Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Solutions

IdHAIR Solutions Male Model

Solutions

Med IdHAIR Solutions kan du i løbet af ganske kort tid vinke farvel til dine hovedbundsproblemer og glæde dig over en frisk og sund hoved­bund.

Hovedbundsproblemer – du er ikke alene!

Alle oplever på et eller andet tidspunkt i sit liv at få et hovedbundsproblem. Det kan spænde vidt fra tør hovedbund, hvor du føler, at det spænder. Det kan også også være i form af fedtede skæl, som sidder i kager i hovedbunden. Irriteret hovedbund og skæl smitter ikke, men lige meget hvad, så er det irriterende og unødvendigt!

Det er derfor, vi har udviklet IdHAIR Solutions – nemlig for at afhjælpe disse dumme tilstande på en hurtig og nem måde, mens du samtidig har mulighed for at beholde den sunde hovedbund.

Sund hovedbund ude og hjemme 

Alle produkter i IdHAIR Solutions findes i to størrelser: en stor udgave til badeværelset og en lille fiks model til når du er på farten. Så nu er der ingen undskyldning for at døje med hovedbundsproblemer! 

6 ingredienser der virker

Vi har haft fokus på 6 ingredienser, der alle har vist at være særdeles effektive til hovedbundsproblemer:

Climbazole: Virker mod malassezia furfursvampen, som er en årsag til skæl.

Piroctone Olamine: Virker mod pityrosporum ovale svampen, som ligeledes er en årsag til skæl.

Undecylensyre: Anti-bakteriel virkning og beroliger irriteret hud. Forhindrer desuden høj talgafsondring.

Heliosolanum: Beskytter håret mod uv-stråling og forlænger varigheden af hårfarvningen.

Rosmarin: Stimulerer cirkulationen i hovedbunden, virker desinficerende og fjerner skæl.

Salicsyre: Peelingeffekt der giver en frisk hovedbund, da den opløser bindingerne mellem døde hudceller.

Piroctone Olamine in a bowl with rosemary

Sorter efter
Vis per side
5704699872546

Solutions Shampoo No.3

Shampoo til hverdagsbrug, når et evt. hovedbundsproblem er kureret, eller hvis du blot ønsker en mild shampoo til at vedligeholde en sund og balanceret hovedbund. Denne shampoo kan også anbefales til sensitiv hud og hovedbund.
Fra 140 DKK
5704699872522

Solutions Shampoo No.1

Højeffektiv shampoo mod skæl, irriteret hovedbund og overproduktion af talg. Mens problemet fjernes, efterlades håret rent, blødt og glansfuldt.
Fra 140 DKK
5704699872539

Solutions Shampoo No.2

Højeffektiv shampoo mod skæl, irriteret hovedbund og overproduktion af talg. Mens problemet fjernes, efterlades håret rent, blødt og glansfuldt.
Fra 140 DKK
5704699872560

Solutions Peeling Treatment No.5

Peeling-kur med kraftig virkning. Renser hovedbunden for døde hudceller, tilfører fugt og efterlader hovedbunden afstresset. Kan også bruges som en hudcreme på irriteret eller tør hud. Prøv også at påføre efter en barbering for at undgå indgroede hår.
Fra 140 DKK
5704699872553

Solutions Tonic Treatment No.4

Kur som forfrisker og stimulerer mikrocirkulationen I hovedbunden. Sammen med shampooerne fjerner den skæl, svamp og kløe. no. 4 anbefales derfor også til mildt hårtab.
Fra 111 DKK
5704699872577

Solutions Conditioner No.6

Conditioner til farvet, behandlet eller tørt hår. Efterlader håret blødt, nemt at frisere og forlænger hårfarven. 500 ml.
Fra 140 DKK