre øje - så du får lige meget serum på begge øjne. Anvend kun på de øverste vipper, fordi din serum vil bliveoverført til de nederste vipper når du lukker eller blinker med øjnene. Når du har opnået din ønskede volume på dine vipper, anvendes produktet kun 2-3 gange om ugen for at vedligeholde effekten. Kan anvendes i kombination med kunstige vipper. 3 ml.
Fra 699 DKK
4260294730120

Aphro Celina Eyelash Serum Corallion

Aphro Celina Eyelash Serum Corallion er det "grønne" valg i vippeserum. Den er ekstra plejende og særligt velegnet til dem med følsom hud. Må gerne benyttes af gravie og ammende mødre. Corallion er godkendt til salg (positiv listen) hos Grøn Salon & Grøn Klinik. Det virksomme stof i Corallion er baseret på naturlige ingredienser fra koral. Effekten vil normalt kunne ses efter 4-6 ugers brug. TIP: Du kan med fordel anvende serum morgen og aften i en periode for at opnå en hurtigere effekt. 3 ml.
Fra 699 DKK
4260294730014

Aphro Celina Eyelash Serum

Aphro Celina Classic Eyelash er et dokumenteret effektivt øjenvippe serum, der vil give dig længere, flere, kraftigere og smukkere øjenvipper på ca. 4-6 uger. Penslen føres forsigtigt langs vippekanten fra øjenkrogen og ud, præcis som en eyeliner. Denne vippeserum anvenden én gang om dagen og helst om aftenen efter afrensning af din make-up. Mængden af serum, er nok til begge øjne og for at få lige kraftige vipper på begge øjne, foreslår jeg at du starter skiftevis med højre og venstre øje - så du får lige meget serum på begge øjne. Anvend kun på de øverste vipper, fordi din serum vil bliveoverført til de nederste vipper når du lukker eller blinker med øjnene. Når du har opnået din ønskede volume på dine vipper, anvendes produktet kun 2-3 gange om ugen for at vedligeholde effekten. Kan anvendes i kombination med kunstige vipper. 3 ml.
599 DKK