Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Neccin

2097088

 

Neccin 1 - Anti Dandruff Treatment

Udviklet til at behandle skælproblemer og eliminere tørheden i håret. Den aktive komponent i Neccin 1 shampoo, Piroctone olamine, forhindrer nedbrydning af de bakterier, der reagerer på sebum. Neccin 1 forhindrer svampevækst og genopretter balancen i hovedbundens naturlige bakterieflora.

Neccin 2 - Dandruff Protector

Mild shampoo der bevarer en sund hovedbund. Til mindre hovedbundsproblemer eller som opfølgning på Neccin 1.

Neccin 3 - Conditioner Dandruff Protector

Giver ekstra velplejet og blødt hår. Bevarer en sund hovedbund.

Neccin 4 - Sensitive Balance

Skånsom shampoo til tør og irriterret hovedbund. Giver pleje, fugt og balance.

 

Om Neccin

Udviklet af professorer og læger med ekspertise indenfor hud, hovedbund og hår i samarbejde med Grazette.

Serien blev skabt med stor forståelse og indsigt for den struktur, den menneskelige hud og hår er opbygget af.

Neccin har siden 1974 oplevet stor succes og hører til verdens absolut mest effektive, helbredende og plejende serier til hovedbund.

 

Sorter efter
7331162265253

Neccin Nr. 4 Sensitive Balance

Neccin shampoo Sensitive Balance no. 4. er en mild og skånsom shampoo. Shampooen er specielt udviklet til kvinder, med følsom og sensitiv hovedbund. Denne milde shampoo plejer og genfugter den sarte hovedbund, således den efterlades i fuld balance. Den skånsomme shampoo er meget velegnet til daglig brug for forebyggelse eller pleje af den sensitive og følsomme hovedbund. Ved brug masseres Neccin shampoo Sensitive Balance no. 4 blidt ind i det våde hår og hovedbund. Lad gerne indvirke 1-3 minutter inden der skylles. Indeholder 250 ml.
Fra 129 DKK
7331162260203

Neccin Nr. 3 Conditioner

Neccin nr. 3 Conditioner Dandruff Protector er en mild conditioner der plejer og nærer håret, samt er med til at afbalancere den naturlige bakterieflora i hovedbunden. Neccin nr, 3 Conditioner, gør endvidere håret blødt, let og glansfuldt. Indeholder ingen parabener eller sulfater. Denne conditioner er yderst velegnet at bruge sammen med Neccin shampoo nr. 1 eller Neccin Shampoo nr. 2 Ved brug: Påfør Neccin 3 Conditioner Dandruff Protector i det fugtige nyvaskede hår og lad det herefter indvirke 2-3 min. hvorefter der skylles med vand. Indeholder 200 ml.
Fra 129 DKK
7331162257258

Neccin Nr. 2 Shampoo

Neccin Shampoo no. 2, 1000 ml. er en plejende og meget mild shampoo der er særdeles velegnet til lindring og pleje af irritabel eller sensibel hovedbund, samt mindre skælangreb. Giver en sund og afbalanceret hovedbund. Den milde Neccin shampoo virker farvebevarende på håret. Tynger ikke og kan bruges daglig. Giver dog stadig god pleje til håret og især hovedbund. Masseres blidt ind i vådt hår og hovedbund. Lad den trække 2-3 minutter inden der skylles. Indeholder 1000 ml.
Fra 129 DKK
7331162255254

Neccin Nr. 1 Shampoo

Neccin nr. 1 Shampoo, er en let fugtgivende, rensende og plejende shampoo, der effektivt fjerner skæl og kurerer eller reducerer irritation og andre problemer i hovedbunden. Neccin skælshampoo, fjerner skæl og svampevækst, minimerer hudirritation samt tilfører fugt til hår og hovedbund og genopretter derved balancen i hovedbundens naturlige bakterieflora. Velegnet til brug i alle hårtyper for at fjerne alle former for skæl og harmonisere den sensitive hovedbund. Den skånsomme shampoo behandler og forebygger effektivt forskellige former for hovedbundsproblemer, således hovedbundens flora kommer tilbage i den naturlige balance. Neccin nr. 1 indeholder ingen parabener eller sulfater. Shampooen virker beskyttende på hårfarven og har en dejlig frisk duft. Shampooen er velegnet til daglig brug, men kan også bruges periodevis. Ved brug, masseres shampooen blidt, (undgå at gnubbe), ind i det våde hår og hovedbund. Lad den derefter indvirke 2-3 min. hvorefter der skylles grundigt med varmt vand. Indeholder 250 ml
Fra 148 DKK