Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Mærker

Sorter efter
6009693493209

Nimue Sun C SPF 30 Body Spray

Hudklassifikation • Miljøbelastet hud • Hyperpigmenteret hud • Problematisk hud • Sensitiv hud Aktive ingredienser Solbeskyttelse • Artima salaina (Infrarød beskytl.) • Fysisk solbeskyttelse • Organisk kemisk solbeskyttelse Aktiver • SPF Boosters (Octocrylene, polycrylene, polymer) • Gærpolysakkarider (fugt) • Antioxidant kompleks (forsvar) Produktegenskaber • Let konsistens der ikke klistrer • Formel, som ikke efterlader huden hvid • Bredt spektrum (UVA, UVB) beskyttelse - faktor 50 • IR beskyttelse • Antioxidant beskyttelse imod fri radikaler • Ideel til hele familien Anvendelse • Anvendes gerne oven på bodycreme for ekstra fugt • Skal påføres hver 2. - 3. time for at bevare faktoren • Sikkerhedstestet til børn fra 2 år + 150 ml.
349 DKK
8719281040101

KEUNE STYLE Liquid Hairspray No.97

STYLE Liquid Hairspray En hårlak uden areosol, altså på pumpe, som fremhæver teksturen i håret og giver et super strækt hold. Har et UV-filter. Til alle hårtyper. Fremhæver teksturen, giver fantastisk glans og et stærkt hold. Spray let på tørt hår med en afstand på 30 cm. For et wetlook udseende, spray på fugtigt hår. Hold 9 / Shine 7 = No. 97 200 ml.
Fra 111 DKK
6009693494794

Nimue Hyaluronic Oil NEW

En helt ny generation – og den første på markedet: olieopløselig hyaluronsyre, sammensat med en blanding af olier til både intens næring og fugt. Denne dobbelt ”booster” giver vand og olieudskiftning i huden samtidigt. Ideel til tørt og koldt klima og den modne og skrøbeligt hud. Vil levere blødere, glattere og mere elastisk hud, hvilket resulterer i ultimativ hudkomfort. Fordele -Tilføjer fugt i huden, øger hudens fasthed og reducerer dannelsen af linjer og rynker -Enestående øjeblikkelig og langvarig fastholdelse af fugtdepot -Forhindrer TEWL -Giver hudkomfort, især under sæsonændringer og koldt, tørt klima Anvendelse Anvend den efter din Nimue dag- eller natcreme, masseres ind på huden på ansigt, hals og decolleté indtil alt er absorberet. Afslut med SPF (dag) Kan anvendes dagligt eller i periode, alt efter din huds tilstand. 15 ml.
315 DKK
6009693494787

Nimue Hyaluronic Ultra Filler Serum

Et power letvægts serum, der er perfekt til dehydreret hud og med en tredobbelt handling, der giver intens hydrering i alle hudlag. Velegnet til alle hudklassifikationer og ideel til brug under sæsonændringer. Fordele: -50% øget fugt niveau inden for 2 timer -50% øget fugtniveau er opretholdt efter 1 måneds kontinuerlig anvendelse -Her-og-nu ”filler” effekt, der arbejder inden for 1-6 timer -Plumper huden -Betydeligt formindsket rynkedybde -Anti-oxidation Anvendelse: Anvendes på ren hud efter brug af Nimue Cleanser og Conditioner efter hudtype. 1 pump masseres ind på huden på ansigt, hals og decolleté indtil alt er absorberet. Afslut med dag- eller natcreme og evt. solbeskyttelse (dag) over. Er skabt til alle uanset alder, hudtype og hudtilstand! Kan med fordel anvendes morgen og aften som perfekt fugtunderlag til en hver dagcreme. 30 ml.
785 DKK
7290016494303

Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo

MOROCCANOIL® Curl Enhancing Shampoo er en fantastisk shampoo der booster et krøllet hår. Denne shampoo nærer håret med argan olie, som er med til at genoprette elasticitet, glans og håndterbarhed i håret. Håret renses mildt og får mærkbart mere bløde og kontrollerede krøller der fremstår fra deres bedste side, helt fri for uønsket frizz. Håret styrkes og beskyttes med en unik sammensætning af hydrolyseret vegetabilsk protein og abyssinian olie. Vægtløse krøller der vil fremstå sunde og smukke. Fordele: Shampoo Booster krøller Argan olie Genoprette elasticitet, glans og håndterbarhed Renses mildt Mærkbart mere bløde og kontrollerede krøller Helt fri for uønsket frizz Styrkes og beskyttes Vægtløse krøller, sunde og smukke Velegnet til et krøllet hår Anvendelse: Masser ind i vådt hår Skyl håret 250 ml.
Fra 148 DKK
8004608257172

Davines LOVE Curl Cleansing Cream

Davines LOVE Curl Cleansing Cream er en all in one shampoo. Det er en mildt rensende og plejende shampoo. Den indeholde 3 gange mindre vaskeaktive stoffer, og 3 gange så mange plejende stoffer, som en almindelig shampoo. Den har derfor konsistens som en conditioner, men det er en let rensende shampoo. Den er specielt velegenet til dig som har normalt/ kraftigt krøllet hår, og som vasker hår hver eller hveranden dag, da den fjerner fedt og snavs uden af udtørre krøllerne. De beholder deres elasticitet og spændstighed. Fordele: Mild rensende shampoo Velegenet til normalt/ kraftigt krøllet hår Plejer Har konsistens som en conditioner Indeholder 3 gang mindre vaskeaktive stoffer Indeholder 3 gange så mange plejende ingredienser Skøn mandel duft Sulfatefri Parabenefri Anvendelse: Påfør på det fugtige hår Fordel det jævnt i hovedbunden Massér med cirkulære bevægelser Lad virke 2-3 minutter Skyl håret grundigt Brug ikke conditioner efter 500 ml.
Fra 257 DKK
8004608271246

DAVINES Liquid Spell

Davines Liquid Spell er en volumegivende mousse til håret, velegnet til et fint hår. Denne mousse kan skabe tekstur, definition og fylde til håret. Den genopretter balancen i et beskadiget hår og giver masser af blødhed, glans og tekstur. Davines Liquid Spell er udviklet til at skabe nyt liv til dit hår, så du får et smukt, sundt og glansfuldt hår i den helt rette balance. Fordele: Volumegivende mousse Plejende Tekstur, definition og fylde Genopretter hårets balance Blødhed, glans og tekstur Velegnet til et fint hår Anvendelse: Fordel 3-4 pump ud i håndklædetørt hår Påfør jævnt fra rødderne til enderne og kam igennem Føntør håret som ønsket 125 ml.
Fra 279 DKK
8004608247555

DAVINES Hair Refresher Day Cleansing Mist

Davines Hair Refresher Day Cleansing Mist er en lækker og super opfriskende tør shampoo, der efterlader dig med følelsen af et friskt og nyvasket hår. Denne spray absorberer effektivt overskydende fedt, og olier fra hovedbunden, samtidig med at den tilfører en let og luftig volume til håret. For ekstra volume, kan du blødtørre håret, hvilket vil sige at du efter at have brugt tørshampooen, sætter din føntørre på laveste niveau, og tørrer håret med kold luft. På denne måde opnår du på rekord tid et smukt og fyldigt hår, med lækker ren og frisk duft. Fordele: Tørshampoo Velegnet til alle hårtyper Opfriskende Giver øjeblikkeligt følelsen af et friskt og nyvasket hår Absorberer overskydende fedt og olie fra hovedbunden Tilfører en let og luftig volume til håret Gør det let at style håret og endda tilføre det ekstra volume Giver et smukt og fyldigt hår på rekord tid Giver et lækkert rent og velduftende resultat Anvendelse: Bruges i tørt hår Ryst flasken godt før brug Spray direkte ved hårrødderne Lad virke i 1 minut Red håret igennem og style som ønsket
Fra 175 DKK
9349769001462

EVO Ritual Salvation Conditioner

Evo Ritual Salvation Conditioner, er en genopbyggende, proteinrig balsam, velegnet til brug i skadet, slidt og tørt hår. Evo Ritual Salvation Conditioner, er med til at genopbygge kemisk skadet eller på anden måde skadet hår. Indeholder proteiner og vitaminer der giver optimal pleje og styrke til det enkelte hårstrå. Masseres ind i det fugtige nyvaskede hår. Lad indvirke 1-2 minutter, inden der skylles med vand. Indeholder 1000 ml.
Fra 447 DKK
9349769001479

EVO The Therapist Hydrating Shampoo

Evo The Hydrating Calming Shampoo, er meget velegnet til brug i kemisk behandlet eller tørt hår. Shampooen tilfører håret masser af fugt, samt en god del protein. Da Evo The Therapist Shampoo, giver masser af fugt til håret er den yderst velegnet til alle former for krøller, samt tørt og kemisk behandlet hår. Masseres ind i det fugtige hår, til det skummer godt op. Skyl herefter. Gentag om nødvendigt Indeholder 1000 ml.
Fra 447 DKK
9349769001776

EVO Mane Tamer Smoothing Shampoo

EVO Mane Tamer Smoothing Shampoo, er meget velegnet til tørt, uregerligt og farvebehandlet hår. Shampooen blødgør, tæmmer og kontrollerer krus, samt renser hår og hovedbund mildt, men effektivt. EVO Mane Tamer Smoothing Shampoo, hjælper med at udglatte håret og kontrollere krus. tilfører blødhed, og forbedrer hårets glans. Indeholder sulfatfrie rense aktiver, der skummer mindre og renser blidt. glutenfrie proteiner beskytter hårfarven, og giver styrke. Masseres og fordeles ind i det våde hår, og skyl herefter. Indeholder 1000 ml.
Fra 447 DKK
9349769001493

EVO Normal Persons Daily Shampoo

Evo Normal Persons Daily Shampoo, er en mild men effektiv rensende hverdags shampoo. Meget velegnet til normalt eller hår der har tendens til at fedte. Evo Normal Persons Daily Shampoo, er velegnet til daglig brug i de fleste hårtyper, men især hår eller hårbund der har tendens til at fedte kan have stor gavn af shampooen. Masseres grundigt ind det våde hår og hovedbund til det skummer godt op. Skyl herefter. Gentag om nødvendigt. Indeholder 1000 ml.
Fra 447 DKK
8594166531307

Zenz Therapy Curl Defining Cream

CURL DEFINING CREAM ROSEHIP Denne anti-frizz krøllecreme skaber spændstighed og optimerer krøllet hår. Skaber et forbedret hold uden at håret bliver stift Fremmer krøl og struktur og mindsker krus Velegnet til langt de fleste hårtyper Aktive ingredienser og fordele: Hybenolie – Antioxidanter. Duft: Lette blomsternoter af Alpeviol, Viol og Liljekonval. Konsistens: Let cremet Godt at vide: Dermatologisk testet og naturlig tilførsel af økologisk frugt. Anvendelse: Påføres i nyvasket, håndklædetørt hår. Ingen parabener, MI/MCIT, kunstig farve eller silikone. Ikke testet på dyr. 200 ml.
Fra 146 DKK
7022

CoolBlue Antibakteriel Gel, Hænder

Levering fra 18/4-2020 CoolBlue er en opfriskende antibakteriel gel (saniteringsmiddel uden vand) som rengør og kraftigt reducerer mængden af bakterier. Anvendes til behandling på hænder for at fjerne bakterier. Modvirker spredning af bakterier, og efterlader huden blød uden at være klistret. Udtørrer ikke huden. 207 ml.
199 DKK
8004608264170

DAVINES The Let It Go Circle Hair Mask

TIL DIG, DER VIL HAVE EN PAUSE FRA DEN HEKTISKE HVERDAG OG GERNE VIL SLAPPE AF OG STRESSE NED Let it Go hårmasken er tænkt til at tage en pause fra den hektiske hverdag. Den hjælper dig med at slappe af og stresse ned, grundet specielle duftingredienser. Tilfører fugt og blødhed med afstressende egenskaber. Indeholder grå ler og brahmi olie. Brugsanvisning: Påføres i hovedbund, længder og spidser Indvirkningstid 10 min.
59 DKK
7290113140486

Moroccanoil Smooth Duo 2x500 ml.

MOROCCANOIL® Smooth Duo Shampoo & Conditioner er et rigtigt lækkert sæt med blødgørende plejeprodukter. Pakken indeholder en shampoo og conditioner, der kan bruges af alle hårtyper, men egner sig særligt godt til at genopbygge håret. De er beriget med arganolie og genopbyggende næringsstoffer, der tilsammen renser håret blidt og efterlader det sundt og velplejet. Produkterne er sulfat -og parabenefri. MOROCCANOIL® Smoothing Shampoo er en plejende og blødgørende shampoo, som virker beroligende og udglattende på håret. Den er beriget med arganolie og argansmør, som sammen hjælper med at genopbygge hårets aminosyrer og styrke hårets naturlige keratinstruktur. MOROCCANOIL® Smoothing Shampoo efterlader håret velplejet, medgørligt og dejligt blødt. Shampooens effekt holder i op til 72 timer. MOROCCANOIL® Smoothing Conditioner er en plejende conditioner, som har en beroligende og udglattende effekt på håret. Den er med arganolie og argansmør, som sammen tilfører næring og styrke til håret. MOROCCANOIL® Smoothing Conditioner er sulfat-, fosfat- og parabenefri og er velegnet til alle hårtyper. Håret efterlades sundt, medgørligt og silkeblødt. 2x500 ml.
Fra 311 DKK
7290113140516

Moroccanoil Volume Duo 2x500 ml.

MOROCCANOIL® Volume Duo Shampoo & Conditioner, er et rigtigt skønt sæt med de populære volumengivende produkter fra MOROCCANOIL®. De er særligt udviklet til et fint hår, og virker plejende uden at tynge håret. MOROCCANOIL® Extra Volume Shampoo & Conditioner er beriget med arganolie, som er rig på antioxidanter og plejende næringsstoffer. Produkterne er sulfat -og parabenefri. Værdi: 796 kr. Sættet indeholder: 1 stk. MOROCCANOIL® Extra Volume Shampoo 500 ml 1 stk: MOROCCANOIL® Extra Volume Conditioner 500 ml MOROCCANOIL® Extra Volume Shampoo 500 ml: er en volumengivende shampoo særligt udviklet til fint hår, der virker uden at tynge håret. Denne shampoo forvandler fint hår fra livløst til livligt. Extra Volume Shampoo indeholder arganolie, som er rig på antioxidanter og næringsstoffer, der genopliver, renser og tilfører håret volumen samt gør det let at rede ud. Se mere her MOROCCANOIL® Extra Volume Conditioner 500 ml: er en plejende conditioner, der efterlader håret blødt med et fyldigt look. Den unikke sammensætning af antioxidanter og næringstoffer plejer håret i dybden, uden at tynge det. Denne fantastiske conditioner indeholder hverken sulfater eller parabener, og efterlader håret meget mere medgørligt. 2x500 ml.
Fra 311 DKK
7290113140523

Moroccanoil Hydrate Duo 2x500 ml.

MOROCCANOIL® Hydrate Duo Shampoo & Conditioner er et rigtigt lækkert sæt med fugtgivende plejeprodukter. Pakken indeholder en shampoo og conditioner, der kan bruges af alle hårtyper, men egner sig særligt godt til tørt hår. De er beriget med arganolie og genopbyggende næringsstoffer, der tilsammen renser håret blidt og efterlader det sundt og velplejet. Produkterne er sulfat -og parabenefri. Værdi: 767 kr. Sættet indeholder: 1 stk. MOROCCANOIL® Hydrating Shampoo 500 ml 1 stk. MOROCCANOIL® Hydrating Conditioner 500 ml MOROCCANOIL® Hydrating Shampoo 500 ml: er en blid udrensende og fugtgivende formel, der gennemsyrer dehydreret hår med antioxidant arganolie og genopbygger næringsstoffer. Rig på vitamin A og røde alger som hjælper med at bekæmpe frie radikaler og bevarer fugten. Håret efterlades sundt med øget glans. Se mere her MOROCCANOIL® Hydrating Conditioner 500ml: er en utroligt fugtgivende conditioner, der kan bruges af alle hårtyper. Den er beriget med A-vitamin og alger, hvilket bekæmper frie radikaler og sørger for at indkapsle fugten i håret. Derved får man et sundt og velplejet hår, der er meget mere medgørligt. 2x500 ml.
Fra 311 DKK
7290016966961

Moroccanoil Color Complete Consumer Kit

Complete your color De bedste produkter til dit farvede hår. Color Continue shampoo og conditioner 70 ml Protect & Prevent Spray 50 ml
Fra 77 DKK
7290113141858

Moroccanoil Head-To-Toe SIGNATURE SET

SIGNATURE SET Få smukt hår og blød hud med disse Hair & Body essentials beriget med arganolie. Indhold: Moroccanoil Treatment regular 100 ml Dry Body Oil 50 ml
Fra 264 DKK
7290011521592

Moroccanoil Hairspray Medium

Medium hold Giver langvarigt hold til hverdagsfrisurer og styling med føntørre. 330 ml.
Fra 147 DKK
7290011521653

Moroccanoil Treatment LIGHT

Det essentielle fundament til alle hårtyper. Et alsidigt stylingprodukt, der både kan anvendes til pleje, styling og finish. Velegnet til blond og/eller fint hår. Moroccanoil Treatment er den revolutionerende og verdensberømte olie, der er kendt og elsket af kvinder verden over, for sine effektive og plejende egenskaber. Moroccanoil har udviklet en unik, ultralet, ikke-fedtende formel af arganolie, som tilfører håret glans og sikrer et silkeblødt resultat. EGENSKABER: Plejende arganolie Antioxidanter der styrker håret Tilfører proteiner og fugt Indeholder fedtsyrer, omega-3 olie og vitaminer Absorberes hurtigt Naturlig UV-beskyttelse Beskytter håret mod miljøfaktorer Gør håret stærkt og fleksibelt Eliminerer krus Forkorter føntørringstiden Velegnet til blond og/eller fint hår. BRUGSANVISNING: Fordel en lille mængde i fugtigt hår Style håret som ønsket 25 ml.
Fra 108 DKK
7290011521127

Moroccanoil Treatment

Det essentielle fundament til alle hårtyper. Et alsidigt stylingprodukt, der både kan anvendes til pleje, styling og finish. Velegnet til alle hårtyper. Moroccanoil Treatment er den revolutionerende og verdensberømte olie, der er kendt og elsket af kvinder verden over, for sine effektive og plejende egenskaber. Moroccanoil har udviklet en unik, ultralet, ikke-fedtende formel af arganolie, som tilfører håret glans og sikrer et silkeblødt resultat. EGENSKABER: Plejende arganolie Antioxidanter der styrker håret Tilfører proteiner og fugt Indeholder fedtsyrer, omega-3 olie og vitaminer Absorberes hurtigt Naturlig UV-beskyttelse Beskytter håret mod miljøfaktorer Gør håret stærkt og fleksibelt Eliminerer krus Forkorter føntørringstiden Velegnet til alle hårtyper BRUGSANVISNING: Fordel en lille mængde i fugtigt hår Style håret som ønsket 25 ml.
Fra 108 DKK
7290016494341

Moroccanoil Curl Enhancing Conditioner

Fremhæver og opretholder krøllerne i håret En conditioner der fremhæver og opretholder krøllerne i håret. Nærerende arganolie genopretter hårets elasticitet, tilfører glans og gør krøllerne nemme at udrede. Moroccanoil® Curl Enhancing Conditioner udreder skånsomt håret og giver bløde definerede krøller fri for krus. Indeholder en blanding af hydroliseret vegetabilsk protein og abessinsk olie, som styrker og beskytter håret og giver luftige smukke krøller med bounce og bevægelse. Med Moroccanoils Curl Conditioner opnår du perfekte krøller hver gang. Anvendes sammen med Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo for det bedste resulat. Egenskaber: Fremhæver og opretholder krøllerne i håret Efterlader håret mere medgøreligt og glansfuldt Tæmmer krus Sulfat-, fosfat- og parabenefri Velegnet til alle former for krøller Indholder: Arganolie: Genopbygger elasticiteten i håret, tilfører glans og gør håret blødt og medgørligt. Hydroliseret Vegetabilsk Protein: Genopbygger styrken i håret og beskytter skællaget. Abessinsk Olie: Har et højt indhold af fedtsyre, der tilfører intens fugt, så håret er nemt at udrede og krøllerne bliver smukke og medgørlige. Brugsanvisning: Efter hårvask presses overskydende vand forsigtigt ud af håret og conditioneren påføres i længder og spidser. Indvirkningstid: 1–2 min. Skyl grundigt. 250 ml.
Fra 163 DKK
7290015485951

Moroccanoil Dry Shampoo DARK Tones

DRY SHAMPOO TIL MØRKE HÅRFARVER Traditionelle tørshampooer er kendt for at efterlade sprayrester, som kan gøre håret mat og trist at se på. Denne formel blender sig dog ind i den mørke hårfarve, når du masserer produktet ind i håret. Moroccanoil Dry Shampoo Dark Tones renser øjeblikkeligt håret samt opfrisker det og tilfører volumen. Indeholder ultrafin risstivelse, der absorberer hårets overskydende fedt, produktrester og lugt. Formlen er beriget på arganolie og UV beskyttelse. Egenskaber: Opfrisker håret øjeblikkeligt Ultrafin formel Indeholder risstivelse, der øjeblikkeligt absorberer hårets overskydende fedt, lugt og produktrester Efterlader ingen sprayrester Beriget med arganolie UV beskyttende Brugsanvisning: Ryst grundigt inden brug. Spray Moroccanoil Dry Shampoo ved hårrødderne sektion for sektion med en afstand på 15-20 cm. Lad tørre og massér produktet ind i håret med fingerspidserne for at aktivere den absorberende formel og fordele produktet. Børst håret for at fjerne overskydende fedt og build-up. 205 ml.
Fra 171 DKK
7290015485944

Moroccanoil Dry Shampoo LIGHT Tones

Dry Shampoo til lyse hårfarver Moroccanoil Dry Shampoo Light Tones indeholder ultrafin risstivelse, der absorberer hårets overskydende fedt, produktrester og lugt. Håret efterlades øjeblikkeligt rent og friskt. Formlen er beriget på arganolie og UV beskyttelse. Det kan nogen gange være en udfordring at bevare hårets lyse kolde farve. Vores formel til lyse hårfarver har ligheder med en "silver shampoo" og indeholder violette undertoner, der eliminerer gule toner i håret, så håret fremstår med en flot lys tone. Egenskaber: Opfrisker håret øjeblikkeligt Ultrafin formel Indeholder risstivelse, der øjeblikkeligt absorberer hårets overskydende fedt, lugt og produktreste Efterlader ingen sprayrester Beriget med arganolie UV beskyttende Brugsanvisning: Ryst grundigt inden brug. Spray Moroccanoil Dry Shampoo ved hårrødderne sektion for sektion med en afstand på 15-20 cm. Lad tørre og massér produktet ind i håret med fingerspidserne for at aktivere den absorberende formel og fordele produktet. Børst håret for at fjerne overskydende fedt og build-up. 205 ml.
Fra 171 DKK
8004608257271

DAVINES LOVE Curl Cream

LOVE CURL CREAM Til hår med fald eller krøller. Samler krøl og giver spændstighed. Med ekstrakt fra mandel - Slow Food sammenslutning, Noto Italien.
Fra 211 DKK
8004608257097

DAVINES LOVE Curl Shampoo

LOVE CURL SHAMPOO Til hår med fald eller krøller. Beriget med ekstrakt fra mandel, som øger hårets elasticitet og giver fylde. Shampooen samler og definerer hårets naturlige bevægelser, samt efterlader håret blødt, let og lækkert. Denne skønne shampoo får det bedste frem i et hår med form og bevægelse. EGENSKABER: Samler og definerer hårets naturlige bevægelser Øger hårets elasticitet Giver fylde og lethed Velegnet til hår med krøller eller fald Fri for sulfater og parabener BRUGSANVISNING: Massér shampooen i hår og hovedbund til det skummer Skyl grundigt Gentag hvis nødvendigt
Fra 185 DKK
8004608258193

DAVINES The Wake-Up Circle Hair Mask

Giver energi og volumen til hår og hovedbund påvirket af stress Hårkur til kunden, der ofte rejser, elsker nattelivet og de sene fester. Indeholder Lilla ler, rig på mineraler med en rensende og beroligende effekt samt ekstrakt fra rosenrod, der skaber balance samt har anti-stress egenskaber. Påføres i hovedbund, længder og spidser. Indvirkningstid 10 min.
59 DKK
8004608265276

DAVINES OI Hand Kit

Davines Oi Hand Kit Gaveæske med 2 produkter. Davines Oi Hand Balm 30ml Nærende håndcreme, der kan bruges til alle hudtyper. Den beskytter huden mod skader og virker fugtgivende på huden. Davines Oi Hand Scrub 30ml Scrub til hænderne, der indeholder næringsstoffer der gør hænderne smidige og regenerarer og udjævner huden. Scubben kan bruges til alle hudtyper og indeholder cellulosepartikler, der nærer, regenererer og glatter huden og neglebånd.
69 DKK