Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Lycon Kropspleje

 LYCON

 

Lycon er absolut førende indenfor voks produkter.

Lycon blev startet i 1978 af grundlægger Lydia Jordane i Australien og findes nu i mere end 45 lande og steder som Dubai, Vegas Hollywood London hvor kendte stjerner såvel som kræsne kvinder og mænd sværger til Lycon.


Lycon tilbyder et stort og eksklusivt udvalg af Hot wax , Hybrid wax, Strip wax, og med sit helt unikke patent og teknikker er i stand til at fjerne hår helt ned til 1-2 mm. Jeg tilbyder udvalgte voksbehandlinger i min klinik og sælger produkterne fra Lycon her i min webshop.

Fantastiske dufte og virkningsfulde produkter som jeg til enhver tid vil stå inde for at anbefale dig at bruge.


Lycon tilbyder en række af lækre før og efter produkter samt problemløsere til indgroede hår og lækre spa produkter i form af scrubs, olier og cremer.

 

Jeg glæder mig til at gøre dig afhængig af Lycons fantastiske produkter.

Sorter efter
9324313002508

Lycon Lavender & Chamomile Sugar Scrub

Eksklusiv oliefri Sugar Scrub i fineste spa kvalitet til hele kroppen, med beroligende og afslappende Lavendel og Kamille. LYCON’s eksklusive olie-fri Sugar Scrubs fjerner effektivt døde hudceller samtidig med den giver huden et fantastisk fugt boost, stimulerer, forbedrer og forfiner huden. Ren forkælelse til kroppen. De er olie-fri og vandopløselige, og virker derfor ikke tilstoppende på huden, de er lette at vaske af, efterlader ingen olie på huden og tilstopper aldrig porene. Perfekt til hjemmebrug og efter voksbehandling til at pleje huden og til at modvirke indgroede hår. Essentiel til spray tan “lovers” til at forberede huden før alle former for selvbruner. Et absolut "must have" produkt. Fugt og plej huden efter eksfoliering med LYCON Lavender & Chamomile Hand & Bodylotion. 520 g.
289 DKK
9324313002706

Lycon Apple & Cranberry Hand And Body Lotion

Apple & Cranberry Hand and Bodylotion Luksuriøs og forfriskende kombination af Æble, Tranebær og Jojoba Olie. Den skønne nærende lotion absorberes hurtigt ind i huden, og efterlader den fin, blød og glat. Med Pro-Vitamin B5, Jojoba Olie og Vitamin E, som reducerer fine linier og virker udglattende, beroligende, blødgørende og beskyttende. Virker blødgørende og fugtende på neglebånd og negle. Intensivt fugtboost fra top til tå med LYCONSpa Essentials Hand and Bodylotions. Dybdevirkende, ikke fedtende formel. Perfekt som bodylotion til dagligt at forkæle hele kroppen, eller til manicure, pedicure og efter en voksbehandling. Ideel efter eksfoliering med LYCON Apple & Cranberry Sugar Scrub. Duft af Æble 250 ml.
229 DKK
9324313002515

Lycon Pomegranate Sugar Scrub

Eksklusiv oliefri Sugar Scrub i fineste spa kvalitet til hele kroppen, med forførende Granatæble. LYCON’s eksklusive olie-fri Sugar Scrubs fjerner effektivt døde hudceller samtidig med den giver huden et fantastisk fugt boost, stimulerer, forbedrer og forfiner huden. Ren forkælelse til kroppen. De er olie-fri og vandopløselige, og virker derfor ikke tilstoppende på huden, de er lette at vaske af, efterlader ingen olie på huden og tilstopper aldrig porene. Perfekt til alle kropsbehandlinger på klinik, til hjemmebrug, manicures, pedicures, og efter voksbehandling til at pleje huden og til at modvirke indgroede hår. Essentiel til spray tan “lovers” til at forberede huden før alle former for selvbruner. Et absolut "must have" produkt. Fugt og plej huden efter eksfoliering med LYCON Pomegranate Hand & Bodylotion. 520g.
289 DKK
9324313002744

Lycon Pomegranate Hand And Body Lotion

Pomegranate Hand and Bodylotion Luksuriøs og forfriskende kombination af Granatæble, Shea Smør og Jojoba Olie. Den skønne nærende lotion absorberes hurtigt ind i huden, og efterlader den fin, blød og glat. Med Pro-Vitamin B5, Jojoba Olie og Vitamin E, som reducerer fine linier og virker udglattende, beroligende, blødgørende og beskyttende. Virker blødgørende og fugtende på neglebånd og negle. Intensivt fugtboost fra top til tå med LYCONSpa Essentials Hand and Bodylotions. Dybdevirkende, ikke fedtende formel. Perfekt som bodylotion til dagligt at forkæle hele kroppen, eller til manicure, pedicure og efter en voksbehandling. Ideel efter eksfoliering med LYCON Pomegranate Sugar Scrub. Duft af Granatæble 250 ml.
229 DKK
9324313002492

Lycon Coconut & Vanilla Sugar Scrub

Eksklusiv oliefri Sugar Scrub i fineste spa kvalitet til hele kroppen, med forførende eksotisk Vanilje og Kokos. LYCON’s eksklusive olie-fri Sugar Scrubs fjerner effektivt døde hudceller samtidig med den giver huden et fantastisk fugt boost, stimulerer, forbedrer og forfiner huden. Ren forkælelse til kroppen. De er olie-fri og vandopløselige, og virker derfor ikke tilstoppende på huden, de er lette at vaske af, efterlader ingen olie på huden og tilstopper aldrig porene. Perfekt til alle kropsbehandlinger på klinik, til hjemmebrug, manicures, pedicures, og efter voksbehandling til at pleje huden og til at modvirke indgroede hår. Essentiel til spray tan “lovers” til at forberede huden før alle former for selvbruner. Et absolut "must have" produkt. Fugt og plej huden efter eksfoliering med LYCON Coconut & Vanilla Hand & Bodylotion. 520g.
289 DKK
9324313002713

Lycon Coconut & Vanilla Hand And Body Lotion

Coconut & Vanilla Hand and Bodylotion Luksuriøs og forførende kombination af Kokosnød, Vanilje og Jojoba Olie. Den skønne nærende lotion absorberes hurtigt ind i huden, og efterlader den fin, blød og glat. Med Pro-Vitamin B5, Jojoba Olie og Vitamin E, som reducerer fine linier og virker udglattende, beroligende, blødgørende og beskyttende. Virker blødgørende og fugtende på neglebånd og negle. Intensivt fugtboost fra top til tå med LYCONSpa Essentials Hand and Bodylotions. Dybdevirkende, ikke fedtende formel. Perfekt som bodylotion til dagligt at forkæle hele kroppen, eller til manicure, pedicure og efter en voksbehandling. Ideel efter eksfoliering med LYCON Coconut & Vanilla Sugar Scrub. Duft af Kokos og Vanilje 250 ml.
229 DKK
9324313003383

Lycon Mango & Guava Sugar Scrub

Eksklusiv oliefri Sugar Scrub i fineste spa kvalitet til hele kroppen, med eksotisk Mango og Guava. LYCON’s eksklusive olie-fri Sugar Scrubs fjerner effektivt døde hudceller samtidig med den giver huden et fantastisk fugt boost, stimulerer, forbedrer og forfiner huden. Ren forkælelse til kroppen. De er olie-fri og vandopløselige, og virker derfor ikke tilstoppende på huden, de er lette at vaske af, efterlader ingen olie på huden og tilstopper aldrig porene. Perfekt til alle kropsbehandlinger på klinik, til hjemmebrug, manicures, pedicures, og efter voksbehandling til at pleje huden og til at modvirke indgroede hår. Essentiel til spray tan “lovers” til at forberede huden før alle former for selvbruner. Et absolut "must have" produkt. Fugt og plej huden efter eksfoliering med LYCON Mango og Guava Hand & Bodylotion. 520g.
289 DKK
9324313003390

Lycon Mango & Guava Hand And Body Lotion

Mango & Guava Hand and Bodylotion Luksuriøs og forfriskende kombination af Granatæble, Shea Smør og Jojoba Olie. Den skønne nærende lotion absorberes hurtigt ind i huden, og efterlader den fin, blød og glat. Med Pro-Vitamin B5, Jojoba Olie og Vitamin E, som reducerer fine linier og virker udglattende, beroligende, blødgørende og beskyttende. Virker blødgørende og fugtende på neglebånd og negle. Intensivt fugtboost fra top til tå med LYCONSpa Essentials Hand and Bodylotions. Dybdevirkende, ikke fedtende formel. Perfekt som bodylotion til dagligt at forkæle hele kroppen, eller til manicure, pedicure og efter en voksbehandling. Ideel efter eksfoliering med LYCON Mango & Guava Sugar Scrub. Duft af Mango og Guava 250 ml.
229 DKK
9324313002522

Lycon Pink Grapefruit Sugar Scrub

Eksklusiv oliefri Sugar Scrub i fineste spa kvalitet til hele kroppen, med fornyende og stimulerende Pink Grapefrugt. LYCON’s eksklusive olie-fri Sugar Scrubs fjerner effektivt døde hudceller samtidig med den giver huden et fantastisk fugt boost, stimulerer, forbedrer og forfiner huden. Ren forkælelse til kroppen. De er olie-fri og vandopløselige, og virker derfor ikke tilstoppende på huden, de er lette at vaske af, efterlader ingen olie på huden og tilstopper aldrig porene. Perfekt til alle kropsbehandlinger på klinik, til hjemmebrug, manicures, pedicures, og efter voksbehandling til at pleje huden og til at modvirke indgroede hår. Essentiel til spray tan “lovers” til at forberede huden før alle former for selvbruner. Et absolut "must have" produkt. Fugt og plej huden efter eksfoliering med LYCON Pink Grapefruit Hand & Bodylotion. 250 ml.
289 DKK
6324354002737

Lycon Pink Grapefruit Lotion

Pink Grapefruit Hand and Bodylotion Luksuriøs og stimulerende kombination af Pink Grapefrugt, Shea Smør og Jojoba Olie som virker afslappende og beroligende på sind og hud. Den skønne nærende lotion absorberes hurtigt ind i huden, og efterlader den fin, blød og glat. Med Pro-Vitamin B5, Jojoba Olie og Vitamin E, som reducerer fine linier og virker udglattende, beroligende, blødgørende og beskyttende. Virker blødgørende og fugtende på neglebånd og negle. Intensivt fugtboost fra top til tå med LYCONSpa Essentials Hand and Bodylotions. Dybdevirkende, ikke fedtende formel. Perfekt som bodylotion til dagligt at forkæle hele kroppen, eller til manicure, pedicure og efter en voksbehandling. Ideel efter eksfoliering med LYCON Pink Grapefruit Sugar Scrub. Duft af Pink Grape 250 ml.
229 DKK
9324313002225

Lycon SoYummy Massage, Bath & Body Oil

Eksklusiv Chokolade duftende kropsolie med Kakao Smør og Sød Mandelolie. Perfekt til krop, hånd og fodmassage. Eller tilsæt den i et luksus karbad for en topklasses eksklusiv sanseoplevese for krop, sind og sjæl. En super effektiv blødgørende og plejende kropsolie med masser af fugt. Nem at bruge til daglig pleje, når huden trænger til lidt ekstra pleje eller bare når som helst. Perfekt sammen med SoYummy Lotion Duft af chokolade 250 ml.
239 DKK
9324313002201

Lycon SoBerry Massage, Bath & Body Oil

Eksklusiv Jordbær kropsolie med Jordbær Ekstrakt, E-Vitamin og Sød Mandelolie. Perfekt til krop, fod eller håndmassage eller tilsæt den i luksus karbad/spabehandling hvor den virker opkvikkende på en træt krop, sind og sjæl. En super effektiv, blødgørende og plejende kropsolie med masser af fugt. Nem at bruge til daglig pleje, når huden trænger til lidt ekstra pleje eller bare når som helst. Perfekt sammen med SOBERRY LOTION. Duft af Jordbær. 250 ml.
239 DKK
9324313001365

Lycon Body Exfoliant

BODY EXFOLIANT er en skøn, let og cremet Body Scrub med Bambus Fibre, der hurtigt, mildt og super effektivt fjerner tør hud og døde hudceller. Virker sammentrækkende på porene samt modvirker og forebygger forekomsten af indgroede hår. Perfekt til hjemmebrug efter Brasiliansk voksbehandling. Brug den også inden Spray Tan til at fjerne døde hudceller, for at sikre en smuk, jævn og holdbar farve. Duft af mild Citrus. 200 ml.
249 DKK
9324313003161

Lycon Tea-Tree Total Wash

Lycon Tea-Tree Total Wash er den ultimative, effektive og dybdevirkende rens til ansigt, hænder og krop. Indeholder Tea-Tree olie som effektivt fjerner bakterier. Tea-Tree Total Wash med 2% Tea-Tree Olie samt Lavendel og Citrongræs. Indeholder Tea-Tree Olie som effektivt fjerner bakterier, samtidig med at den lindrer og plejer huden. Tea-Tree Total Wash er pH - balanceret og virker ikke udtørrende på huden, men efterlader huden ren og forfrisket. Modvirker effektivt indgroede hår sammen med Lycons Ingrown-X-it serie. Perfekt ved vasken til håndvask, samt som kropsvask, pleje efter voksning og meget mere! En fantastisk kombination af dybdevirkende og beroligende ingredienser. Antibakteriel gel Mild duft af Tea-Tree og Lavendel 250 ml.
229 DKK
9324313001372

Lycon INGROWN-X-IT FOAMING GEL

Mild, forfriskende og skøn rensegel til både ansigt og krop som effektivt forebygger, modvirker og minimerer indgroede hår samt udbrud, urenheder og tilstoppede porer. Lycon love it!!! INGROWN-X-IT FOAMING GEL Med Lemon Tea-Tree Essentiel Olie, Arnica og Calendula. Mild forfriskende og skøn rensegel til ansigt og krop som effektivt forebygger, modvirker og minimerer indgroede hår, udbrud og urenheder i huden samt tilstoppede porer. Indeholder planteeskstrakt fra Calendula og Arnica som virker beroligende, bevarer og beskytter hudens PH-balance og efterlader den ren, blød, glat og fugtet. TIP!!! Kan med fordel anvendes som barbergel i ansigtet til mænd og som shavinggel på krop til kvinder. Brug Anti Bump Foaming Gel for en naturlig og mild pleje samt forebyggelse af forekomsten af indgroede hår efter voksbehandling, shaving, eller hårfjerningscreme. Antibakteriel gel Mild duft af Lemon Tea-Tree 250 ml.
185 DKK
9324313004649

Lycon Aloe Vera Soothing Gel

Lycon's Aloe Vera Soothing Gel Aloe Vera Soothing Gel fugter, beroliger og formindsker rødme øjeblikkelig både til ansigt og krop. Et fantastisk produkt at bruge efter hårfjerning, laser og sol. Aloe Vera Soothing Gel efterlader huden rolig, gennemfugtet og dejlig frisk. Perfekt som fugtende sommerlotion i fugtigt klima, eller bare for at nyde de skønne egenskaber fra Aloe Vera. Aloe Vera Soothing Gel indeholder ud over Aloe Vera juice også Tysk Kamilleolie, Arnica, Kamilleudtræk og Hyaluronsyre, hvilket får huden til hurtigt at genoprette sin balance. Påføres altid efter voksbehandling på en renset hud inden creme for hurtigts muligt at reducere rødme og irritation og dermed også mindske forekomsten af indgroede hår.
239 DKK
9324313001402

Lycon Tea-Tree Soothe lotion

Tea-Tree Soothe er en lotion, som hurtigt trænger ind i huden og tilfører den et fugt-boost. Tea-Tree Soothe modvirker effektivt indgroede hår, urenheder og tilstoppede porer. Tea-Tree Soothe giver huden mere fleksibilitet, så hårene bedre kommer ud ved hårfjerning og gør mindre ondt. En antibakteriel lotion der effektiv bekæmper og modvirker indgroede hår, og kan med stor fordel påføres ovenpå Ingrown – X – it Solution eller Cream da den forstærker virkningen af Ingrown – X – it produkterne, samt tilføjer ekstra hjælp mod urenheder, kløe, tendens til svamp, problemhud, mangel på fugt eller tendens til indgroede hår. Med Tea Tree Olie, Rose og Kamille Tea Tree Soothe er en fantastisk lotion som hurtigt trænger ind i huden, modvirker indgroede hår, urenheder og tilstoppede porer. Indeholder Tea-Tree Olie som udover at være en Essentiel Olie også virker anti-bakteriel. Rose og Kamille ekstrakt virker beroligende og blødgørende, samt tilfører huden masser af fugt. Tea-Tree Soothe er perfekt i de varmere måneder som en daglig kølende og fugtende bodylotion.
249 DKK
9324313001396

Lycon Soothing Cream

Alle elsker Soothing Cream. Fugtende og blødgørende kropscreme med Shea Butter, Rose og Kamille, der virker ekstra nærende og beskyttende. Ideel til at gennemfugte og berolige tør hud, samt hvis du bare trænger til et fugt-boost. Sart hud er beroliget og beskyttet. Virkelig god hvis man har tendens til allergi, irritation eller psoriasis - eller bare knas tør hud. Har du problemer med at hårene knækker ved hårfjerning er Soothing Cream kombineret med Ingrown – X – it Cream helt perfekt til at give mere elasticitet og smidighed i huden. Unikt produkt og helt uundværlig i din daglige pleje af huden. Med Rose, Kamille og Jasmin En yderst effektiv og dybdevirkende creme til daglig pleje af tør hud. Genskaber fugtbalancen. Shea Butter, Rose og Kamille virker ekstra nærende, beskyttende og beroligende. Med Soothing Cream får du virkelig mere elasticitet og smidighed i hu­den. Ideel til sart og irriteret hud, tør og skællet hud, psoriasis, og indgroede hår som kommer af tør hud samt knækkede hår efter hårfjerning som følge af ufleksibel hud. Perfekt til at forlænge en spray tan, din ferie glød, eller til at holde albuer og knæ bløde og fri for tør og hård hud vinter og sommer. Perfekt til at forlænge en spray tan, en sommerglød, til at holde albuer og knæ bløde og fri for tør og hård hud vinter & sommer. 250 ml.
249 DKK
9324313003628

Lycon X-IT MITT - Eksfolieringshandske

X-IT Exfoliating Mitt Er designet og fremstillet til LYCON´s kvalitets standarder. Den eksfolierer effektivt døde hudceller, fjerner urenheder fra porerne, virker dybderensende, hjælper med at løfte indgroede hår og stimulerer blodomløbet. Fremragende til at fjerne falmet spray tan. X-IT Mitt gir følelsen af en super ren, fornyet, samt skinnende hud. Anvendelse: Brug X-it Mitt 1 til 2 gange om ugen. Pårfør først rensegel på kroppen, skrub så huden med X-it Mitt i en fast og cirkulær bevægelse. Påfør rensegel igen og skyl godt efter.
139 DKK
9324313001563

Lycon Hair On Strike

640LSC - HAIR ON STRIKE 640LSC - HAIR ON STRIKE 0 anmeldelser Skriv anmeldelse Pris fra 105,00 u/Moms Videnskabelig dokumenteret hår reducerende creme med papaya og chaparral ekstrakt, til at mindske uønsket hårvækst efter voksning, hårfjerning og/eller laser. Ved regelmæssig brug bliver hårene finere, lysere og der kommer større hårfrie områder, mens den samtidig plejer og beroliger huden. Kan bruges af alle hårtyper. Mere information Stk: 1 Stk. 105,00 Stk: 12 stk. - Spar kr. 265,- stander (pap) følger med 1.050,00 1 HAIR ON STRIKE Hår reducerende med Papaya og Chaparral Ekstrakt. Videnskabelig dokumenteret hår reducerende creme med papaya og chaparral ekstrakt, til at mindske uønsket hårvækst efter voksning, hårfjerning og/eller laser. Ved regelmæssig brug bliver hårene finere, lysere og der kommer større hårfrie områder, mens den samtidig plejer og beroliger huden. Kan bruges af alle hårtyper. Påføres straks efter hårfjerning på en tør ren hud. Undgå vand på området i mindst 2 timer efter påføring. Derefter påføres Hair On Strike morgen og aften i to uger eller længere ved mørke grove hår. 30g.
220 DKK
9324313002485

Lycon Apple & Cranberry Sugar Scrub

Eksklusiv oliefri Sugar Scrub i fineste spa kvalitet til hele kroppen, med forfriskende Æble og Tranebær. LYCON’s eksklusive olie-fri Sugar Scrubs fjerner effektivt døde hudceller samtidig med den giver huden et fantastisk fugt boost, stimulerer, forbedrer og forfiner huden. Ren forkælelse til kroppen. De er olie-fri og vandopløselige, og virker derfor ikke tilstoppende på huden, de er lette at vaske af, efterlader ingen olie på huden og tilstopper aldrig porene. Perfekt til alle kropsbehandlinger på klinik, til hjemmebrug, manicures, pedicures, og efter voksbehandling til at pleje huden og til at modvirke indgroede hår. Essentiel til spray tan “lovers” til at forberede huden før alle former for selvbruner. Et absolut "must have" produkt. Fugt og plej huden efter eksfoliering med LYCON Apple & Cranberry Hand & Bodylotion. 520g.
289 DKK
9324313001440

Lycon Ingrown X-It Cream

Undgå indgroede hår for evigt! Ingrown X-It Cream med Salicylsyre, Mælkesyre og frugtsyre fra Blåbær, er et unikt videnskabelig dokumenteret produkt, der mildt men effektivt modvirker indgroede hår både ved barbering og voksning. Ingrown X-It virker hverken udtørrende eller irriterende på huden. Indeholder Allantoin som virker beroligende samt Arnica Ekstrakt som virker helende på huden. Ingrown X-It modvirker effektivt indgroede hår og afhjælper samtidig ubehag når hårene vokser ud igen samt reducerer ardannelse og fremmer heling. Absolut "must have" til indgroede hår, urenheder, acne, bumser og brasiliansk hårfjerning. Anvendelse morgen og aften på en ren tør hud, brug gerne Tea-Tree Soothe efterfølgende for at forstærke virkningen, samt gennemfugte huden. 30 ml.
229 DKK
9324313001815

Lycon Ingrown - X-IT Solution Spray

Undgå indgroede hår for evigt! Ingrown X-It med Salicylsyre og Mælkesyre, er et unikt produkt der effektivt modvirker indgroede hår både ved barbering og voksning. Ingrown X-It virker hverken udtørrende eller irriterende på huden. Indeholder Allantoin som virker beroligende samt Arnica Ekstrakt som virker helende på huden. Ingrown X-It modvirker effektivt indgroede hår og afhjælper samtidig ubehag når hårene vokser ud igen samt reducerer ardannelse og fremmer heling. Perfekt størrelse, og absolut "must have" til indgroede hår, urenheder, acne, bumser og brasiliansk hårfjerning. Anvendelse morgen og aften på en ren tør hud, brug gerne Tea-Tree Soothe efterfølgende for at forstærke virkningen, samt gennemfugte huden. 125 ml.
250 DKK
9324313005684

Lycon Pinkini Moisturising Lotion

PINKINI Moisturising Lotion er en let forfriskende lotion med beroligende kamille og allantoin samt Tazmanske bær som er rige på antioxidanter og samtidigt effektivt lindrer og modvirker ubehag og kløe efter voksning. PINKINI Finishing Lotion har en utrolig dejlig duft og er samtidig beroligende, fugtende og beskyttende på huden efter en voksbehandling. 50 ml.
155 DKK
9324313004458

Lycon Pinkini Lightening Serum

PINKINI Lightening Serum er en let klar serum som sikkert og nænsomt lysner den sarte hud. Ideelt for bikiniområde, under armene, håndryg og andre områder hvilke er særligt udsatte over for pigmentforandring, og har brug for lidt hjælp. PINKINI Lightening Serum er rig på vitamin C, sodium lactate, beta-glucan og hyaluronsyre. Denne videnskabeligt teknologisk avancerede lys og blegnings formel, trænger hurtigt ind i huden og forbedrer effektivt hudtonen. Regelmæssig brug af af PINKINI Lightening Serum vil gøre huden mere klar og forebygger mod en udvikling af yderligere forøget pigmentering. Denne resultat-orienterende serum har desuden en effekt som en anti-age ansigts serum med lysnings effekt, og vil hjælpe med til at reducere fine linjer og genskabe en fin glød. Det er multitaskning når det er bedst! Bruges kun på udvortes områder. Indeholder IKKE hydroquinone og arbutin. 30 ml.
299 DKK
9324313002720

Lycon Lavender & Chamomile Hand and Bodylotion

Luksuriøs og beroligende kombination af Lavendel, Kamille og Jojoba Olie, som virker afslappende og beroligende på sind og hud. Den skønne nærende lotion absorberes hurtigt ind i huden, og efterlader den fin, blød og glat. Med Pro-Vitamin B5, Jojoba Olie og Vitamin E, som reducerer fine linier og virker udglattende, beroligende, blødgørende og beskyttende. Virker blødgørende og fugtende på neglebånd og negle. Intensivt fugtboost fra top til tå med LYCONSpa Essentials Hand and Bodylotions. Dybdevirkende, ikke fedtende formel. Perfekt som bodylotion til dagligt at forkæle hele kroppen, eller til manicure, pedicure og efter en voksbehandling. Ideel efter eksfoliering med LYCON Lavender & Chamomile Sugar Scrub. Duft af Lavendel
229 DKK
9324313005264

Lycon Pinkini Intimate Wash

PINKINI Intimate Wash PINKINI Intim vask er en mild pH balanceret rense-gel, en luksuriøs let skum der efterlader huden fuldstændig ren, blød med en behagelig følelse. PINKINI Intim vask indeholder mælkesyre, som har en velkendt lysnende effekt på huden, og arbejder effektivt i synergi med PINKINI Lightening Serum med dens understøttende egenskaber. PINKINI Intim vask er til de sarte hud områder såsom bikini/intim området, og beskytter hudens naturlige syrebalance. Den indeholder også lindrende tazmanske bær, der modvirker irritation og kløe, er rige på antioxidanter samt aloe vera og allantoin med beroligende egenskaber, og bisabolol som bla. har en anti-inflammatorisk effekt, alle hjælper de med i kampen mod at minimere og forebygge pigmentforandring. Fåes i 60 ml, 250 ml.
259 DKK