Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Living Proof

 

Living Proof's molekyle, som giver sundt hår (OFPMA)

Snavs- og fedtafvisende, så håret forbliver renere i længere tid. Mindre hårvask, sundere hår.

Living Proof's volume molekyle (PBAE)

Skaber fylde og volume, så fint og glat hår bliver fyldigt og tykt.

Living Proof's volume og tekstur molekyle (ETAS)

Transformerer et fladt hår til et fyldigt, medgørligt og luftigt hår. 

Living Proof

De amerikanske Living Proof hårprodukter er udviklet over mange år, hvor der er blevet forsket i anderledes teknologi, inden for skønhedsbrancen. Man har fremskabt molekyler, der meget aktivt går ind og styrker håret der hvor behovet findes og nøje udfører den funktion der er tiltænkt. Denne molekyle teknologi gør at man kan b.la. kan undgå silikone og harpiks i produkterne og stadig kan være absolut helt i front, når det gælder virkningsfulde produkter.

I alle Living Proof produkter anvendes den patenterede teknologi, der over tid går håret sundere, lettere at håndtere, glansfuldt, udglattet, stærkere og tykkere. Håret forbliver også ved brug af Living Proof Shampoo renere, i længere tid, da snavs og olie effektivt afvises. Ligesom produkterne ved hjælp af molekyle teknologien ikke tynger håret og derved tilfører selv fint og fladt hår masser af volumen, fylde og struktur.

Living Proof's dokumenterede effekt, har givet et hav af priser og bliver jævnligt positivt omtalt i førende traditionelle skønhedsmagasiner og nye medier, herunder på toneangivende skønhedsblogs og YouTube. Dette har ført til, at rigtig mange af produkterne er blandt de bedst sælgende i USA nu og rigtig godt sælgende i andre dele af verden.

Dette vil uden tvivl sprede sig til Danmark. 

Living Proof sendes kun i Danmark

 

 

 

 

 

 

Sorter efter
815305025746

Living Proof No Frizz Intense Moi. Mask

NO FRIZZ INTENSE MOISTURE MASK En blødgørende, silikonefri maske, som giver uregerligt hår maksimal krus-kontrol, og som samtidigt fugter og blødgører håret. Hårets udfordring: Kruset Hårtype: Kruset og kraftigt hår Fugtniveau: Drøj Resultat: Maksimal beskyttelse imod krus Anvendelse: Hårmasken påføres i rigelige mængder fra bund til spids, i nyvasket hår. Lad masken virke i 4 minutter, hvorefter den skylles ud. Anvendes 1-2 gange om ugen, som et supplement til din conditioner. 200 ml.
Fra 174 DKK
815305025616

Living Proof Restore Repair Mask

RESTORE REPAIR MASK En effektiv, silikonefri, styrkende og fugtgivende behandling, som reparerer tørt og skadet hår og efterlader håret med et føleligt og synligt forbedret resultat. Hårets udfordring: Tørt og ødelagt Hårtype: Tørt/ødelagt Fugtniveau: Medium Resultat: Reparation af skader + beskyttelse Anvendelse: Hårmasken påføres i rigelige mængder fra bund til spids, i nyvasket hår. Lad masken virke i 4 minutter, hvorefter den skylles ud. Anvendes 1-2 gange om ugen, som et supplement til din conditioner. 200 ml.
Fra 174 DKK
815305025579

Living Proof Phd Weightless Mask

PERFECT HAIR DAY WEIGHTLESS MASK En vægtløs og silikonefri maske, som giver dig 4 fordele ved et sundt hår; blødhed, volumen, styrke og glans. Hårets udfordring: Kedeligt og mat Hårtype: Fint/normalt Fugtniveau: Let Resultat: Sundere hår med tilført shine Anvendelse: Hårmasken påføres i rigelige mængder fra bund til spids, i nyvasket hår. Lad masken virke i 4 minutter, hvorefter den skylles ud. Anvendes 1-2 gange om ugen, som et supplement til din conditioner. 200 ml.
Fra 174 DKK
815305021373

Living Proof Salon Comb Kam

49 DKK
850426006717

Living Proof Perfect Hair Day Fresh Cut Split Ends

Living Proof Perfect Hair Day Fresh Cut Split End Mender, er en let lotion, der øjeblikkeligt reparerer og forsegler spaltede spidser, så håret får et sundt og smukt udseende. Living Proof Split End, giver med det samme håret et udglattet og sundt udseende, der efterligner udseendet af en frisk klipning, dette ved at tætne og udglatte hårspidserne. Forsegler og reparerer øjeblikkeligt, spaltede og slidte spidse, så håret fremstår sundt og velplejet. Perfect hair Day Fresh Cut, er ideel til alle hårtyper. Produktet Indeholder ikke silikone og er sikker at anvende i farvet og kemisk behandlet hår. Påføres i rent fugtigt hår, med fokus på spidser. Kan også bruges i tørt hår efter styling. Indeholder 100 ml.
Fra 146 DKK
859764003563

Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 Styling Treat

Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment, kombinerer pleje og styling til håret på bedste vis. Produktet der er mest velegnet til medium og langt hår, tilfører volumen, blødhed, styrke og glans. Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment, udglatter håret, gør det blødt og forhindrer at håret filtrer sammen, gør det dermed nemt at udrede. Indeholder plejende ingredienser der styrker og genopbygger håret. Giver kontrol og volumen til frisuren, samt en flot glansfuldhed. Produktet virker varmebeskyttende på håret op til 230 grader. Påføres i håndklædetørt hår fra bund til spids inden videre styling. Skal ikke skylles ud. Indeholder 118 ml.
Fra 146 DKK
895361002424

Living Proof No Frizz Leave-In Conditioner

Living Proof No Frizz Leave-In Conditioner, giver blødhed til håret, tæmmer og reducerer krus. Forhindrer at håret filtrer sammen og gør det derved nemmere at udrede og styre. Produktet er en letvægts conditioner, der tilfører fugt og pleje uden at håret tynges og bliver fladt og fedtet. Den gør håret blødt og nemmere at styre, sammen med den tæmmer og forhindrer krus. Velegnet til alle hårtyper, men til især tørt, kruset, uregerligt hår er den uovertruffen. Efterlader håret blødt, velplejet og glansfuldt. Påføres i rent håndklædetørt hår. Skal ikke skylles ud. Indeholder 118 ml.
Fra 146 DKK
850426007004

Living Proof Flex Hairspray

Living Proof Flex Hairspray, kan både anvendes som stylingspray i fugtigt eller tørt hår, eller som afsluttende spray for, at give frisuren et fleksibelt og naturligt, fast hold. Living Proof Flex Hairspray, der er velegnet til alle hårtyper, kan bruges i såvel fugtigt som tørt hår. I det fugtige hår, giver den støtte og kontrol til frisuren inden føntørring. I tørt hår er den meget velegnet at spraye i håret, eksempelvis inden brug af krøllejern, for at gøre krøllerne mere formfuldendte og holdbare. Kan også bruges som afsluttende fiksering af frisuren. Spray på fugtigt eller tørt hår og sæt håret med det ønskede varmeredskab. For et afsluttende fleksibelt hold, sprayes på den færdige frisure. Indeholder 246 ml.
Fra 146 DKK
859764003532

Living Proof Satin Hair Serum

SATIN HAIR SERUM 45ML Satin Hair Serum fra Living Proof er en højkoncentreret serum, der tilfører håret ekstraordinær blødhed og halverer stylingtiden. Skal fønnes ind i håret. Velegnet til medium og kraftigt hår.
Fra 174 DKK
854924004954

Living Proof No Frizz Weightless Spray

NO FRIZZ WEIGHTLESS SPRAY 200ML No Frizz Weigtless Spray fra Living Proof er en udglattende styling spray, der eliminerer frizz ved at blokere for luftfugtighed uden at tynge håret. Påfør No Frizz Weightless Spray i rent, fugtigt hår fra bund til spids. Red håret igennem. Som finish, spray let over håret med afstand for at opretholde et smukt hår uden krus. Ideelt til fint, kruset hår. Indeholder ikke silikone og er sikker at anvende i farvet/kemisk behandlet hår.
Fra 174 DKK
854924004428

Living Proof Restore Mask Treatment Rejsestørrelse

RESTORE MASK TREATMENT BEMÆRK 28G Restore Mask Treatment fra Living Proof reparerer hårstråene og beskytter dem mod skade, så håret bliver stærkt, glansfuldt og nemt at sætte. Til ugentlig behandling eller som ekstra intensiv conditioner efter behov. Velegnet til alle hårtyper. 28g.
Fra 76 DKK
854924004411

Living Proof Restore Mask Treatment

RESTORE MASK TREATMENT 227G Restore Mask Treatment fra Living Proof reparerer hårstråene og beskytter dem mod skade, så håret bliver stærkt, glansfuldt og nemt at sætte. Til ugentlig behandling eller som ekstra intensiv conditioner efter behov. Velegnet til alle hårtyper.
Fra 174 DKK
895361002417

Living Proof No Frizz Conditioner

NO FRIZZ CONDITIONER 236ML No Frizz Conditioner fra Living Proof plejer håret og giver det fornyet blødhed, blankhed og fleksibilitet. Velegnet til alle hårtyper, der har tendens til at kruse. Relaterede varer
Fra 146 DKK
895361002400

Living Proof No Frizz Shampoo

NO FRIZZ SHAMPOO 236ML No Frizz Shampoo er en ultramild shampoo, der modvirker kruset hår. Velegnet til alle hårtyper, der har tendens til at kruse.
Fra 146 DKK
859764003914

Living Proof Perfect Hair Day Conditioner

PERFECT HAIR DAY CONDITIONER 236ML Perfect Hair Day Conditioner fra Living Proof har en vægtløs formular, der forbedrer hårkvaliteten på sigt. Velegnet til alle hårtyper der mangler pleje.
Fra 146 DKK
859764003891

Living Proof Perfect Hair Day Shampoo

PERFECT HAIR DAY SHAMPOO 236ML Perfect Hair Day Shampoo fra Living Proof holder håret rent i længere tid, så du ikke skal vaske det så ofte. Velegnet til alle hårtyper der mangler pleje. Relaterede varer
Fra 146 DKK
859764003037

Living Proof Prime Style Extender Cream

PRIME STYLE EXTENDER CREAM 148ML Prime Style Extender fra Living Proof er en letvægtscreme, der forbedrer håret og forlænger holdbarheden af frisuren til dobbelt så længe og udfiltrer håret. Påfør på håndklædetørt hår fra bund til spids. Frisér håret igennem og style som normalt. Velegnet til medium til kraftigt hår.
Fra 146 DKK
859764003006

Living Proof Amp² Texture Volumizer

AMP² TEXTURE VOLUMIZER 57G Amp2 Texture Volumizer fra Living Proof skaber øjeblikkeligt forstærket tekstur i alle hårtyper samt fleksibelt hold. Holder op til 48 timer. Påføres lidt ad gangen i tørt hår. Modvirker fladt eller livløst hår. Velegnet til både kort og længere hår.
Fra 146 DKK
858544005933

Living Proof Perfect Hair Day Night Cap Overnight

PERFECT HAIR DAY NIGHT CAP OVERNIGHT PERFECTOR 118ML Spar tid mens du sover! Gå i seng med kur i håret og vågn op med et mere levende, blankt og forbedret hår. Resultatet vare op til 5 hårvask. Perfect Hair Day Night Cap Overnight Perfector fra Living Proof er velegnet til alle hårtyper. Påføres i fugtigt eller tørt hår om aftenen. Næste morgen vaskes håret og påføres conditioner eller lad kuren blive i og style håret som normalt.
Fra 146 DKK
858544005636

Living Proof Instant Texture Mist

INSTANT TEXTURE MIST 148ML Instant Texture Mist fra Living Proof er en vægtløs teksturspray, der tilfører volume og bevægelighed i håret på blot 10 sekunder, og som er aktiv og udvikler sig med håret i op til 48 timer. Strandhår på flaske. Velegnet til alle hårtyper.
Fra 146 DKK
858544005124

Living Proof Prime Style Extender Spray

PRIME STYLE EXTENDER SPRAY 100ML Prime Style Extender Spray fra Living Proof er en vægtløs spray, der påføres i håndklædetørt hår inden stylingprodukter. Hår, der er forberedt med Prime Style Extender holder frisuren dobbelt så længe og udfiltrer håret. Påfør på håndklædetørt hår fra bund til spids. Frisér håret igennem og style som normalt. Velegnet til fint hår.
Fra 146 DKK
855685006324

Living Proof Timeless Pre-Shampoo Treatment

TIMELESS PRE-SHAMPOO 236ML Det første forsvar mod aldersrelaterede ændringer i dit hår. Denne pre-shampoo treatment, drevet af vores avancerede shampoo-aktiverede farve-forseglings teknologi samt UV-filter, styrker håret og holder samtidig farven smuk og levende. Beskytter mod de tre årsager der forårsager, at farven falmer: hårvask, påvirkning af UV-stråler og varmestyling. Fordele: Beskytter og forbedrer din hårfarve Reducerer brud med 85% Hjælper med at bevare hårets tæthed ved at reducere brud ved skader fra styling For de bedste resultater, anvend Pre-shampoo Treatment før hver hårvask. Timeless Pre-shampoo Treatment fra Living Proof er ideel for kvinder med farvebehandlet eller grånende hår. Den er silikonefri og formuleret specielt til farvet og kemisk behandlet hår.
Fra 146 DKK
855685006300

Living Proof Timeless Conditioner

Living Proof Timeless Conditioner, er en mild og plejende balsam der styrker og blødgør skørt, tørt og porøst aldrende hår, tilfører styrke og beskytter hårstrået mod brud. Fordelene ved det styrkende complex i Timeless Conditioner er, at det hjælper med at bekæmpe og vende aldersforandringer i håret og dermed opretholde håret i den bedste tilstand. Giver et synligt sundere hår ved hver vask. Styrker håret og beskytter mod brud. Plejer det tørre og porøse hår, uden at tynge det ned. Timeless Conditioner, er ideel til kvinder med farvebehandlet eller grånende hår. Den indeholder ikke silikone og meget velegnet til brug i farvet og kemisk behandlet, samt aldrende hår. Påføres efter vask i vådt hår. Lad evt. trække kort tid, inden der skylles. Indeholder 236 ml.
Fra 146 DKK
855685006294

Living Proof Timeless Shampoo

TIMELESS SHAMPOO 236ML Timeless Shampoo fra Living Proof er en mild, sulfatfri og rigt skummende shampoo, der giver håret et smukt udseende med naturlig fylde og bevægelse. Medvirker, sammen med Timeless Pre-shampoo Treatment, til at holde farven smuk i længere tid. Fordele: Hjælper med at bekæmpe og vende aldersforandringer i dit hår og dermed opretholde håret i den bedste tilstand Giver et synligt sundere hår ved hver vask Giver naturlig fylde og bevægelse Forebygger, at farven falmer og holder din hårfarve levende og smukkere i længere tid (når den anvendes med Pre-shampoo Treatment) Timeless Shampoo er ideel til kvinder med farvebehandlet eller grånende hår. Den er fri for sulfat og silikone og sikker at anvende i farvet og kemisk behandlet hår.
Fra 146 DKK
815305021328

Living Proof Blowout

BLOWOUT 148ML Blowout fra Living Proof er en varmebeskyttende spray til en hurtigere og nemmere føntørring. Blowout sørger for, at din føntørring bliver nemmere, holder hele dagen og bevarer et fleksibelt og naturligt hold. Påfør i fugtigt hår i sektioner fra bund til spids og føn evt. med rundbørste. Kan ligeledes anvendes på andendagen til opfriskning af frisuren. Tilfører varmebeskyttelse op til 230°. Velegnet til alle hårtyper hvor en god føntørring er påkrævet.
Fra 146 DKK
854924004961

Living Proof No Frizz Nourishing Styling Cream

NO FRIZZ NOURISHING STYLING CREAM 118ML No Frizz Nourishing Styling Cream fra Living Proof er en nærende, blødgørende creme, der plejer og eliminerer kruset hår. Optimal virkning opnås med efterfølgende varmestyling. Velegnet til medium eller kraftigt hår.
Fra 146 DKK
854924004398

Living Proof Restore Conditioner

RESTORE CONDITIONER 236ML Restore Conditioner fra Living Proof er en nærende conditioner der fornyer hårets blødhed og glans. Velegnet til alle hårtyper der er skadet af farve, styling eller andet.
Fra 146 DKK
854924004374

Living Proof Restore Shampoo

RESTORE SHAMPOO 236ML Restore Shampoo fra Living Proof genopretter hårets vitalitet og styrke og gør dermed håret mere fleksibelt og nemmere at styre. Velegnet til alle hårtyper der er skadet af farve, styling eller andet.
Fra 146 DKK
854924004176

Living Proof Full Conditioner

FULL CONDITIONER 236ML Full Conditioner fra Living Proof er en letvægtsconditioner, der giver blødhed og glans samtidig med, at den hjælper fint, fladt hår til at se ud som, føles som og opføre sig som naturligt kraftigt og tykt hår. Tynger ikke håret. Indeholder vores patenterede molekyle som giver sundt hår (OFPMA). Fordele: Holde fint, flade hår synligt sundt uden at gå på kompromis med fylde Hjælper med at afstøde snavs og olie for at holde håret renere i længere tid Plejer og udglatter uden håret tynges Full Conditioner er ideel til fint, fladt hår. Indeholder ikke silikone eller sulfat og er sikker at anvende i farvet og kemisk behandlet hår.
Fra 146 DKK
854924004114

Living Proof Full Shampoo

FULL SHAMPOO 236ML Full Shampoo fra Living Prood er en blid, men grundigt rensende shampoo, der hjælper med at omdanne fint, fladt hår til at se ud som, føles som og opføre sig som naturligt kraftigt og tykt hår. Indeholder vores patenterede molekyle som giver sundt hår (OFPMA). Fordele: Fjernelse af produktrester for naturlig fylde og volume Hjælpe med at afstøde snavs og olie, for at holde håret renere længere Forberede hår til maksimal fylde Full shampoo er ideel til fint, fladt hår. Indeholder ikke silikone eller sulfat og er sikker at anvende i farvet og kemisk behandlet hår.
Fra 146 DKK