Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Neccin Nr. 1 Shampoo

SKU: 7331162255254
Neccin nr. 1 Shampoo, er en let fugtgivende, rensende og plejende shampoo, der effektivt fjerner skæl og kurerer eller reducerer irritation og andre problemer i hovedbunden. Neccin skælshampoo, fjerner skæl og svampevækst, minimerer hudirritation samt tilfører fugt til hår og hovedbund og genopretter derved balancen i hovedbundens naturlige bakterieflora. Velegnet til brug i alle hårtyper for at fjerne alle former for skæl og harmonisere den sensitive hovedbund. Den skånsomme shampoo behandler og forebygger effektivt forskellige former for hovedbundsproblemer, således hovedbundens flora kommer tilbage i den naturlige balance. Neccin nr. 1 indeholder ingen parabener eller sulfater. Shampooen virker beskyttende på hårfarven og har en dejlig frisk duft. Shampooen er velegnet til daglig brug, men kan også bruges periodevis. Ved brug, masseres shampooen blidt, (undgå at gnubbe), ind i det våde hår og hovedbund. Lad den derefter indvirke 2-3 min. hvorefter der skylles grundigt med varmt vand. Indeholder 250 ml
164 DKK
+ -
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde
1+
2+
Pris
164 DKK
148 DKK
Kunder der har købt denne vare købte også
9324313002485

Lycon Apple & Cranberry Sugar Scrub

Eksklusiv oliefri Sugar Scrub i fineste spa kvalitet til hele kroppen, med forfriskende Æble og Tranebær. LYCON’s eksklusive olie-fri Sugar Scrubs fjerner effektivt døde hudceller samtidig med den giver huden et fantastisk fugt boost, stimulerer, forbedrer og forfiner huden. Ren forkælelse til kroppen. De er olie-fri og vandopløselige, og virker derfor ikke tilstoppende på huden, de er lette at vaske af, efterlader ingen olie på huden og tilstopper aldrig porene. Perfekt til alle kropsbehandlinger på klinik, til hjemmebrug, manicures, pedicures, og efter voksbehandling til at pleje huden og til at modvirke indgroede hår. Essentiel til spray tan “lovers” til at forberede huden før alle former for selvbruner. Et absolut "must have" produkt. Fugt og plej huden efter eksfoliering med LYCON Apple & Cranberry Hand & Bodylotion. 520g.
289 DKK
639370098623

CND OVERLAK Vinylux TOP COAT

CND Vinylux Weekly Top Coat, er en afsluttende overlak der giver en keramisk forsegling af din CND Vinylux, således neglelakken effektivt beskyttes mod ridser og afskalning. CND Vinylux Weekly Top Coat, beskytter og bevarer din neglelak pæn og glansfuld i lang tid. Giver en hård overflade der nemmere tåler dagens gøremål. Påføres ovenpå den tørre Vinylux neglelak. Indeholder 15 ml.
125 DKK