Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Glattejern

Sorter efter
Vis per side
5060034523567

Ghd Gold Max Styler

!!SPAR20%!! !Før 1399! Ghd Gold Max styler er sammen med Gold Classic og Gold Mini meget avancerede og funktionelle stylingjern fra Ghd. Det lækre afrundede og særdeles eksklusive design samt nano belægningen på varmepladerne gør dette stykke værktøj helt unikt, når du skal flade, glatte, krølle eller bølge håret. Ghd Gold Max Styler er velegnet til det lidt kraftigere hår. ghd Gold Max glattejernet har en indbygget universalspænding hvilket betyder, at du kan bruge den over hele verden uanset strømstyrke. Styleren har endvidere en funktion der gør, at den slukker automatisk, hvis den ikke har været brugt i 30 min.
1.119 DKK
5060034523550

Ghd Gold Mini Styler

!!SPAR20%!! !Før 1399! Ghd Gold Mini Styler med det lækre afrundede design og nano belægningen på varmepladerne gør dette stykke værktøj helt unikt, når du skal flade, glatte, krølle eller bølge håret. ghd Gold Mini glattejernet er meget velegnet til kortere eller mellemlangt ikke for kraftigt hår. Ghd mini styler har indbygget universalspændinghvilket betyder, at du kan bruge den over hele verden uanset strømstyrke. Styleren har endvidere en funktion der gør, at den slukker automatisk, hvis den ikke har været brugt i 30 min.
1.119 DKK
5060034521877

Ghd Gold Professionel Styler

!!SPAR20%!! !Før 1499! ghd Gold Professionel Styler, er i den nye udgave både super moderne og elegant designet. Samtidig har den med dual-zone teknologien fået en teknisk opgradering der kan mærkes. Ghd jernet er uden sammenligning det meste gennemtestede produkt fra ghd nogensinde og det er entydigt, at den efter brug efterlader håret glattere, blødere og sundere. Den nye ghd gold styler, er blevet udstyret med en helt ny dual-zone teknologi , som sikrer den ultimativ præstation, en forbedret opvarmningstid på kun 25 sekunder, et moderne design samt automatisk dvaletilstand - dvs. glattejernet selv slukker efter 30 minutter, hvis det ikke bruges. Det lækre afrundede design og nano belægningen på varmepladerne gør ghd jernet helt unikt, når du skal flade, glatte, krølle eller bølge håret. De glatte plader med den fuldstændige konstante varme gør tilsammen, at dette stykke værktøj klarer enhver opgave, når det gælder varmestyling til ug.
1.199 DKK
5060569861714

Ghd platinum+ styler

!!SPAR20%!! !Før 2099! ghd platinum+ styler, er en opgraderet version af den oprindelige ghd Platinum styler. Med dette stylingjern, tilbydes det absolut ypperste, når det gælder varmt værktøj til brug for moderne og skånsom hårstyling. Med dette ghd jern, er det muligt at opnå ultimative resultater uden at gå på kompromis med hårets sundhed. Ghd glattejernet med den fantastiske varmezone teknologi, sikrer en skånsom og effektiv styling fra rod til spids. De intelligente sensorer, sikrer at ghd styleren holder en absolut konstant temperatur i begge varmeplader. Den konstante og nøjagtige afstemte optimale temperatur, sammenholdt med de ultraglatte og perfekte justerede varmeplader, sikrer den absolut mest skåsomme og hurtige varmestyling af håret, der er muligt. ghd Platinum+ Styler, er velegnet til styling af alle hårtyper, uanset det er kraftigt eller fint. De perfekte afrundede hjørner og store glatte og unikt afstemte varmeplader, gør det muligt at style frisuren perfekt uanset om den skal glattes, krølles, svirpes eller bølges. ghd platinium styleren slukker automatisk, efter 30 minutter, hvis den ikke er i brug. Ligesom den indbyggede universal spænding, gør det muligt at bruge styleren over det meste af verden.
1.679 DKK
5060569862667

Ghd Glide Hot Brush

!!SPAR 20%!! !Før 1299! ghd Glide Hot Brush, er et perfekt stykke værktøj til at skabe en glat og luftig styling af håret. Denne ghd varmebørste tæmmer og udglatter hurtigt håret, samt skaber en fantastisk volume til frisuren. ghd Glide varmebørsten, er en nem, hurtig og effektiv måde, at glatte håret på, men til forskel fra et glattejern, skaber den ikke en flad effekt, men frembringer et glat og glansfuldt look, med en luftig tekstur. Med ghd Glide, kan man simpelt og hurtigt udglatte bølger, reducere frizz og forme håret til en moderne stil. Den avancerede keramiske varme og ion teknologi, der er indeholdt i den smukt designede ghd varmebørste, sikrer en optimal temperatur der holdes konstant på 185 grader, hvilket giver det bedste resultat, samtidig med, at håret beskyttes på bedst mulig måde. Den unikke udformning, samt kombinationen af tætsiddende korte og længere børstepigge gør det muligt at bruge ghd Glide på flere måder. Eksempelvis kan der styles større sektioner af gangen og dermed skabes voluminiøse frisurer med naturlig bevægelse. Der kan naturligvis også børstes mindre sektioner af gangen, for at skabe mere flad frisure. Uanset, er det en let og hurtig styling, samtidig med, at dit hår beskyttes mest muligt. Tænd Ghd varmebørsten ved at trykke på knappen, efter kort tid holder den op med at blinke og har nået arbejdstemperatur. Børsten slukker efter 60 minutter, hvis den ikke har været i brug. Bruges i tørt hår. Det anbefales at bruge varmebeskyttelse.
1.039 DKK
8023277122635

GA.MA Glattejern CP1 Line

Glattejern GA.MA Ceramic CP1 Professionelt fladjern fra GA.MA med unikke varmeplader, så stylingprodukter ikke brænder sig fast. Fra 160-220 grader. Sælges så længe lager haves.
Fra 399 DKK