Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Davines OI

 OI

Lille eksotisk produktlinje af plejeprodukter, der kan anvendes til alle hår- og hudtyper.
Produkterne har en fyldig tekstur og en sofistikeret luksuriøs duft. Alle produkterne i linjen indeholder Roucou olie, som har en anti-aging effekt samt bekæmper frie radikaler. Linjen er sulfat- og parabenefri.

 

 
Sorter efter
Vis per side
8004608271246

DAVINES Liquid Spell

Davines Liquid Spell er en volumegivende mousse til håret, velegnet til et fint hår. Denne mousse kan skabe tekstur, definition og fylde til håret. Den genopretter balancen i et beskadiget hår og giver masser af blødhed, glans og tekstur. Davines Liquid Spell er udviklet til at skabe nyt liv til dit hår, så du får et smukt, sundt og glansfuldt hår i den helt rette balance. Fordele: Volumegivende mousse Plejende Tekstur, definition og fylde Genopretter hårets balance Blødhed, glans og tekstur Velegnet til et fint hår Anvendelse: Fordel 3-4 pump ud i håndklædetørt hår Påfør jævnt fra rødderne til enderne og kam igennem Føntør håret som ønsket 125 ml.
Fra 279 DKK
8004608247555

DAVINES Hair Refresher Day Cleansing Mist

Davines Hair Refresher Day Cleansing Mist er en lækker og super opfriskende tør shampoo, der efterlader dig med følelsen af et friskt og nyvasket hår. Denne spray absorberer effektivt overskydende fedt, og olier fra hovedbunden, samtidig med at den tilfører en let og luftig volume til håret. For ekstra volume, kan du blødtørre håret, hvilket vil sige at du efter at have brugt tørshampooen, sætter din føntørre på laveste niveau, og tørrer håret med kold luft. På denne måde opnår du på rekord tid et smukt og fyldigt hår, med lækker ren og frisk duft. Fordele: Tørshampoo Velegnet til alle hårtyper Opfriskende Giver øjeblikkeligt følelsen af et friskt og nyvasket hår Absorberer overskydende fedt og olie fra hovedbunden Tilfører en let og luftig volume til håret Gør det let at style håret og endda tilføre det ekstra volume Giver et smukt og fyldigt hår på rekord tid Giver et lækkert rent og velduftende resultat Anvendelse: Bruges i tørt hår Ryst flasken godt før brug Spray direkte ved hårrødderne Lad virke i 1 minut Red håret igennem og style som ønsket
Fra 175 DKK
8004608265276

DAVINES OI Hand Kit

Davines Oi Hand Kit Gaveæske med 2 produkter. Davines Oi Hand Balm 30ml Nærende håndcreme, der kan bruges til alle hudtyper. Den beskytter huden mod skader og virker fugtgivende på huden. Davines Oi Hand Scrub 30ml Scrub til hænderne, der indeholder næringsstoffer der gør hænderne smidige og regenerarer og udjævner huden. Scubben kan bruges til alle hudtyper og indeholder cellulosepartikler, der nærer, regenererer og glatter huden og neglebånd.
69 DKK
8004608266495

DAVINES OI Conditioner

Davines Oi Absolute Beautifying Conditioner er en conditioner, der tilfører håret ekstraordinær fugt og næring. Den efterlader håret skinnende og blødt, samt har desuden en varmebeskyttende effekt ved brug af hårtørrer eller glattejern. Den er velegnet til alle hårtyper, og har ikke en tyngende effekt på håret. Fordele: Fugtgivende og nærende Ideel til alle hårtyper Efterlader håret sundt og velplejet Anvendelse: Påføres håndklædetørt hår Fordel produktet jævnt i hele håret Lad produktet virke 2-3 min Red håret igennem Skyl grundigt 250 ml.
Fra 214 DKK
8004608264590

DAVINES OI Hair Butter

Davines Oi Hair Butter er en lækker og plejende hårkur, der kan anvendes af alle hårtyper. Denne maske er beriget med olie fra Roucou-planten, som vokser i Amazonas. Denne olie er utrolig rig på beta-caroten, der har en genopbyggende virkning på håret, samtidig med at hårvæksten stimuleres. Derved reduceres skader, som er forårsaget af UV-stråler, hvilket også medvirker til aldring. Davines Oi Hair Butter indeholder ingen parabener og efterlader håret silkeblødt med en vejplejet udstråling. Fordele: Hårkur Anbefales til alle hårtyper Beriget med Roucou-olie Virker genopbyggende Stimulerer hårvæksten Reducerer skader på håret forårsaget af UV-stråler Modvirker aldring Eliminerer frizz Blødgørende Efterlader håret smukt og velplejet Fri for parabener Anvendelse: Påføres i rent og fugtigt hår Lad kuren sidde i håret i 10 minutter Skyl derefter grundigt med vand 250 ml.
Fra 241 DKK
8004608247760

DAVINES OI Body Wash

Davines Oi Body Wash er en skøn bodyshampoo som er rig på fugtgivende olier. Den indeholder b.la. roucouolie der tilfører smidighed til huden og efterlader den blød og lækker. Den har en rig og cremet konsistens, og kan derved også anvendes af alle hudtyper. Davines Oi Body Wash har en antioxidant virkning, der beskytter huden mod aldring. Din hud efterlades blød, lækker og gennemfugtet. Fordele: Velegnet til alle hudtyper Bodyshampoo Indeholder fugtgivende olier Tilfører smidighed Efterlader huden blød og lækker Rig og cremet konsistens Antioxidanter der beskytter mod aldring Huden bliver blød, lækker og gennemfugtet Anvendelse: Anvendes i badet på våd hud Massér godt ind i huden Skylles grundigt af 280 ml.
Fra 178 DKK