Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

KEVIN MURPHY Killer.Curls

SKU: 9339341004202
Kevin Murphy Killer Curls, er en leave-in creme, der er specielt udviklet til at definere, samt style krøller og samtidig hindre krus og anti-frizz. Giver et godt hold uden at frisuren kommer til at virke unaturlig. Kevin Murphy Killer Curls, er meget velegnet til styre, kontrollere og definere krøller i medium til genstridigt, krøllet eller bølget hår. Tilfører fugt, pleje og et godt naturligt hold til krøllerne. Killer Curls, indeholder en ny og revolutionerende letvægtsteknologi, som giver et stærkt hold. Håret får efter brug et naturligt look, med en smuk glansfuld fremtoning. Produktet indeholder Brasiliansk Carnabavoks, som giver hold og beskytter håret mod høj varme og luftfugtighed. Kevin Murphy Killer Curls, indeholder ligeledes vitaminer A, C, E B1 og B2, disse vitaminer styrker håret og giver det en smuk glans. Anvendes i fugtigt hår og føntørres eller krammes ind i håret, for at aktivere krøl. For at give maksimal hold og støtte til krøllerne kan der sprayes Killer Waves i håret, inden Killer Curls krammes ind. Indeholder 200 ml.
216 DKK
+ -
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde
1+
2+
3+
Pris
216 DKK
173 DKK
151 DKK
Kunder der har købt denne vare købte også
9339341007265

KEVIN MURPHY Young.Again Treatment Oil

YOUNG.AGAIN 100ML Young.Again fra Kevin Murphy er en ultralet, plejende leave-in olie, der intenst plejer, blødgør og beskytter håret. Indeholder Burreolie som styrker håret og tilfører det elasticitet og glans, Sukkerrørsekstrakt som giver hårstrået en glat, skinnende overflade, og Immortelle der er en rig skønhedsolie med essentielle fedtsyrer, som tilfører fugt og fremmer hårets vækst. Forkæl dit hår med intens pleje for et smukt udseende. ”Be YOUNG.AGAIN”.
Fra 160 DKK
9339341004462

KEVIN MURPHY Re.Store

Kevin Murphy Re Store, er et helt unikt hårprodukt, da det har en både genopbyggende og rensende effekt på samme tid. Altså er det en hårkur og shampoo, indeholdt i samme produkt. Kevin Murphy Re Store, bruger "ingen skum" teknologi, hvilket betyder det er genopbyggende og rensende behandling i en og samme arbejdsgang. Ved at anvende enzymer kombineret med proteiner giver det samme virkning på håret, som "et skud proteiner i armen" har på mennesker. Håret bliver øjeblikkeligt styrket, uden at blive tungt og sprødt, og et blankt, fleksibelt og skinnende resultat bliver synligt på håret. Kevin Murphy Re Store har således en genoprettende og rensende virkning der udføres i en og samme arbejdsgang. Produktet indeholder Annanas og Papaya, samt kraftfulde proteiner fra Ærter der både plejer, genopbygger og styrker håret. Kevin Murphy Re Store, kan derfor erstatte Wash og Rinse for en dag. Eksempelvis hver 3. gang håret skal vaskes og plejes bruges Restore, denne løsning er blidt for håret og samtidig tidsbesparende. 'Ved brug fordeles produktet i vådt hår, bemærk det skummer ikke op. Lad trække kort og skyl efter. Indeholder 200 ml.
Fra 174 DKK
9339341000273

KEVIN MURPHY Hair.Resort

HAIR.RESORT 150ML Hair.Resort fra Kevin Murphy er en oliefri teksturgivende lotion, der giver et sexet “surfer look”, og udfordrer tyngdekraften i et langt og fint hår. Indeholder Tangerinolie som låser skællaget og fremhæver hårets naturlige glans, Grapefrugtekstrakt som fremmer hårvæksten og er særlig velegnet til fedtet hår og hovedbund, og Honningekstrakt som reparerer og blødgør håret og giver det ekstra fleksibilitet.
Fra 151 DKK
9339341006275

KEVIN MURPHY Autumn.Angel

Kevin Murphy Autumn Angel, er en af de 4 colouring angels, der er udviklet til at forbedre tilstanden i alle hårtyper, samtidig med den giver en fantastisk glans og muligheden for en smuk nu farvenuance. Kevin Murphy Autumn Angel, er perfekt til at opfriske rosa, gyldne og abrikosfarvede nuancer, eller enhver rød og orange farve. Kevin Murphy Autumn Angel vedligeholder alt fra en lyserød ferskenfarve i både naturligt eller farvet hår. I hvidt eller lyst hår kan du også fremkalde en smuk Abrikos/rosegold farve. Kevin Murphy Autumn Angel indeholder fugtgivende og styrkende ingredienser der udover farven vil fremme hårets glans, sundhed og elasticitet Kan blandes med andre Colouring Angels for at opnå nye farvenuancer. Ved brug, vaskes håret i din normale Kevin Murphy shampoo og Autumn Angel påføres i det fugtige hår. Lad trække 3 - 5 minutter inden der skylles. Produktet kan bruges så ofte du har lyst, i stedet for din normale balsam. Indeholder 250 ml.
Fra 151 DKK