Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Ingredien

Ingredien® 

 

Ingredien er til dig som ikke vil udsætte hverken dig selv, naturen eller dyrene for skadelige stoffer og usunde ingredienser.

Ingredien's produkter er skabt ud fra et ønske om at give professionelle såvel som private muligheden for at fravælge allergifremkaldende og farlig kemi i deres daglige omgang med hårpleje og -styling.

Ingredien's uomgængelige filosofi for ingredien® produkterne har fra starten været, at hvert eneste produkt skal udvikles og produceres i Danmark, på baggrund af nogle strenge retningslinjer, som skal sikre at de altid kan levere pleje- og stylingprodukter af den højeste salonkvalitet, samtidig med at de alle er så nænsomme og miljøvenlige som muligt. 

Ingredien skaber intelligente produkter, baseret på den nyeste forskning og deres indgående erfaring fra branchen, samt et stort engagement og en konstant faglig netværkssparring.


Når man holder alt under ét tag i Søften, nord for Aarhus, er der ikke lang vej fra råvare til færdigt produkt, hvorfor de kan sikre produkternes indhold, høje kvalitet og præstationsniveau, og på den måde nå målet med alle produkterne fra ingredien®.

Nemlig, at kunne skabe professionelle produkter af salonkvalitet, der alle præsterer på det højest mulige niveau, men samtidig ikke skader hverken kroppen eller naturen.

 

 

Ingredien sælges KUN ud fra min salon og kan derfor ikke købes i min webshop eller sendes til dig.

Produkterne er til gengæld SÅ fantastiske, at de er værd at komme forbi min salon efter!

Jeg kan pakke produkterne til dig, hvis du bestiller i forvejen - så står de klar når du kommer forbi.

Sorter efter
5710710003615

Ingredien Silver Intense Shampoo

Ingredien Silver Intense Shampoo, indeholder dobbelt så mange farvepigmenter, som den kendte Ingredien Silver Shampoo. Den nedtoner gule og gyldne nuancer i blondt, afbleget eller gråt hår. Ingredien Silver Intense Shampoo, er ligeledes en god fugtgiver til det tørre hår. Håret tilføres udover den kraftige farvepigmentering masser af fugt via plejende olier og andre ingredienser, uden at håret bliver fedtet eller tungt. Ingredien Silver Intense Shampoo indeholder ingen parabener, phthalater, allergifremkaldende konserveringsmidler, parafin eller silicone. Masser shampooen ind i det våde hår og hovedbund. Lad evt. shampooen trække op til 10 minutter inden der skylles grundigt. Fås med eller uden parfume. Indeholder 250 ml.
Fra 167 DKK
5710710003424

Ingredien Smooth Treatment

Ingredien Smooth Treatment, er en meget blødgørende hårkur, der effektivt trænger dybt ind i det enkelte hårstrå og beriger det med fugt og pleje. Ingredien Smooth Treatment, indeholder en speciel sammensætning af plejende olier, der giver håret masser af fugt, samt hjælper med at tæmme kruset og uregerligt hår. Efterlader håret blødt og glansfuldt, med et velplejet udtryk. Ingredien hårkuren er svanemærket. Indeholder ingen parabener, farvestoffer, allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olier eller siliconeolier. Produktet fås med eller uden parfume. Påføres i fugtigt nyvasket hår. Lad trække 5 - 8 minutter inden der skylles. Indeholder 180 ml.
Fra 181 DKK
5710710003363

Ingredien Dry Shampoo

Ingredien Dry Shampoo, absorberer med det samme overflødigt fedt fra håret, frisker det op giver struktur. Med Ingredien tørshampoo efterlader du håret friskt og velplejet. Ingredien Dry Shampoo, kan bruges af alle hårtyper og er ideel at bruge mellem de traditionelle hårvaske, hvis håret og frisuren trænger til at få et lille løft og lidt nyt liv. Ryst flasken grundigt før brug, til du hører metalkuglerne blande produktet. Spray herefter lidt af gangen på tørt hår fra en afstand af 10-15 cm. Lad tørshampooen virke et øjeblik og massér let fra hårbunden og ud. Style derefter håret som normalt. Produktet er svanemærket og fås med eller uden parfume Indeholder 200 ml.
Fra 167 DKK
5710710003318

Ingredien Smooth Leave In Conditioner

Ingredien Smooth Leave In Conditioner, er en blødgørende og fugtgivende balsam, der indeholder forskellige plejende olier der tilfører håret masser af fugt og flot glans. Ingredien Smooth Leave In Conditioner, er meget velegnet til at tæmme kruset, tørt og uregerligt hår. Efterlader håret blødt og glansfuldt, med et velplejet udtryk. Produktet er svanemærket og fås med elller uden parfume. Sprayes i fugtigt nyvasket hår. Skal ikke skylles ud. Indeholder 150 ml.
Fra 174 DKK
5710710003288

Ingredien Smooth Conditioner

Ingredien Smooth Conditioner, er en plejende, blødgørende og meget fugtgivende balsam, der er meget velegnet til at tæmme kruset, tørt og uregerligt hår. Ingredien Smooth Conditioner efterlader håret blødt og glansfuldt. Meget velegnet til kraftigt, uregerligt og kruset hår, der er svært at styre. Ingredien Smooth Conditioner er svanemærket og indeholder ingen parabener, farvestoffer eller allergifremkaldende konserveringsmidler. Produktet fås med eller uden parfume. Påføres i fugtigt nyvasket hår. Lad gerne trække kort tid inden der skylles grundigt. Indeholder 250 ml.
Fra 167 DKK
5710710003264

Ingredien Smooth Shampoo

Ingredien Smooth Shampoo, indeholder plejende og fugtgivende olier, der gør håret blødt og medgørligt. Shampooen er derfor meget velegnet til at tæmme kruset, tørt og uregerligt hår. Ingredien Smooth Shampoo, er velegnet til hårtyper der kan være svære at styre. Virker meget blødgørende og tilfører både fugt og pleje. Tæmmer krus og virker farvebeskyttende på det farvede hår. Shampooen er svanemærket og indeholder ikke parabener, farvestoffer, allergifremkaldende konserveringsmidler, phthalater, eller silikoneolier. Fås med eller uden parfume. Ved brug masseres shampooen grundigt ind i det våde hår. skyl herefter og afslut med Smooth Treatment og/eller Smooth Conditioner. Indeholder 250 ml.
Fra 160 DKK
5710710003226

Ingredien Scalp Soothing Gel

Ingredién - Scalp Soothing Gel - Scalp Treatment Gel - er en beroligende og fugtgivende gel. Massér gelen ind på hårbunden i det tørre eller fugtige hår/skæg - skal ikke skylles ud. Indeholder økologisk pileekstrakt og andre specialudvalgte ingredienser, der mindsker/fjerner irritation og andre problemer i hovedbunden. Den genopretter balancen i hovedbunden. Kan med stor fordel også anvendes til skæg. Fås med eller uden parfume. Indeholder 250 ml.
Fra 188 DKK
5710710003202

Ingredien Scalp Soothing Shampoo

Ingredién - Scalp Soothing Shampoo - Scalp Treatment Shampoo - er en beroligende og fugtgivende shampoo med økologisk pileekstrakt og andre specialudvalgte ingredienser, der mindsker/fjerner irritation og andre problemer i hovedbunden. Shampooen genopretter balancen i hovedbunden med masser af fugt og efterlader håret blødt, blankt og smidigt. Kan med stor fordel også anvendes til skæg. Fås med eller uden parfume. Indeholder 250 ml.
Fra 167 DKK
5710710003158

Ingrdeien Brown Shampoo

Er dit brune hår begyndt at falme lidt? Så kan Brown Shampoo hjælpe dit hår med at få gløden tilbage. Brown Shampoo er en fugtgivende hårshampoo med farvepigmenter. Farvepigmenterne går ind i hårstråene ved hårvasken, hvor de tilfører håret brune nuancer. Efter hårvasken vil du derfor opleve, at hårets farve er blevet intensiveret. Samtidig med at hårets farve bliver frisket op, får det også tilført næring og fugt fra forskellige fantastiske ingredienser. Nogle af disse er jojobaolie, avocadoolie og macadamiaolie. Disse tre olier virker effektivt i det tørre hår, hvor de tilfører fugt, samt forskellige vitaminer og omega-fedtsyrer. Dette får dit hår til at se sundere og mere velplejet ud, da selv det uregerlige hår med tiden vil blive tæmmet.
Fra 153 DKK
5710710003110

Ingredien Orange Shampoo

Orange Shampoo er til dig, der har rødligt hår, der har mistet sin glød. Det kan også være, at du lige har fået farvet håret, og ønsker at holde liv i hårfarven i længere tid. Shampooen kan både bruges til det farvede og det naturligt rødlige hår. Den indeholder orange farvepigmenter, der trænger ind i hårstråene, hvor de hjælper med at holde liv i hårfarven i længere tid. Derudover tilfører shampooen plejende stoffer til hår og hovedbund. Bl.a. får håret tilført sheasmør. Sheasmør indeholder både A- og E-vitaminer, samt fugtgivende ingredienser. Sheasmør giver således håret fugt, hvilket hjælper med at genoprette fugtbalancen. Dette giver et sundere og friskere hår. Da shampooen også virker blødgørende, bliver genstridigt hår mere medgørligt. Shampooen kan både fås med, eller uden parfume.
Fra 153 DKK
5710710003059

Ingredien Silver Treatment

Ingredien Silver Treatment - IKKE SVANEMÆRKET. Fugtgivende hårkur, der neutraliserer de uønskede gule og orange toner i blondt og gråt hår. Ingredien Silver Treatment, tilfører håret masser af fugt, styrke og glans, samt fjerner gullige nuancer i naturlige blondt, kemisk affarvet eller gråt hår, således, der opnås et mere "køligt" skær. Ingredien Silver Treatment, indeholder plejende olier, der ikke tynger eller fedter håret. Fås med eller uden parfume. Ved brug masseres kuren grundigt ind i det fugtige hår efter vask. Lad trække 3 - 10 min. efter behov. Da Ingredien Silver Treatment indeholder farve, anbefales det at bruge handsker under brugen, samt passe på afsmitning på badeværelses inventar. Indeholder 180 ml.
Fra 181 DKK
5710710003004

Ingredien Silver Shampoo

Ingredien Silver Shampoo - IKKE SVANEMÆRKET. Fugt og glansgivende shampoo, der fjerner uønskede gule og gyldne toner i naturlig blondt, eller kemisk lysnet hår shampooen er også velegnet til brug i gråt hår. Ingredien Silver Shampoo, tilfører håret masser af fugt og pleje og efterlader lokkerne lette og glansfulde, med et køligt og klart look. Ingredien Silver Shampoo fås med og uden parfume. Indeholder 250 ml.
Fra 153 DKK
5710710001314

Ingredien Cleansing Shampoo

Cleansing Shampoo er den helt perfekte shampoo til dig, der ofte benytter stylingprodukter til håret. Shampooen kan med fordel også bruges efter et besøg i svømmehallen, hvor den fjerner rester af klor i håret. Uanset hvilke urenheder håret har opsamlet på sin vej, kan en almindelig shampoo have svært ved at rense håret helt frit for disse. Derfor kan håret med tiden blive tynget af urenhederne, hvilket også kan føre til skader på hårstråene. Cleansing Shampoo er en hårshampoo, der ikke kun renser hår, men også hovedbund. Her fjerner den både produktrester, talg, klor, saltvand og andre urenheder, som gemmer sig i håret og hovedbunden. Har du til tider problemer med en fedtet hovedbund, kan Cleansing Shampoo også hjælpe her. Ønsker du at give håret mere pleje, kan du bruge din Cleansing Shampoo sammen med en fugtgivende, blødgørende eller styrkende conditioner.
Fra 146 DKK
5710710001291

Ingredien Salt Water Cream

Er du vild med den effekt, saltvand har på dit hår, efter en tur på stranden? Ved hjælp af Salt Water Cream, kan du nu skabe denne effekt uden et strandbesøg. Denne saltvandscreme tilfører håret en let volumen, og giver god kontrol over krøllerne. Den kan både bruges i den korte, og den lange frisure. Hårcremen giver håret et mellemstærkt hold, der holder hele dagen. Dette gør den ved at binde enkelte hårstrå sammen. Salt Water Cream er ikke kun god i krøllede hårstrå. Den kan også bruges i hår med fald, hvor den tilfører tekstur og kontrol. Tag blot en smule krøllecreme i hånden, og form lokkerne. Du kan både bruge cremen i det nyvaskede, og tørre hår. Krøllecremen giver en flot mat finish, uden hverken at fedte eller tynge håret. Derudover tilfører ingredienser, som jojobaolie og sheasmør, pleje til håret. Cremen er perfekt til den hurtige frisure i hverdagen, eller til at give en flot finish i det festklare hår.
Fra 153 DKK
5710710001239

Ingredien Hair & Body Shampoo

Hair & Body Shampoo er udviklet helt særligt til dig, der gerne vil have en shampoo til både hår og krop, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af shampooen. Hair & Body Shampoo tilfører håret og huden forskellige gavnfulde plejestoffer. Disse kommer fra avocadofrugten, macadamianødden, og jojobaplanten. Tilsammen giver disse plejestoffer dit hår og din hud et godt skud fugt, hvilket gør håret blødere, og dermed også mere medgørligt efter hårvasken. Hver gang du vasker håret og kroppen med Hair & Body Shampoo, vil snavs og andre urenheder blive skyllet væk, så håret og huden igen kan ånde. Derudover giver shampooen en smuk glød og en fyldigere frisure. Den svanemærkede shampoo til mænd kan fås med eller uden parfume.
Fra 146 DKK
5710710001130

Ingredien Body Floff Mousse - Medium

Ingredien Body Floff Mousse Medium Hold, er en varmebeskyttende hårskum, der giver et medium hold og masser af pleje og fugt til håret. Ingredien Body Floff Mousse Medium Hold, er god til at skabe fylde og tilføre pleje i det glatte hår, inden brug af føntørrer. Den er også supergod til, at samle og kontrollere natur eller permanentkrøller. Produktet er svanemærket og fås med eller uden parfume. Indeholder ingen parabener, farvestoffer eller allergifremkaldende konserveringsmidler. Anvendelse: Ryst flasken godt og vend den på hovedet, sprøjt en passende mængde ud i håndfladen. Kram moussen i håret, især ud i spidserne. Herefter føntørres til den ønskede frisure. Indeholder 200 ml.
Fra 153 DKK
5710710001116

Ingredien Body Floff Mousse - Light

Ingredién Boody Floff Mousse Light Hold, er en blød hårskum, der tilfører håret masser af fugt og pleje, samt giver frisuren et let og naturligt hold. Ingredién Boody Floff Mousse Light Hold, er velegnet til brug i glat hår inden føntørring, men også god til at samle og kontrollere natur eller permanentkrøller. Giver et let naturligt hold. Produktet er svanemærket og indeholder ingen Parabener , farvestoffer , allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olier, eller silikoneolier. Fås med eller uden parfume. Ved brug, fordeles en passende mængde af produktet i det fugtige hår inden føntørring. Indeholder 200 ml.
Fra 153 DKK
5710710001086

Ingredien Medium Texture Spray

Ingredien Medium Texture Spray/Dry Shampoo - unik og effektiv tørshampoo på spray, der også giver frisuren let hold og tekstur, samt ekstra fylde. Ingredien Medium Texture Spray/Dry Shampoo, er også meget velegnet til restyling af krøller. Efterlader ikke støvlag efter brug. Spray i det tørre hår fra en afstand af ca. 20 cm. fra hårrødderne. Produktet masseres ind i håret med fingerne, til ønsket volumen og tekstur er opnået. Produktet er svanemærket og fås med eller uden parfume Indeholder 200 ml.
Fra 153 DKK
5710710001048

Ingredien Power Blaster Extra Strong

Ingredien Power Blaster Ekstra Hold, er en hårlak der stiver meget og derved giver et stærkt hold, således håret og frisuren holdes på plads hele dagen. Ingredien Power Blaster Ekstra Hold, førstøver fint og er derfor nem at arbejde med, da den fordeler sig jævnt over hele håret. Dermed undgår man at nogle steder bliver overmættet mens andre ikke får nok. Power Blaster giver et kraftigt og langvarigt hold uden at tynge håret. Klistrer og fedter ikke, men giver en naturlig glans. Produktet er varmebeskyttende. Produktet er svanemærket og fås med eller uden parfume. Sprayes i tørt hår som afsluttende finish i en afstand af ca. 25 cm. Indeholder 300 ml.
Fra 160 DKK
5710710001024

Ingredien Volume Kick

Ingredien Volume Kick er en volumespray, meget velegnet til det tynde, fine hår, hvor der ønskes ekstra fylde og volume. Volume Kick, giver endvidere et godt og fleksibelt hold, er varmebeskyttende og fedter eller tynger ikke håret. Produktet er svanemærket og fås både med eller uden parfume. Indeholder ingen parabener, farvestoffer, allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olier, parafin eller silikoneolier. Sprayes i det fugtige nyvaskede hår inden føn eller lufttørring. Indeholder 250 ml.
Fra 153 DKK
5710710001000

Ingredien Smoothing Styling Serum

Smoothing Styling Serum fra Ingredien, er en afsluttende og plejende serum til håret. Udover at give pleje og ekstra blødhed, samler den spidserne og kontrollerer håret. Smoothing Styling Serum indeholder ingen parabener, farvestoffer, allergifremkaldende konserveringsmidler. mineralske olier, paraffin, eller silikoneolie. Fås med eller uden parfume. Ved brug, gnides få dråber ud i hænderne, hvorefter det fordeles i det fugtige nyvaskede hår. Herefter kan der styles/føntørres til den ønskede frisure. Indeholder 50 ml.
Fra 153 DKK
5710710000980

Ingredien Moisture Leave In Conditioner

Moisture Leave In Conditioner fra Ingredien, er en spray-balsam der er meget velegnet til normalt og let tørt hår. Den tilfører håret fugt, uden at gøre det "klægt". Moisture Leave in Conditioner gør endvidere håret blødt, medgørligt og nemt at frisere. Produktet er svanemærket og indeholder ikke Parabener, farvestoffer, allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olier, paraffinolier eller silikoneolier. Ved brug ryst først flasken godt, dernæst sprayes produktet jævnt i det fugtige hår. Skal ikke skylles ud. Fås med eller uden parfume. Indeholder 150 ml.
Fra 125 DKK
5710710000706

Ingredien Healing Hot Stuff cream

Ingredien Healing Hot Stoff er en lækker fugtighedsgivende creme, der samtidig effektivt beskytter huden mod påvirkning fra vind og vejr. Healing Hot Stuff er særdeles god til revner/sprækker på hænder og fødder, men kan naturligvis anvendes overalt på kroppen hvor der ønskes ekstra beskyttelse mod tørhed. Som alle de øvrige produkter fra Ingredien er Healing Hot Stuff udstyret med svanemærke og genbrugsmærke, hvilket er en sikkerhed for kvalitet, sundhed og mindst mulig belastning af miljøet. Cremen fås med eller uden parfume. Indhold: 100 ml.
Fra 111 DKK
5710710000676

Ingredien Volume Shampoo

Ingredien Volume Shampoo, velegnet til at give ekstra fylde og volume til fint hår.Shampooen renser mildt, men effektivt håret, samtidig med at den tilfører plejende proteiner. Volume Shampoo er svanemærket og indeholder ingen parabener, farvestoffer, allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olier, paraffinolie eller silikoneolie. Fås med eller uden parfume. indeholder 250 ml.
Fra 146 DKK
5710710000669

Ingredien Soft Leave In Conditioner

Soft Leave In Conditioner fra Ingredien, er en fugtgivende spray-balsam til tørt, træt og livløst hår. Den tilfører håret fugt og pleje og gør det blødt og glat, således det er nemt at frisere uden at det kruser eller filtrer. Soft Leave in Conditioner er svanemærket og indeholder ingen parabener, farvestoffer allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olier, paraffinolie eller silikoneolie. Indeholder derimod certificerede økologiske ingredienser.Fås uden parfume eller svagt parfumeret. Rystes grundigt før brug. Sprayes jævnt i fugtigt hår efter vask. skal ikke skylles ud. Indeholder 150 ml.
Fra 160 DKK
5710710000638

Ingredien Soft Conditioner

Soft Conditioner fra Ingredien, er en meget kraftig fugtgivende og plejende balsam til tørt og træt hår. Soft Conditioner indeholder plejende olier/ingredienser og gør håret blødt, sundt og blankt. Fås både uden parfume eller svagt parfumeret. Indeholder ingen parabener, farvestoffer, allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olier, paraffinolie eller silikoneolie. Ved brug påføres Soft Conditioner i det våde nyvaskede hår,lad det indvirke 2-5 min. hvorefter der skylles med vand. Indeholder 250 ml.
Fra 153 DKK
5710710000614

Ingredien Soft Treatment

Ingredien Soft Treatment er en kraftig og dybdevirkende hårkur til tørt og træt, livløst hår. Den indeholder fugtgivende og plejende olier/ingredienser der trænger dybt ind i det enkelte hårstrå. Herved opnås et sundt, blankt og blødt hår. Soft Treatment er svanemærket og indeholder ingen parabener,farvestoffer allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olier, paraffinolie, eller silikoneolie. Hårkuren bruges i det våde hår efter hårvask, fordel den jævnt og lad den trække 5-10 min. hvorefter der skylles. For at opnå maks. effekt kan herefter bruges Soft Conditioner. Fås med eller uden parfume. Indeholder 180 ml.
Fra 167 DKK
5710710000607

Ingredien Soft Shampoo

Ingredien Soft Shampoo, giver masser af fugt og pleje til tørt og træt hår. Den indeholder plejende olier/ingredienser der gør håret sundt og blødt. Soft Shampoo fedter eller tynger ikke håret. Indeholder certificerede økologiske ingredienser. Ved brug masseres shampooen grundigt ind i det våde hår til det skummer,herefter skylles med vand. efterfølgende anbefales det at bruge Soft Conditioner eller Soft & Smooth Leave in Conditioner for at opnå bedste resultat. Fås med eller uden parfume. Indeholder 250 ml.
Fra 146 DKK
5710710000522

Ingredien Hair Snap Leave In Conditioner

Hair Snap fra Ingredien, er en leave in conditioner, der ved hjælp af protein genopbygger og plejer håret, således det bliver og forbliver sundt og smukt. Hair Snap gør endvidere håret medgørligt, nemt at frisere og style. Produktet er svanemærket og indeholder ingen Parabener, farvestoffer, allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olier, parraffinolier eller silikoneolier. Hair Snap fås med eller uden parafume. VIGTIGT: Rystes godt før brug. Spray jævnt i det fugtige hår, skal ikke skylles ud. Indeholder 150 ml.
Fra 153 DKK
5710710000508

Ingredien Maximum Protein Treatment

Maximum Protein Treatment fra Ingredien er en virkelig ekstremt geopbyggende proteinkur,beregnet til det kemisk skadede og/eller fine hår.Håret genopbygges effektivt op igen indefra og ud, uden at blive tungt eller fedtet. Maximum Protein Treatment sprayes i håret samtidig med at der masseres, indtil der opstår et let skum. Lad det herefter trække 3-10 min.hvorefter håret skylles grundigt med vand. Ingredien Maximum Protein Treatment er svanemærket, uden parabener eller allergifremkaldende stoffer som de øvrige Ingredien produkter. Fås med eller uden parfume. Indeholder 150 ml.
Fra 167 DKK