Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Moroccanoil

Moroccanoil

DEN KOMPLETTE TILGANG TIL HÅRPLEJE & STYLING BERIGET MED ARGANOLIE

Moroccanoil er førende og pioner indenfor skønhedsprodukter beriget med arganolie. Alle Moroccanoils produkter — fra shampoo og conditioner til styling og finish — er beriget med arganolie. Dette giver en unik tilgang til hårpleje og styling, der ikke kun gør håret naturligt blødt og glansfuldt, men også forbedrer hårets tilstand hver gang produktet anvendes.

Finish

Sorter efter
Vis per side
7290016494303

Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo

MOROCCANOIL® Curl Enhancing Shampoo er en fantastisk shampoo der booster et krøllet hår. Denne shampoo nærer håret med argan olie, som er med til at genoprette elasticitet, glans og håndterbarhed i håret. Håret renses mildt og får mærkbart mere bløde og kontrollerede krøller der fremstår fra deres bedste side, helt fri for uønsket frizz. Håret styrkes og beskyttes med en unik sammensætning af hydrolyseret vegetabilsk protein og abyssinian olie. Vægtløse krøller der vil fremstå sunde og smukke. Fordele: Shampoo Booster krøller Argan olie Genoprette elasticitet, glans og håndterbarhed Renses mildt Mærkbart mere bløde og kontrollerede krøller Helt fri for uønsket frizz Styrkes og beskyttes Vægtløse krøller, sunde og smukke Velegnet til et krøllet hår Anvendelse: Masser ind i vådt hår Skyl håret 250 ml.
Fra 148 DKK
7290113140486

Moroccanoil Smooth Duo 2x500 ml.

MOROCCANOIL® Smooth Duo Shampoo & Conditioner er et rigtigt lækkert sæt med blødgørende plejeprodukter. Pakken indeholder en shampoo og conditioner, der kan bruges af alle hårtyper, men egner sig særligt godt til at genopbygge håret. De er beriget med arganolie og genopbyggende næringsstoffer, der tilsammen renser håret blidt og efterlader det sundt og velplejet. Produkterne er sulfat -og parabenefri. MOROCCANOIL® Smoothing Shampoo er en plejende og blødgørende shampoo, som virker beroligende og udglattende på håret. Den er beriget med arganolie og argansmør, som sammen hjælper med at genopbygge hårets aminosyrer og styrke hårets naturlige keratinstruktur. MOROCCANOIL® Smoothing Shampoo efterlader håret velplejet, medgørligt og dejligt blødt. Shampooens effekt holder i op til 72 timer. MOROCCANOIL® Smoothing Conditioner er en plejende conditioner, som har en beroligende og udglattende effekt på håret. Den er med arganolie og argansmør, som sammen tilfører næring og styrke til håret. MOROCCANOIL® Smoothing Conditioner er sulfat-, fosfat- og parabenefri og er velegnet til alle hårtyper. Håret efterlades sundt, medgørligt og silkeblødt. 2x500 ml.
Fra 311 DKK
7290113140516

Moroccanoil Volume Duo 2x500 ml.

MOROCCANOIL® Volume Duo Shampoo & Conditioner, er et rigtigt skønt sæt med de populære volumengivende produkter fra MOROCCANOIL®. De er særligt udviklet til et fint hår, og virker plejende uden at tynge håret. MOROCCANOIL® Extra Volume Shampoo & Conditioner er beriget med arganolie, som er rig på antioxidanter og plejende næringsstoffer. Produkterne er sulfat -og parabenefri. Værdi: 796 kr. Sættet indeholder: 1 stk. MOROCCANOIL® Extra Volume Shampoo 500 ml 1 stk: MOROCCANOIL® Extra Volume Conditioner 500 ml MOROCCANOIL® Extra Volume Shampoo 500 ml: er en volumengivende shampoo særligt udviklet til fint hår, der virker uden at tynge håret. Denne shampoo forvandler fint hår fra livløst til livligt. Extra Volume Shampoo indeholder arganolie, som er rig på antioxidanter og næringsstoffer, der genopliver, renser og tilfører håret volumen samt gør det let at rede ud. Se mere her MOROCCANOIL® Extra Volume Conditioner 500 ml: er en plejende conditioner, der efterlader håret blødt med et fyldigt look. Den unikke sammensætning af antioxidanter og næringstoffer plejer håret i dybden, uden at tynge det. Denne fantastiske conditioner indeholder hverken sulfater eller parabener, og efterlader håret meget mere medgørligt. 2x500 ml.
Fra 311 DKK
7290113140523

Moroccanoil Hydrate Duo 2x500 ml.

MOROCCANOIL® Hydrate Duo Shampoo & Conditioner er et rigtigt lækkert sæt med fugtgivende plejeprodukter. Pakken indeholder en shampoo og conditioner, der kan bruges af alle hårtyper, men egner sig særligt godt til tørt hår. De er beriget med arganolie og genopbyggende næringsstoffer, der tilsammen renser håret blidt og efterlader det sundt og velplejet. Produkterne er sulfat -og parabenefri. Værdi: 767 kr. Sættet indeholder: 1 stk. MOROCCANOIL® Hydrating Shampoo 500 ml 1 stk. MOROCCANOIL® Hydrating Conditioner 500 ml MOROCCANOIL® Hydrating Shampoo 500 ml: er en blid udrensende og fugtgivende formel, der gennemsyrer dehydreret hår med antioxidant arganolie og genopbygger næringsstoffer. Rig på vitamin A og røde alger som hjælper med at bekæmpe frie radikaler og bevarer fugten. Håret efterlades sundt med øget glans. Se mere her MOROCCANOIL® Hydrating Conditioner 500ml: er en utroligt fugtgivende conditioner, der kan bruges af alle hårtyper. Den er beriget med A-vitamin og alger, hvilket bekæmper frie radikaler og sørger for at indkapsle fugten i håret. Derved får man et sundt og velplejet hår, der er meget mere medgørligt. 2x500 ml.
Fra 311 DKK
7290016966961

Moroccanoil Color Complete Consumer Kit

Complete your color De bedste produkter til dit farvede hår. Color Continue shampoo og conditioner 70 ml Protect & Prevent Spray 50 ml
Fra 77 DKK
7290113141858

Moroccanoil Head-To-Toe SIGNATURE SET

SIGNATURE SET Få smukt hår og blød hud med disse Hair & Body essentials beriget med arganolie. Indhold: Moroccanoil Treatment regular 100 ml Dry Body Oil 50 ml
Fra 264 DKK