Fri fragt i DK over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Hårkur til blond hår

Sorter efter
Vis per side
8388765612617

My Organics Miracle Mask Goji

My Organics Miracle Mask er en lækker fugtgivende maske, der giver dyb regenerering og genopbygning af håret. Den omstrukturerer og fugter hårets fibre, og gør det derved blødere, mere glansfuldt, let og silkeblødt. Den giver en intens næring, men uden at tynge håret - tværtimod føles håret tykkere, og bliver langt mere medgørligt. Velegnet til stresset, behandlet og ødelagt hår. God efter farvebehandling eller efter lysning. Masken tilfører ekstra glans og forlænger farvens holdbarhed. Den stimulerer og ”healer” håret. Kort sagt, forbedrer den hårets udseende fra første anvendelse. Fordel en passende mængde af masken i håret og lad virke i 5-10 minutter, gerne under en hætte eller håndklæde. Skyl grundigt og mærk forskellen. 200 ml.
Fra 139 DKK
9349769000984

EVO Mane Attention Protein Treatment Mini

EVO Mane Attention Protein Treatment, er en intens genopbyggende protein kur, velegnet til både at genopbygge og styrke skadet hår. EVO Mane Attention Protein Treatment, er farvebeskyttende + UVA/UVB beskyttende. Kuren består af 50% protein & 50% fugt hvilket giver maksimal styrke og genopbygning til det skadede og slidte hår. Fordeles i det fugtige nyvaskede hår. Lad indvirke 3-5 minutter inden der skylles. 30 ml.
Fra 26 DKK
9349769006764

EVO Happy Campers Wearable Treatment Mini

Evo happy campers wearable treatment sprayes i håndklædetørt hår og skal ikke skylles ud. Spray det i dine hænder og kram det i dit hår for en mere koncentreret version. 50 ml.
Fra 41 DKK