Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Føn

Sorter efter
Vis per side
4025341512193

Efalock Professional SICCIS+ Føn

Efalock Føn. 2000 W Inkl. 2 næb i forskellig størrelse. Super god og professionel føn.
399 DKK
5060569867136

Ghd Helios Hair Dryer Black

!!SPAR20%!! !Før 1499! DRONNINGEN OVER FØNTØRRING Den nye ghd helios giver dig den smukke føntørring, du fortjener – med den seneste innovation inden for stylingkontrol. ghd helios har specialudviklet Areoprecis-teknologi, der kombinerer avanceret intern aerodynamik, der fokuserer luftstrømmen i en præcisionsdyse og giver en jævn varmefordeling samt bedre kontrol over stylingen. Den lette og børsteløse motor skaber en kraftig luftstrøm på 120 km/t, så du kan style hurtigere og bruge mere tid på de sjove ting i livet. ghd helios i den bedste salonkvalitet er ergonomisk balanceret og gør det nemt at style og fås i lækker minimalistisk sort. Den fokuserer luftsrømmen, så du får kraftige, men præcise resultater og giver 30% mere glans og glattere hår. Med indstilling af varierende effekt og temperatur opnår du altid din ønskede stil eller naturlige tekstur med en fantastisk og fejlfri finish. Længe leve ghd helios.
1.199 DKK
5060356730940

Ghd Air Hair Drying Kit

!!SPAR20%!! !Før 1249! ghd Air Hair Drying Kit - absolut professionel føntørrer. inklusiv næb og diffuser, samt eksklusiv ghd rundbørste. ghd Air føntørreren i det stilrene og ergonomiske rigtige design har flere varmeindstillinger og hastigheder, samt koldluft funktion. Den kraftige ghd føntørrer yder 2100 w.
999 DKK
5060569862667

Ghd Glide Hot Brush

!!SPAR 20%!! !Før 1299! ghd Glide Hot Brush, er et perfekt stykke værktøj til at skabe en glat og luftig styling af håret. Denne ghd varmebørste tæmmer og udglatter hurtigt håret, samt skaber en fantastisk volume til frisuren. ghd Glide varmebørsten, er en nem, hurtig og effektiv måde, at glatte håret på, men til forskel fra et glattejern, skaber den ikke en flad effekt, men frembringer et glat og glansfuldt look, med en luftig tekstur. Med ghd Glide, kan man simpelt og hurtigt udglatte bølger, reducere frizz og forme håret til en moderne stil. Den avancerede keramiske varme og ion teknologi, der er indeholdt i den smukt designede ghd varmebørste, sikrer en optimal temperatur der holdes konstant på 185 grader, hvilket giver det bedste resultat, samtidig med, at håret beskyttes på bedst mulig måde. Den unikke udformning, samt kombinationen af tætsiddende korte og længere børstepigge gør det muligt at bruge ghd Glide på flere måder. Eksempelvis kan der styles større sektioner af gangen og dermed skabes voluminiøse frisurer med naturlig bevægelse. Der kan naturligvis også børstes mindre sektioner af gangen, for at skabe mere flad frisure. Uanset, er det en let og hurtig styling, samtidig med, at dit hår beskyttes mest muligt. Tænd Ghd varmebørsten ved at trykke på knappen, efter kort tid holder den op med at blinke og har nået arbejdstemperatur. Børsten slukker efter 60 minutter, hvis den ikke har været i brug. Bruges i tørt hår. Det anbefales at bruge varmebeskyttelse.
1.039 DKK