Fri fragt i DK over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Conditioner til farvet hår

Sorter efter
Vis per side
8388765440708

My Organics Thickening Conditioner Mango Rose

My Organics Thickening Conditioner er rig på lækre naturlige ingredienser og denne conditioner er fremstillet til at lette udfriseringen og beskytte det tørre, farvede og kemiske behandlet hår. Koncentrationen af meget nærende og genopbyggende elementer fundet i naturen, efterlader håret perfekt blødt, beskyttet og fugtet dybt ind i hårstrået. 250 ml.
Fra 139 DKK
8388765440685

My Organics Hydrating Conditioner Yogurt

My Organics Hydrating Conditioner er en creme med fantastiske opbyggende virkninger, beriget af de mest beroligende egenskaber fra yoghurt og blomsten lavendel. Godt egnet er den til tørt hår, der er blevet beskadiget af aggressive kemiske behandlinger, som fx. hårfarvninger eller permanenter eller varmeskader fra føn, glatte- eller krøllerjern. Reparerer og regenererer håret, som forbedrer sin smukke glans, blødhed og tykkelse. 250 ml.
Fra 139 DKK
9349769001813

EVO Mane Tamer Smoothing Conditioner Mini

EVO Mane Tamer Smoothing Conditioner, er en tæmmende og blødgørende balsam der styrker håret, og synligt forbedrer glans og medgørlighed. Anbefales til kruset, uregerligt hår. EVO Mane Tamer Smoothing Conditioner, hjælper med at udglatte håret og kontrollere krus. Tilfører blødhed, og forbedrer hårets glans. Glutenfrie proteiner beskytter hårfarven, og giver styrke. Fordeles i fugtigt nyvasket hår. Lad indvirke et par minutter inden der skylles. 30 ml.
Fra 29 DKK
9349769001004

EVO Ritual Salvation Conditioner Mini

Evo Ritual Salvation Conditioner, er en genopbyggende, proteinrig balsam, velegnet til brug i skadet, slidt og tørt hår. Evo Ritual Salvation Conditioner, er med til at genopbygge kemisk skadet eller på anden måde skadet hår. Indeholder proteiner og vitaminer der giver optimal pleje og styrke til det enkelte hårstrå. Masseres ind i det fugtige nyvaskede hår. Lad indvirke 1-2 minutter, inden der skylles med vand. 30 ml.
Fra 26 DKK
9349769000953

EVO The Therapist Hydrating Conditioner Mini

The Therapist Hydrating Conditioner, meget fugtgivende balsam, til brug i det kemisk belastede og tørre hår. Shampooen er også meget velegnet til alle former for krøller. Evo The Therapist Hydrating Conditioner, giver fornyet fugt, glans og blødhed til det tørre hår og efterlader det glansfuldt, blødt og velplejet. Fordeles i vådt nyvasket hår. Lad indvirke ca. 2 minutter inden der skylles. 30 ml.
Fra 26 DKK