Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Renati

 

 2097114

Renati voks

Renati voks hører til  blandt de mest populære og bedst sælgende voks, på markedet, og det er efter min mening ikke ufortjent. En Renati voks er altid, nem at arbejde med, uanset om der vælges Rock Hard typen, som er en forholdsvis blød voks, der giver et kraftigt hold med en mat naturlig finish, eller Straight Hold Glaze, der er meget formbar og giver et medium hold, ligeledes med en mat finish. Begge har en konsistens og en struktur der gør dem nemme  at blødgøre og  arbejde med, således de altid giver et godt resultat, når den ønskede frisure skal opnåes.

Køber man en Renati voks, køber man samtidig et kvalitetsprodukt, der kun indeholder de bedste og nøje udvalgte ingredienser der skal til for, at lave en effektiv voks. Naturligvis uden parabener, eller andre for mennesker eller dyr uhensigtsmæssige ingredienser. Derudover arbejdedes der meget for, at skåne miljøet mest muligt, derfor er al emballage fuldt genanvendelig, ligesom der ved produktionen tages stor hensyn til miljøet. Renati voks indeholder hverken parabener eller lanolin og kun et minimum af konserveringsmidler, og tager derfor stort hensyn til hår, hovedbund og miljø.

De forskellige Renati voks, kan mikses, så der kan opnåes lige netop den voks, der passer til den enkeltes ønske og behov for hold og fleksibilitet.

 

Sorter efter
9328360000203

Renati Rock Hard

Rock Hard - voks fra Renati, der giver et godt og særdeles kraftigt hold. Renati Rock Hard er velegnet til kort eller mellemlangt hår og kan med sin styrke og det suveræne hold, klare enhver frisure. Renati Rock Hard, har en blød konsistens der er nem at varme op og arbejde med. Den tilfører et meget stærkt hold til håret, der holder længe. Voksen tilfører en særdeles stivende og støttende virkning på frisuren og reducerer effektivt krus samt beskytter håret mod luftens fugtighed. Rock Hard efterlader håret med en mat og velplejet finish. Med Renati Rock Hard, er det muligt at opnå et råt mat look, fri for krus og små fimrehår. Selvom Renati Hard Rock stiver meget, kommer håret ikke til at virke unaturligt stift eller klæbrigt. Tillige er den nem at vaske ud igen. Rock Hard bruges i let fugtigt eller tørt hår, som afsluttende styling. Indeholder 100 ml.
129 DKK
9328360000005

Renati Straight Hold

Straight Hold - voks fra Renati der giver et godt og fleksibelt hold, uden at gøre håret stift. Holder frisuren på plads uden at gøre den tung eller fedtet. Renati Straight Hold, har en blød konsistens der er nem at arbejde med. Dem tilfører frisuren et godt og formbart hold der holder længe, samt medium glans. Voksen klistrer eller klæber ikke i håret, men efterlader håret naturligt glansfuldt uden at fedte det. Straight Hold eliminerer krus og efterlader håret med et velplejet look uden flyvske småhår. Voksen velegner sig til alle hårtyper og også meget brugbar til fint og fladt hår. Straight Hold voks er nem og fleksibel, at arbejde med og retter effektivt krus og fald ud, således håret nemt modelleres til den ønskede frisure. Bruges i fugtigt eller tørt hår. Varm voksen op ved at gnide den mellem håndfladerne, hvorefter det fordeles i håret og den ønskede frisure formes. indeholder 100 ml.
Fra 90 DKK