Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Mærker

Sorter efter
110161

DAVINES More Inside Texturizing Serum

Tekstur og body med et let hold Texturizing Serum tilfører tekstur og body til håret med et let hold. Plejer og blødgør håret uden at tynge det. Silkeblød formel, der ikke efterlader produktrester i håret. Egenskaber: Let blødt hold Naturlig tekstur Skab looks i både glat hår og hår med fald Tilfører glans Anti-statisk effekt Efterlader ikke produktrester Brugsanvisning: Påfør i håndklædetørt hår i længder og spidser. Style derefter håret som ønsket.
Fra 189 DKK
110160

DAVINES More Inside Oil Non Oil

EN OLIE IDEEL TIL NATURLIGT VELPLEJET LOOK. FORDELE: fugtgivende anti-frizz effekt giver et naturligt look EKSTRA STYLING TIP: Hvis du ønsker mere control påfør da skiftevis Volume Boosting Mousse og Oil Non Oil. 250 ml.
Fra 198 DKK
110159

DAVINES More Inside Sea Salt Spray

IDEEL TIL ET PJUSKET OG FULDIGT STRAND-LOOK MED EN MAT FINISH. Tilfører tekstrur og volumen Fedter ikke Opnå mere elegante bølger og fremhæv krøller ved at påføre Sea Salt Spray efterfulgt af Relaxing Moisturizing Fluid . Style som ønsket. 250 ml.
Fra 220 DKK
110158

DAVINES More Inside Shimmering Mist

IDEEL TIL ET MEGET GLANSFULDT LOOK. Fedter ikke Anti-frizz og anti-statisk effekt Gør håret silkeblødt og nemt at frisere På ekstremt porøst hår, spray da en lille mængde på inden føntørring. bland med Oil Non Oil for at gøre besværligt hår mere medgørligt. 200 ml.
Fra 198 DKK
110157

DAVINES More Inside Invisible No Gas Spray

EN HÅRSPRAY IDEEL TIL AT AFSLUTTE FRISUREN MED ET NATURLIGT HOLD. Ideel til at bruge med varmeredskaber Glanseffekt Hurtigtørrende Beskytter mod luftfugtighed Ikke klæbende og tynger ikke håret Til fint hår kan Invisible No Gas Spray bruges i hårets bund til at booste volumen. herefter anvendes en rundbørste under føntørring til både at skabe volumen og kontrol. 250 ml.
Fra 198 DKK
110156

DAVINES More Inside Strong Hold Hairspray

EN HÅRSPRAY IDEEL TIL LOOKS, DER SKAL HOLDE LÆNGE. Til omformelige looks Beskytter mod luftfugtighed Hurtigtørrende med fin forstøvning Nem at frisere ud For at temme flyvsk hår, spray da en lille mængde Strong Hold Hairspray på en fladbørste og red håret igennem med det samme. 400 ml.
Fra 220 DKK
110155

DAVINES More Inside Medium Hold Hairspray

EN HÅRSPRAY IDEEL TIL ET BLØDT OG GLANSFULDT LOOK. Glans-effekt Til omformelige frisurer Beskytter mod luftfugtighed Hurtigtørrende, med fin forstøvning Nem at frisere ud Medium Hairspray er fantastisk at anvende sammen med varmeredskaber, den garanterer et godt hold uden at håret føles eller ser stift ud. 400 ml.
Fra 220 DKK
110154

DAVINES More Inside Strong Moulding Clay

EN VOKS IDEEL TIL DET MATTE OG PJUSKEDE LOOK. Beskytter mod luftfugtighed Sepererer håret på en tilfældig måde Bland Strong Molding Clay med nogle få pump af Invisible No Gas Spray for at fremhæve det pjuskede look. 75 ml.
Fra 194 DKK
110153

DAVINES More Inside Strong Dry Wax

IDEEL TIL DET KREATIVE OG EKSTREME LOOK. Mat og tør effekt Giver hold og sepererer spidserne Fedter ikke Vil du trodse tyngdekraften? Påfør da Texturizing Dust i tørt hår i hårbunden og afslut med Strong Dry Wax. 75 ml.
Fra 194 DKK
110152

DAV More Inside Medium Hold Finishing Gum

EN GUM IDEEL TIL DET DEFINEREDE OG OMFORMELIGE LOOK MED EN MAT FINISH. Formbar tekstrur effekt Mat og tør effekt Fedter ikke Anvend en lille mængde af gangen og påfør lok for lok, mens du arbejder med krøllejernet for at skabe blanke definerede krøller med en fantastisk fleksibilitet. 75 ml.
Fra 194 DKK
110151

DAV More Inside Extra Strong Hold Hairspray

EN HÅRSPRAY IDEEL TIL LOOKS MED EKSTREMT HOLD. Maksimum hold uden at se stift ud. Hurtigtørrende Beskytter mod luftfugtighed Frisuren holder hele dagen med en naturlig finish og kan nemt friseres ud. Ideel til langthårsopsætning og føntørring. For en stram opsætning påfør Relaxing Moisturizing Fluid i fugtigt hår for at gøre håret blødt og medgørligt før føntørring. Afslut med Extra Strong Hairspray på det opsatte hår for at holde det på plads. 400 ml.
Fra 220 DKK
110150

DAVINES More Inside Forming Pomade

VOKS IDEEL TIL AT SKABE ET FLEKSIBELT HOLD. Ekseptionel smidighed Let at re-style Usynlig i håret Fedter ikke Kan bruges selv på fint hår. Hvis du ønsker at forme og opdele håret, påfør da en lille mængde af Invisible Serum, inden Forming Pomade påføres. 75 ml.
Fra 194 DKK
110149

DAVINES More Inside Dry Texturizer

IDEEL TIL AT SKABE LUFTIG VOLUMEN OG GLAMOURØS TEKSTUR. Skaber en pjusket tekstrur Nemt at re-style uden at vaske hår Tynger ikke Efterlader ikke produktrester Usynlig i håret Ser naturligt ud For at opnå en ekstrem og sensuel volumen, påføre ført Volume Boosting Mousse spray, derefter Dry Textturizer i bunden og på længder, mens håret løftes og langsomt frigives for at opnå en jævn fordeling af produktet. 250 ml.
Fra 220 DKK
110148

DAVINES More Inside Shine Wax

IDEEL TIL ET GLANSFULDT OG ELEGANT LOOK. Glansfuld og udglattende Let voksformel Nem at arbejde med Tilfører tekstrur Fedter ikke Kombiner Shine Wax med Pliable Paste for at tilføre mere tektrur og kontrol. Eller kombiner den med Medium Gel for et mere fleksibelt hold. 75 ml.
Fra 194 DKK
110147

DAVINES More Inside Curl Moisturizing Mousse

IDEEL TIL ET LOOK MED FYLDIGE ELASTISKE KRØLLER. Definerer krøller Tilfører glans Gør håret let at frisere ud Tynger ikke håret For at eliminere frizz i krøllet hår, bland da moussen med Relaxing Moisturizing Fluid. 250 ml.
Fra 198 DKK
110146

DAVINES More Inside Volume Boosting Mousse

IDDEL TIL AT SKABE FORMER MED FYLDE OG VOLUMEN. Glanseffekt Anti-frizz effekt For at skabe et mere naturligt udseende fingerfald, bland da Volume Boosting Mousse med Medium Hold Modeling Gel. 250 ml.
Fra 198 DKK
110145

DAVINES More Inside Texturizing Dust

Ideel til at give øjeblikkelig volumen og tekstur FORDELE: skaber øjeblikkelig volumen udvider hårstråene perfekt til opsætning, da hårene bliver lettere at gribe fat i fleksibelt hold mat finish EKSTRA STYLING TIP: For at udvide hårstråene, drys da Texturizing Dust på en fladbørste og red den gennem længder og spidser. 8 gr.
Fra 220 DKK
110144

DAVINES More Inside Relaxing Moisturizing Fluid

IDEEL TIL DET GLATTE LOOK SAMT TIL AT BLØDGØRE OG GIVE FUGT TIL KRØLLER. Udglattende og fugtgivende til alle hårtyper Blødgør og giver fugt til krøllet hår Beskytter hårets struktur Beskytter mod luftfugtighed Ideel til brug med varmeredskaber Forlæng effekten og få kontrol over ekstra frizzy hår ved at blande med Oil Non Oil. Brug produktet som finish til langt hår, det tilfører fugt og adskiller hårstråene. 125 ml.
Fra 172 DKK
110143

DAVINES More Inside Curl Building Serum

IDEEL TIL AT LOOK MED DEFINEREDE ELASTISKE KRØLLER. Fremhæver hårets krøller Giver elasticitet til krøller Definerer uden at tynge Tilfører naturlig glans Anti-frizz effekt Beskytter mod luftfugtighed For at skabe et stærkere hold bland da Curl Building Serum med Medium Hold Moldeling Gel. 250 ml.
Fra 198 DKK
110142

DAVINES More Inside Stong Hold Cream Gel

IDEEL TIL AT SKABE ET WET-LOOK PÅ KORT HÅR. Blankt wet-look Elastisk effekt Ekstrem kontrol Hurtigtørrende uden at efterlade produktrester Strong Hold Cream Gel kan gøres lettere ved at blande den med Oil Non Oil, så vil du få både kontrol og mere fugt, der fremhæver hårets bevægelse. 125 ml.
Fra 172 DKK
110141

DAVINES More Inside Medium Hold Modelling Gel

GEL TIL ET BLANKT, ELASTISK OG LET OMFORMELIGT LOOK. Definition og fleksibilitet Elastisk effekt hurtigtørrende uden at efterlade produktrester Giver hold til krøller For at tilføre fugt og kontrollere frizzy hår, påfør da først Medium Hold Modeling Gel og herefter Relaxing Moisturizing Fluid. 250 ml.
Fra 198 DKK
110139

DAVINES More Inside Invisible Serum

EN SERUM IDEEL TIL PJUSKET OG TILFÆLDIGT LOOK. Fleksibelt hold Samler håret Anti-frizz effekt Glansfuldt look Hemmeligheden bag et pjusket og tilfældigt look der holder? Bland Invisible Serum og Finishing Gum i dine hænder og fordel det i fugtigt eller tørt hår. Føntør afslutningsvis. 50 ml.
Fra 172 DKK
110140

DAVINES More Inside Medium Hold Pliable Paste

EN PASTE IDEEL TIL ET KONTROLLERET LOOK MED EN NATURLIG FINISH Ustnlig effekt Tekstur effekt Kontrolleret styling På ekstremt frizzy hår påfør en lille mængde af Medium Hold Pliable Paste fra midt på længder og ned efter. Det vil udglatte håret og tilføre en glansfuld finish. 125 ml.
Fra 220 DKK
110138

Davines ALCHEMIC CREATIVE CONDITIONER CORAL

ALCHEMIC CREATIVE CONDITIONER - CORAL Smuk pastel nuance med ekstra plejende egenskaber. Alchemic Creative Conditioner er til dynamiske og kreative kunder, som vil lege med pastel og levende sjove farver i håret. FORMLEN: Formlerne i Alchemic linjen er skabt ud fra kosmetiske topkvaliteter kombineret med nøje udvalgte ingredienser med tanke på mennesket og miljøet. 98% bionedbrydelige ingredienser 95% naturlige ingredienser Uden silikone, sulfater og parabener EGENSKABER: Giver kreative smukke farver til håret eller opfrisker eksisterende farve i håret Midlertidig farve, der vaskes gradvist ud. Jojoba olie tilfører intens pleje til håret samt gør det glansfuldt og blødt Rene pigmenter giver et levende og intenst farveresultat Perfekt til naturligt lysblond hår, lysnet og hvidt bleget hår BRUGSANVISNING: Efter hårvask påfør i hele håret jævnt fordelt i enten håndklædetørt eller tørt hår Mængden af produkt afhænger af hårets længde og porøsitet Lad virke i 5-20 minutter og skyl grundigt Farvens intentsitet vil gradvist fade ud afhængig af hårets tilstand. VEDLIGEHOLD FARVERESULTATET: På et naturligt hår: påfør efter hver 2-4 hårvask På bleget hår: påfør efter hver 5-6 hårvask Vi anbefaler brug af handsker ved påføring, da de rene pigmenter kan afgive farve på hænderne. 250 ml.
Fra 232 DKK
110137

Davines ALCHEMIC CREATIVE CONDITIONER TEAL

ALCHEMIC CREATIVE CONDITIONER - TEAL Smuk pastel nuance med ekstra plejende egenskaber. Alchemic Creative Conditioner er til dynamiske og kreative kunder, som vil lege med pastel og levende sjove farver i håret. FORMLEN: Formlerne i Alchemic linjen er skabt ud fra kosmetiske topkvaliteter kombineret med nøje udvalgte ingredienser med tanke på mennesket og miljøet. 98% bionedbrydelige ingredienser 95% naturlige ingredienser Uden silikone, sulfater og parabener EGENSKABER: Giver kreative smukke farver til håret eller opfrisker eksisterende farve i håret Midlertidig farve, der vaskes gradvist ud. Jojoba olie tilfører intens pleje til håret samt gør det glansfuldt og blødt Rene pigmenter giver et levende og intenst farveresultat Perfekt til naturligt lysblond hår, lysnet og hvidt bleget hår BRUGSANVISNING: Efter hårvask påfør i hele håret jævnt fordelt i enten håndklædetørt eller tørt hår Mængden af produkt afhænger af hårets længde og porøsitet Lad virke i 5-20 minutter og skyl grundigt Farvens intentsitet vil gradvist fade ud afhængig af hårets tilstand. VEDLIGEHOLD FARVERESULTATET: På et naturligt hår: påfør efter hver 2-4 hårvask På bleget hår: påfør efter hver 8-10 hårvask Vi anbefaler brug af handsker ved påføring, da de rene pigmenter kan afgive farve på hænderne. 250 ml.
Fra 232 DKK
110136

Davines ALCHEMIC CREATIVE CONDITIONER MARINE BLUE

ALCHEMIC CREATIVE CONDITIONER - MARINE BLUE Smuk pastel nuance med ekstra plejende egenskaber. Alchemic Creative Conditioner er til dynamiske og kreative kunder, som vil lege med pastel og levende sjove farver i håret. FORMLEN: Formlerne i Alchemic linjen er skabt ud fra kosmetiske topkvaliteter kombineret med nøje udvalgte ingredienser med tanke på mennesket og miljøet. 98% bionedbrydelige ingredienser 95% naturlige ingredienser Uden silikone, sulfater og parabener EGENSKABER: Giver kreative smukke farver til håret eller opfrisker eksisterende farve i håret Midlertidig farve, der vaskes gradvist ud. Jojoba olie tilfører intens pleje til håret samt gør det glansfuldt og blødt Rene pigmenter giver et levende og intenst farveresultat Perfekt til naturligt lysblond hår, lysnet og hvidt bleget hår BRUGSANVISNING: Efter hårvask påfør i hele håret jævnt fordelt i enten håndklædetørt eller tørt hår Mængden af produkt afhænger af hårets længde og porøsitet Lad virke i 5-20 minutter og skyl grundigt Farvens intentsitet vil gradvist fade ud afhængig af hårets tilstand. VEDLIGEHOLD FARVERESULTATET: På et naturligt hår: påfør efter hver 2-4 hårvask På bleget hår: påfør efter hver 8-10 hårvask Vi anbefaler brug af handsker ved påføring, da de rene pigmenter kan afgive farve på hænderne. 250 ml.
Fra 232 DKK
110135

Davines ALCHEMIC CREATIVE CONDITIONER PINK

ALCHEMIC CREATIVE CONDITIONER - PINK Smuk pastel nuance med ekstra plejende egenskaber. Alchemic Creative Conditioner er til dynamiske og kreative kunder, som vil lege med pastel og levende sjove farver i håret. FORMLEN: Formlerne i Alchemic linjen er skabt ud fra kosmetiske topkvaliteter kombineret med nøje udvalgte ingredienser med tanke på mennesket og miljøet. 98% bionedbrydelige ingredienser 95% naturlige ingredienser Uden silikone, sulfater og parabener EGENSKABER: Giver kreative smukke farver til håret eller opfrisker eksisterende farve i håret Midlertidig farve, der vaskes gradvist ud. Jojoba olie tilfører intens pleje til håret samt gør det glansfuldt og blødt Rene pigmenter giver et levende og intenst farveresultat Perfekt til naturligt lysblond hår, lysnet og hvidt bleget hår BRUGSANVISNING: Efter hårvask påfør i hele håret jævnt fordelt i enten håndklædetørt eller tørt hår Mængden af produkt afhænger af hårets længde og porøsitet Lad virke i 5-20 minutter og skyl grundigt Farvens intentsitet vil gradvist fade ud afhængig af hårets tilstand. VEDLIGEHOLD FARVERESULTATET: På et naturligt hår: påfør efter hver 2-4 hårvask På bleget hår: påfør efter hver 5-6 hårvask Vi anbefaler brug af handsker ved påføring, da de rene pigmenter kan afgive farve på hænderne. 250 ml.
Fra 232 DKK
110134

Davines ALCHEMIC CREATIVE CONDITIONER LAVENDER

ALCHEMIC CREATIVE CONDITIONER - LAVENDER Smuk pastel nuance med ekstra plejende egenskaber. Alchemic Creative Conditioner er til dynamiske og kreative kunder, som vil lege med pastel og levende sjove farver i håret. FORMLEN: Formlerne i Alchemic linjen er skabt ud fra kosmetiske topkvaliteter kombineret med nøje udvalgte ingredienser med tanke på mennesket og miljøet. 98% bionedbrydelige ingredienser 95% naturlige ingredienser Uden silikone, sulfater og parabener EGENSKABER: Giver kreative smukke farver til håret eller opfrisker eksisterende farve i håret Midlertidig farve, der vaskes gradvist ud. Jojoba olie tilfører intens pleje til håret samt gør det glansfuldt og blødt Rene pigmenter giver et levende og intenst farveresultat Perfekt til naturligt lysblond hår, lysnet og hvidt bleget hår BRUGSANVISNING: Efter hårvask påfør i hele håret jævnt fordelt i enten håndklædetørt eller tørt hår Mængden af produkt afhænger af hårets længde og porøsitet Lad virke i 5-20 minutter og skyl grundigt Farvens intentsitet vil gradvist fade ud afhængig af hårets tilstand. VEDLIGEHOLD FARVERESULTATET: På et naturligt hår: påfør efter hver 2-4 hårvask På bleget hår: påfør efter hver 5-6 hårvask Vi anbefaler brug af handsker ved påføring, da de rene pigmenter kan afgive farve på hænderne. 250 ml.
Fra 232 DKK
110133

DAVINES Alchemic Conditioner Silver

Til platinblond, afbleget og gråt hår Naturlige smukke farver: • Op til 98% bionedbrydelige ingredienser • Op til 95% naturlige ingredienser • Uden silikone, sulfater og parabener Fordele ved Alchemic linjen: • Intensiverer farven på naturligt og farvet hår • Giver glans • Tilfører fugt og giver en plejende effekt 250 ml.
Fra 232 DKK
110132

DAVINES Alchemic Shampoo Silver

Til platinblond, afbleget og gråt hår Naturlige smukke farver: • Op til 98% bionedbrydelige ingredienser • Op til 95% naturlige ingredienser • Uden silikone, sulfater og parabener Fordele ved Alchemic linjen: • Intensiverer farven på naturligt og farvet hår • Giver glans • Tilfører fugt og giver en plejende effekt 280 ml.
Fra 196 DKK