Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Nioplex

NIOPHLEX

 

Unikke hårplejeprodukter med et højt indhold af fugt og pleje til tørt og skadet hår.

IdHAIR Niophlex woman with blond hair

Smukt og glansfuldt hår

Et sundt og smukt hår kræver fugt og pleje. IdHAIR Niophlex Home Care-serien er en fantastisk fugtgivende hårplejeserie, der består af en Rescue Shampoo, Rescue Conditioner og Rescue Spray som du kan pleje og styrke dit hår med ved hvert bad.

Brug hårprodukterne alene som styrkende og glansgivende hårforkælelse eller til at forlænge fordelene ved en Niophlex salon-behandling. 

 

Niophlex nøgleingredienser

Sojabønner IsoFlavones tilfører pleje, som forbedrer hårets tilstand.

N-acetyl-L-cysteine skaber bindinger og beskytter håret.

Phytoceramide er udvundet fra ris, og skaber et beskyttende skjold om hårstrået.

Aminosyre tilfører fugt og styrkende egenskaber, der bevarer håret fugtet og reparerer de skadede dele.

Hår starter indefra
 
IdHAIR Niophlex trænger dybt ind i håret og reparerer ødelagte bindinger i håret. Det betyder, at træt hår vækkes til live igen og opnår ny styrke, så det ikke så nemt knækker. Afslutningsvis lægges en beskyttende og plejende hinde på håret, så det er klar til dagens strabadser. 

Det er det som adskiller IdHAIR Niophlex fra almindelige plejeprodukter som conditioner og kure, som udelukkende arbejder på ydersiden og i skællaget. 

 

 

Sorter efter
5704699872300

Niophlex Rescue Shampoo

Niophlex Rescue Shampoo. Id Hair Niophlex Rescue Styrkende og plejende shampoo med dobbelt funktion. I skadet hår renser og styrker shampooen, samt leverer en eminent glans. I et Niophlex behandlet hår plejer og forlænger den, de gode egenskaber ved Niophlex via de aktive ingredienser. 250 ml.
Fra 118 DKK
5704699872317

Niophlex Rescue Spray

Niophlex Rescue Spray. Ultra fugtgivende leave-in spray. Der indholder arganolie og hydralyseret keratin, som blødgør håret og giver glans. Sprayen udnytter de samme nøgleingredienser som det professionelle system, og forlænger derfor effekten af en Nioplexbehandling, men kan også bruges alene uden forudgående professionel behandling. Anvend i vådt eller tørt hår. Skal ikke skylles ud. 125 ml.
Fra 118 DKK
5704699872379

Niophlex Rescue Conditioner

Niophlex Rescue Conditioner. En højeffektiv conditoner kur, som efterlader håret smukt og silkeblødt. Conditioneren er ikke kun til Niophlex behandlet hår, alt hår vil have stor fordel af dette produkt. Genopbygger og styrker håret. Fordeles i fugtigt hår, og lad virke i 2-3 min. Skylles ud. 250 ml.
Fra 118 DKK