Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Bryn & Vipper

Professionelle produkter til dine bryn og vipper

 

Profesionelle produkter til dine bryn og vipper, som holder hvad de lover.

Så hvis du ønsker at udføre dine egne behandlinger, som at farve, pleje og vækste dine egne bryn og vipper, er her muligheden for at få fingre i super holdbare og resultatorienterede produkter til hjemmebrug.

Skarpe priser, til mange behandlinger, så du kan spare mange penge. 

Jeg lægger selvfølgelig vægt på produkternes effektivitet, men også på, at indholdet ikke indeholder væsentlige skadelige eller allergifremkaldende stoffer.                                 

Dette er selvfølgelig mine favoritter og jeg kan ikke undlade at anbefale dem. 

Du vil altid garanteret, at mine produkter er originale, der selvfølgelig ikke indeholder ingredienser, som ikke er tilladt i EU. 

Sorter efter
8004698182439

Mascara, Extra Black, Comfort Zone

Yndlingsmascaraen fra Comfort Zone i ny og forbedret formel. Den særlige børste giver lange vipper, den er ekstra sort og så er den selvfølgelig uden silicone og parabener. 10 ml.
195 DKK
812885015327

MINERALOGIE Mascara Primer Magic Lash

Den perfekte base til dig med korte og tynde vipper, som ønsker øjeblikkelig volumen og fylde. Arbejd med børsten fra vippehårets rod i små zigzag bevægelser udad for maksimal effekt. Kan anvendes under alle typer af mascara, for mere længde og volume. 6 ml.
230 DKK
812885015303

MINERALOGIE Mascara Lash Fusion Black

Lash Fusion løfter og definerer vipperne med sin unikke volume formel. Fra vipperod til yderste vippespids, takket være den cremet konsistens, og helt perfekt børste. Endelig en mascara der holder formen hele dagen. Indeholder ikke parabener. Dermatologisk testet. 6 ml.
195 DKK
812885015235

MINERALOGIE Mascara, Lash Fusion, Blue My Mind

Lash Fusion løfter og definerer vipperne med sin unikke volume formel. Fra vipperod til yderste vippespids, takket være den cremet konsistens, og helt perfekt børste. Endelig en mascara der holder formen hele dagen. Indeholder ikke parabener. Dermatologisk testet. Lækker blå farve. 6 ml.
195 DKK
812885015082

MINERALOGIE Brow Powder Brunette

Fremhæv dine bryn naturligt. Fordel pulveret, vådt eller tørt og fyld øjenbrynet ud for at skabe det perfekte look. 2 g.
149 DKK
812885015075

MINERALOGIE Brow Powder Blonde

Fremhæv dine bryn naturligt. Fordel pulveret, vådt eller tørt og fyld øjenbrynet ud for at skabe det perfekte look. 2 g.
149 DKK
7010

MINERALOGIE Brush-On-Brow Mineral Clear

Brush-On-Brow Clear definere brynene, og holder hårene på plads. Du kan både lave et naturligt og et mere skarpt look. 6 ml.
99 DKK
7009

MINERALOGIE Brush-On-Brow Mineral Blonde

Brush-On-Brow Blonde definere brynene, og holder hårene på plads. Du kan både lave et naturligt og et mere skarpt look. 6 ml.
139 DKK
4260294730014

Aphro Celina Eyelash Serum

Øjenvippeserum Aphro Celina Classic Eyelash er et dokumenteret effektivt øjenvippe serum, der vil give dig længere, flere, kraftigere og smukkere øjenvipper på ca. 4-6 uger. Penslen føres forsigtigt langs vippekanten fra øjenkrogen og ud, præcis som en eyeliner. Denne vippeserum anvenden én gang om dagen og helst om aftenen efter afrensning af din make-up. Mængden af serum, er nok til begge øjne og for at få lige kraftige vipper på begge øjne, foreslår jeg at du starter skiftevis med højre og venstre øje - så du får lige meget serum på begge øjne. Anvend kun på de øverste vipper, fordi din serum vil bliveoverført til de nederste vipper når du lukker eller blinker med øjnene. Når du har opnået din ønskede volume på dine vipper, anvendes produktet kun 2-3 gange om ugen for at vedligeholde effekten. Kan anvendes i kombination med kunstige vipper.
599 DKK
4045787292435

Bonacrom Bryn & Vippefarve Brown

Bonacrom vippe og øjenbrynsfarve brun, utrolig god holdbarhed. Kit med alt hvad du skal bruge.
109 DKK
4260294730168

Aphro Celina Eyebrow Serum

Øjenbrynserum Aphro Celina Eyebrow serum er en dokumenteret virkningsfuld øjenbrynserum, der kan hjælpe dig til at få smukkere, fyldigere, tættere og mere markerede øjenbryn på ca. 8 uger. Denne serum påføres med penslen på hele brynet eller på det område du gerne vil stimulere hårvæksten i. Anvendes én gang dagligt på ren og tør hud. Når den ønskede effekt er opnået, bruges der kun serum 2-3 gange om ugen for at vedligeholde resultatet. Denne øjenbrynsserum er mere kraftig end andre, fordi den indeholder koffein til at øge effekten. Derfor anbefaler jeg ikke denne serum til dine vipper, da den vil være for kraftig.
Fra 699 DKK
4045787292398

Bonacrom Bryn & Vippefarve Black

Bonacrom vippe og øjenbrynsfarve sort, utrolig god holdbarhed. Kit med alt hvad du skal bruge.
109 DKK