Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

ghd

!! GHD LIGE NU SPAR 20 %!!
 
GHD STYLINGJERN OG GLATTEJERN
 
ghd glatte- og stylingjern er uden tvivl det ypperste værktøj der findes til varmestyling af håret. Mulighederne for at glatte, svirpe, krølle, bølge, håret til nye, spændende og anderledes frisurer er nærmest uendelige med et gdh glattejern der i den grad er udført og designet ned i mindste detalje.
 
Jeg har valgt at forhandle og bruge ghd stylingjern og glattejern i min salon, da jeg ikke mener, at der på markedet i dag, findes andre mærker der er på samme niveau kvalitetsmæssigt.
 

Officiel ghd forhandler 

Jeg er officielt mærket ghd forhandler.

Det betyder at du kan være 100 % sikker på, at det er et originalt og ægte ghd stylingjern og glattejern du køber her i webshoppen, hvor du altid finder et stort udvalg af ghd stylingjern.
 
Du kan tjekke om webshoppen du handler i, er godkendt ghd forhandler ved at gå ind på ghd`s egen hjemmeside http://www.ghdhair.com/dk/. Her findes en website checker, brug den, det er din sikkerhed for at du ikke køber et falskt eller stjålet ghd produkt.
 

Bruger du varmt værktøj til styling af håret, uanset om det er et ghd stylingjern, føn eller krøllejern eller et andet mærke, skal du altid huske at bruge et godt varmebeskyttende produkt inden du begynder at style. 

ghd air™ hårtørrekit

Sorter efter
5060034523567

Ghd Gold Max Styler

!!SPAR20%!! !Før 1399! Ghd Gold Max styler er sammen med Gold Classic og Gold Mini meget avancerede og funktionelle stylingjern fra Ghd. Det lækre afrundede og særdeles eksklusive design samt nano belægningen på varmepladerne gør dette stykke værktøj helt unikt, når du skal flade, glatte, krølle eller bølge håret. Ghd Gold Max Styler er velegnet til det lidt kraftigere hår. ghd Gold Max glattejernet har en indbygget universalspænding hvilket betyder, at du kan bruge den over hele verden uanset strømstyrke. Styleren har endvidere en funktion der gør, at den slukker automatisk, hvis den ikke har været brugt i 30 min.
1.119 DKK
5060034523550

Ghd Gold Mini Styler

!!SPAR20%!! !Før 1399! Ghd Gold Mini Styler med det lækre afrundede design og nano belægningen på varmepladerne gør dette stykke værktøj helt unikt, når du skal flade, glatte, krølle eller bølge håret. ghd Gold Mini glattejernet er meget velegnet til kortere eller mellemlangt ikke for kraftigt hår. Ghd mini styler har indbygget universalspændinghvilket betyder, at du kan bruge den over hele verden uanset strømstyrke. Styleren har endvidere en funktion der gør, at den slukker automatisk, hvis den ikke har været brugt i 30 min.
1.119 DKK
5060034521877

Ghd Gold Professionel Styler

!!SPAR20%!! !Før 1499! ghd Gold Professionel Styler, er i den nye udgave både super moderne og elegant designet. Samtidig har den med dual-zone teknologien fået en teknisk opgradering der kan mærkes. Ghd jernet er uden sammenligning det meste gennemtestede produkt fra ghd nogensinde og det er entydigt, at den efter brug efterlader håret glattere, blødere og sundere. Den nye ghd gold styler, er blevet udstyret med en helt ny dual-zone teknologi , som sikrer den ultimativ præstation, en forbedret opvarmningstid på kun 25 sekunder, et moderne design samt automatisk dvaletilstand - dvs. glattejernet selv slukker efter 30 minutter, hvis det ikke bruges. Det lækre afrundede design og nano belægningen på varmepladerne gør ghd jernet helt unikt, når du skal flade, glatte, krølle eller bølge håret. De glatte plader med den fuldstændige konstante varme gør tilsammen, at dette stykke værktøj klarer enhver opgave, når det gælder varmestyling til ug.
1.199 DKK
5060569861714

Ghd platinum+ styler

!!SPAR20%!! !Før 2099! ghd platinum+ styler, er en opgraderet version af den oprindelige ghd Platinum styler. Med dette stylingjern, tilbydes det absolut ypperste, når det gælder varmt værktøj til brug for moderne og skånsom hårstyling. Med dette ghd jern, er det muligt at opnå ultimative resultater uden at gå på kompromis med hårets sundhed. Ghd glattejernet med den fantastiske varmezone teknologi, sikrer en skånsom og effektiv styling fra rod til spids. De intelligente sensorer, sikrer at ghd styleren holder en absolut konstant temperatur i begge varmeplader. Den konstante og nøjagtige afstemte optimale temperatur, sammenholdt med de ultraglatte og perfekte justerede varmeplader, sikrer den absolut mest skåsomme og hurtige varmestyling af håret, der er muligt. ghd Platinum+ Styler, er velegnet til styling af alle hårtyper, uanset det er kraftigt eller fint. De perfekte afrundede hjørner og store glatte og unikt afstemte varmeplader, gør det muligt at style frisuren perfekt uanset om den skal glattes, krølles, svirpes eller bølges. ghd platinium styleren slukker automatisk, efter 30 minutter, hvis den ikke er i brug. Ligesom den indbyggede universal spænding, gør det muligt at bruge styleren over det meste af verden.
1.679 DKK
5060569867136

Ghd Helios Hair Dryer Black

!!SPAR20%!! !Før 1499! DRONNINGEN OVER FØNTØRRING Den nye ghd helios giver dig den smukke føntørring, du fortjener – med den seneste innovation inden for stylingkontrol. ghd helios har specialudviklet Areoprecis-teknologi, der kombinerer avanceret intern aerodynamik, der fokuserer luftstrømmen i en præcisionsdyse og giver en jævn varmefordeling samt bedre kontrol over stylingen. Den lette og børsteløse motor skaber en kraftig luftstrøm på 120 km/t, så du kan style hurtigere og bruge mere tid på de sjove ting i livet. ghd helios i den bedste salonkvalitet er ergonomisk balanceret og gør det nemt at style og fås i lækker minimalistisk sort. Den fokuserer luftsrømmen, så du får kraftige, men præcise resultater og giver 30% mere glans og glattere hår. Med indstilling af varierende effekt og temperatur opnår du altid din ønskede stil eller naturlige tekstur med en fantastisk og fejlfri finish. Længe leve ghd helios.
1.199 DKK
5060356730940

Ghd Air Hair Drying Kit

!!SPAR20%!! !Før 1249! ghd Air Hair Drying Kit - absolut professionel føntørrer. inklusiv næb og diffuser, samt eksklusiv ghd rundbørste. ghd Air føntørreren i det stilrene og ergonomiske rigtige design har flere varmeindstillinger og hastigheder, samt koldluft funktion. Den kraftige ghd føntørrer yder 2100 w.
999 DKK
5060569862667

Ghd Glide Hot Brush

!!SPAR 20%!! !Før 1299! ghd Glide Hot Brush, er et perfekt stykke værktøj til at skabe en glat og luftig styling af håret. Denne ghd varmebørste tæmmer og udglatter hurtigt håret, samt skaber en fantastisk volume til frisuren. ghd Glide varmebørsten, er en nem, hurtig og effektiv måde, at glatte håret på, men til forskel fra et glattejern, skaber den ikke en flad effekt, men frembringer et glat og glansfuldt look, med en luftig tekstur. Med ghd Glide, kan man simpelt og hurtigt udglatte bølger, reducere frizz og forme håret til en moderne stil. Den avancerede keramiske varme og ion teknologi, der er indeholdt i den smukt designede ghd varmebørste, sikrer en optimal temperatur der holdes konstant på 185 grader, hvilket giver det bedste resultat, samtidig med, at håret beskyttes på bedst mulig måde. Den unikke udformning, samt kombinationen af tætsiddende korte og længere børstepigge gør det muligt at bruge ghd Glide på flere måder. Eksempelvis kan der styles større sektioner af gangen og dermed skabes voluminiøse frisurer med naturlig bevægelse. Der kan naturligvis også børstes mindre sektioner af gangen, for at skabe mere flad frisure. Uanset, er det en let og hurtig styling, samtidig med, at dit hår beskyttes mest muligt. Tænd Ghd varmebørsten ved at trykke på knappen, efter kort tid holder den op med at blinke og har nået arbejdstemperatur. Børsten slukker efter 60 minutter, hvis den ikke har været i brug. Bruges i tørt hår. Det anbefales at bruge varmebeskyttelse.
1.039 DKK