Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Davines ESSENTIAL

ESSENTIAL

Linjens produkter indeholder en høj procentdel af let nedbrydelige naturligt udvundne ingredienser, som alle er dyrket lokalt i Italien. Alle produkter er sulfat- og parabenefri, og emballagen er produceret med en minimal mængde af plastik, lige nok til at beskytte produkts indhold. 
Hver enkel Essential Haircare familie har et særligt kendetegn og funktion: pleje, fugt, volumen, glans, beskyttelse, elasticitet, blødhed og daglig pleje. Produkterne har det fælles mål at beskytte håret mod udefrakommende faktorer samtidig med, at de giver et synligt resultat med det samme.

 

NOUNOU

Sorter efter
Vis per side
8004608257172

Davines LOVE Curl Cleansing Cream

Davines LOVE Curl Cleansing Cream er en all in one shampoo. Det er en mildt rensende og plejende shampoo. Den indeholde 3 gange mindre vaskeaktive stoffer, og 3 gange så mange plejende stoffer, som en almindelig shampoo. Den har derfor konsistens som en conditioner, men det er en let rensende shampoo. Den er specielt velegenet til dig som har normalt/ kraftigt krøllet hår, og som vasker hår hver eller hveranden dag, da den fjerner fedt og snavs uden af udtørre krøllerne. De beholder deres elasticitet og spændstighed. Fordele: Mild rensende shampoo Velegenet til normalt/ kraftigt krøllet hår Plejer Har konsistens som en conditioner Indeholder 3 gang mindre vaskeaktive stoffer Indeholder 3 gange så mange plejende ingredienser Skøn mandel duft Sulfatefri Parabenefri Anvendelse: Påfør på det fugtige hår Fordel det jævnt i hovedbunden Massér med cirkulære bevægelser Lad virke 2-3 minutter Skyl håret grundigt Brug ikke conditioner efter 500 ml.
Fra 257 DKK
8004608257271

DAVINES LOVE Curl Cream

LOVE CURL CREAM Til hår med fald eller krøller. Samler krøl og giver spændstighed. Med ekstrakt fra mandel - Slow Food sammenslutning, Noto Italien.
Fra 211 DKK
8004608257097

DAVINES LOVE Curl Shampoo

LOVE CURL SHAMPOO Til hår med fald eller krøller. Beriget med ekstrakt fra mandel, som øger hårets elasticitet og giver fylde. Shampooen samler og definerer hårets naturlige bevægelser, samt efterlader håret blødt, let og lækkert. Denne skønne shampoo får det bedste frem i et hår med form og bevægelse. EGENSKABER: Samler og definerer hårets naturlige bevægelser Øger hårets elasticitet Giver fylde og lethed Velegnet til hår med krøller eller fald Fri for sulfater og parabener BRUGSANVISNING: Massér shampooen i hår og hovedbund til det skummer Skyl grundigt Gentag hvis nødvendigt
Fra 185 DKK
8004608242543

DAVINES VOLU Mist

VOLU MIST Booster Til fint eller tynget hår. Med ekstrakt fra Majroe - Slow Food sammenslutning, Caprauna Italien. 250 ml.
Fra 218 DKK
8004608242512

DAVINES VOLU Shampoo

VOLU SHAMPOO Til fint eller tynget hår. Med ekstrakt fra Majroe - Slow Food sammenslutning, Caprauna Italien. 250 ml.
Fra 187 DKK
8004608242253

DAVINES SOLU Shampoo

SOLU SHAMPOO Dybderensende shampoo, som effektivt fjerner rester af stylingprodukter Dybderensende shampoo Fjerner rester af stylingprodukter Efterlader håret rent, friskt og med en lethed Med boghvede ekstrakter, som har en plejende effekt på håret Velegnet til alle hårtyper Fri for sulfater og parabener Med Valtellina boghvede ekstrakt - Slow Food sammenslutning, Teglio Italien. Brugsanvisning: Fordel shampooen i fugtigt hår Massér til det skummer Skyl grundigt Gentag hvis nødvendigt 250 ml.
Fra 187 DKK