Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Ingredien

Ingredien® 

 

Ingredien er til dig som ikke vil udsætte hverken dig selv, naturen eller dyrene for skadelige stoffer og usunde ingredienser.

Ingredien's produkter er skabt ud fra et ønske om at give professionelle såvel som private muligheden for at fravælge allergifremkaldende og farlig kemi i deres daglige omgang med hårpleje og -styling.

Ingredien's uomgængelige filosofi for ingredien® produkterne har fra starten været, at hvert eneste produkt skal udvikles og produceres i Danmark, på baggrund af nogle strenge retningslinjer, som skal sikre at de altid kan levere pleje- og stylingprodukter af den højeste salonkvalitet, samtidig med at de alle er så nænsomme og miljøvenlige som muligt. 

Ingredien skaber intelligente produkter, baseret på den nyeste forskning og deres indgående erfaring fra branchen, samt et stort engagement og en konstant faglig netværkssparring.


Når man holder alt under ét tag i Søften, nord for Aarhus, er der ikke lang vej fra råvare til færdigt produkt, hvorfor de kan sikre produkternes indhold, høje kvalitet og præstationsniveau, og på den måde nå målet med alle produkterne fra ingredien®.

Nemlig, at kunne skabe professionelle produkter af salonkvalitet, der alle præsterer på det højest mulige niveau, men samtidig ikke skader hverken kroppen eller naturen.

 

 

Ingredien sælges KUN ud fra min salon og kan derfor ikke købes i min webshop eller sendes til dig.

Produkterne er til gengæld SÅ fantastiske, at de er værd at komme forbi min salon efter!

Jeg kan pakke produkterne til dig, hvis du bestiller i forvejen - så står de klar når du kommer forbi.