Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Moroccanoil Intense Hydrating Mask

SKU: 7290011521004
Til alle hårtyper. En intens, cremet og fugtgivende treatment, der reparerer skadet hår. Intense Hydrating Mask er en intens, cremet og fugtgivende treatment, der reparerer skadet hår. Ved hyppigt brug, genopbygges håret og glansen, samt gør det nemmere at arbejde med. Masken tilfører fugt og proteiner og plejer håret med indholdet af arganolie, som blødgør håret. EGENSKABER: Fugtgivende treatment Reparerer skadet hår Genopbygger glans Indeholder arganolie BRUGSANVISNING: Tilsæt en teskefuld i håndfladen Fordel det grundigt i håndklædetørt hår Fordel jævnt fra hovedbund til spidser Lad produktet virke i 5-10 minutter Skyl håret grundigt 250 ml.
289 DKK
+ -
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde
1+
2+
Pris
289 DKK
226 DKK
Kunder der har købt denne vare købte også
7290014827998

Moroccanoil Smoothing Lotion

Smoothing Lotion Til alle hårtyper. Multifunktionel styling lotion med arganolie Tæmmer øjeblikkelig flyvsk og frizzy hår En let formel der ikke tynger håret Beskytter håret mod luftfugtigheden Udredende effekt Gør håret nemt at arbejde med under styling Kan anvendes dagen efter som en leave-in refresher 300 ml.
Fra 210 DKK
7290016664591

Moroccaoil Mending Infusion

Samler og forsegler spaltede spidser til bløde lokker Moroccanoil® Mending Infusion reparerer ikke kun spaltede spidser, den er også fyldt med vitaminer og quinoa proteiner, som nærer, plejer og styrker håret samt giver et silkeblødt nyklippet look. Den ultralette formel beriget på arganolie reducerer synlige tegn på skadet hår - så som spaltede spidser og tørt hår samt har den en forebyggende effekt og tæmmer krus. En blanding af arganolie og baobab ekstrakt, som er fyldt med antioxidanter og aminosyrer, forvandler tørre spaltede spidser til silkebløde lokker. FORDELE: Forsegler øjeblikkeligt spaltede spidser Forvandler tørre og slidte spidser til bløde og glansfulde lokker Får håret til at se sundt og velplejet ud Plejer og styrker spaltede spidser Indeholder arganolie, lærketræekstrakt og baobab, som er fyldt med antioxidanter og aminosyrer Tilfører glans, fugt og næring Velegnet til porøst og beskadiget hår BRUGSANVISNING: Fordel en mængde, der svarer til en 2-krone mellem fingrene og påfør i tørt hår i spidserne. Påfør igen efter behov. 75 ml.
259 DKK
7290016033731

Moroccanoil Blow Dry Concentrate

Silkeblødt medgørligt hår fri fra krus Eliminerer intenst kruset hår Gør håret nemmere at rede igennem med børsten samt at lave blowouts Giver et glat og glansfuldt look Forsegler glansen i håret Forbedrer hårets tekstur og kvalitet Velegnet til ekstra groft, uregerligt hår 50 ml.
Fra 186 DKK
7290017279077

Moroccanoil Protect & Prevent Spray

Beskytter mod UV stråler, forurening samt varme fra stylingredskaber En leave-in-conditioner, i en let formel, der virker som et beskyttende "skjold" mod UV stråler, forurening samt varme fra stylingredskaber. Hjælper med at farven ikke falmer og bliver gullig. Har en udredende effekt og gør håret blødt og glansfuldt. EGENSKABER: Beskytter håret mod at oxidere Neutraliserer frie radikaler, der dannes fra UV stråler, forurening og andre miljømæssige faktorer Hjælper med at absorbere solens UV stråler Beskytter håret mod termiske skader Forebygger hårfarven mod at blive kedelig og mat ArganID™ genopbygger og forsegler skællaget, så farven låses bedre fast En leave-in conditioner med en udredende effekt OBS! Skal anvendes før Moroccanoilt Treatment BRUGSANVISNING: Sprayes jævnt fordelt i længder og spidser Anvend en bredtandet kam til at fordele produktet Påfør derefter Moroccanoil Treatment og ønskede stylingprodukter Style håret som ønsket 160 ml.
Fra 179 DKK