Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

CND Spa

 

CND SPA

Fremhævede produkter beskrives her - men der er meget mere..

Cucumber Heel Therapy

CND, Cucumber Heel Therapy - et musthave produkt til enhver behandling af fødder som trænger til en kærlig hånd! 
Højkvalitets ingredienser, såsom AHA-frugtsyrer peeler huden og får den samtidigt til at skinne, da ren agurkeekstrakt og beroligende panthenol sikrer, at dine fødders hud bliver plejet på en perfekt måde.

Scentsations

Aromaterapeutisk krops- og hånd lotion.
Forkæl din krop og dit sind med Scentsations. En serie bestående af aromaterapeutiske hånd- og kropsplejeprodukter. Scentsations indeholder A- og E- vitamin, samt Aloe Vera, som tilfører huden ekstra fugt, med en unik sammensætning af urter og vitaminer. 

Sorter efter
639370913391

CoolBlue Antibakteriel Gel, Hænder

CoolBlue er en opfriskende antibakteriel gel (saniteringsmiddel uden vand) som rengør og kraftigt reducerer mængden af bakterier. Anvendes til behandling på hænder for at fjerne bakterier. Modvirker spredning af bakterier, og efterlader huden blød uden at være klistret. Udtørrer ikke huden. 207 ml.
199 DKK
7020

CND NEGLEOLIE SolarOil Nail & Cuticle Treatment

SolarOil Forebyg skader som negle der skiller i lagene, knækker let eller let bliver misfarvede. Den prisbelønnede negleolie, giver dine negle styrke og pleje i dybden, så dine negle kan klare hverdagens strabadser. Ingredienser som fugtgivende jojobaolie, blødgørende risklid-olie, fugtgivende mandelolie og genopbyggende E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og smidige, og blødgør samtidig neglebåndene. Anvendelse: brug SolarOil både morgen og aften. SolarOil kan penetrere både SHELLAC, VINYLUX og Creative Play.
139 DKK
639370002958

CND SPA Intensive Treatment Kit

Cucumber Heel CALLUS Blødgørende Kur + Cucumber Heel Fodcreme + Fod fil, Fine og grove korn. Cucumber Heel CALLUS Smoother Treatment, 236 g Cucumber Heel Therapy, Intensive Treatment, 74 g
519 DKK
639370141176

Scentsations Tangerine & Lemongrass

Mandarin & Citrongræs En serie af aromaterapeutiske kropspleje produkter, med en harmonisk balance af naturlige blomster- og frugtdufte. Scentsations indeholder A- og E- vitamin og Aloe Vera, der tilfører huden ekstra duft. Forkæl din krop og dine sanser med 16 245 ml.
139 DKK
639370141114

Scentsations Wildflower & Chamomile

Vilde blomster & kamille En serie af aromaterapeutiske kropspleje produkter, med en harmonisk balance af naturlige blomster- og frugtdufte. Scentsations indeholder A- og E- vitamin og Aloe Vera, der tilfører huden ekstra duft. 245 ml.
139 DKK
639370914589

CND FODCREAM Cucumber Heel Therapy

Cucumber Heel Therapy En intenst fugtgivende og genopbyggende creme, der er særlig velegnet til tørre og ekstrem tørre hudområder som sprukne hæle og kuldeeksem. Rigtig god til alle tørre steder på kroppen som trænger til ekstra pleje og fugt f.eks. albuer, hænder, knæ og ben. Trænger hurtigt ind i huden. Indeholder: Agurke-ekstrakt: Blødgør, forfrisker og tilfører huden masser af fugt. Aloe Vera: Kendt for sin fugtgivende og beroligende effekt. Allantoin: Fremmer hudens naturlige helingsproces. Lindrer tør og ødelagt hud. Det „opløser“ dødt væv og fremmer sårheling. Panthenol: En kraftig antioxidant der er meget fugtgivende og blødgørende. Virker opstrammende. Kamille: Modvirker hævninger. Blødgør huden.
159 DKK
639370913247

CND NEGLEBÅNDSCREME Cuticle Eraser Essential Pack

Cuticle Eraser blødgør, mikropeeler og fjerner tørre neglebånd og hud omkring neglene med A.H.A-syre (alpha hydrixod). Den er derfor ideel til tørre og flossede neglebånd, og kan både benyttes på hånderne og fødderne. Cuticle Eraser kan benyttes sammen med SolarOil og kan klare selv de værste tilfælde af tør hud. Plejende neglebåndscreme, der er god til neglebidere og personer med tendens til grimme neglebånd. Døjer du med overproduktion af neglebånd er denne creme ideel for dig. Sådan gør du Massér en lille mængde Cuticle Eraser ind i neglen og den omkringliggende hud cirka en gang dagligt ved hård hud. Ved fin hud kan produktet benyttes et par gange ugentligt i stedet. For ekstra fugt benyt produktet sammen med din SolarOil. Læg en lille prik Cuticle Eraser ved bunden af neglen ved neglebåndende sammen med en dråbe SolarOil – massér blidt ind i neglene og den omkringliggende hud.
119 DKK
639370907635

CND Rescuerxx Nail Care

CND RESCUERXX™ Genopbyg og reparer skadede negle med Danish Beauty Award vinderen, RescueRXx™. RescueRXx™ er redningen når dine negle har brug for akut hjælp, og du døjer med skadede negle, negle der knækker eller flækker nemt. På blot få dage kan der ses forskel, og neglekuren er et vidunderprodukt som alle kvinder bør prøve. Anvendelse Ryst flasken grundigt før brug. Pensles på som en neglelak og masseres forsigtigt ind. Husk spidsen af neglen. RescueRxx™ skal ikke på huden. RescueRxx™ skal bruges på naturneglen uden neglelak på. Anvendes 2-3 gange dagligt i op til 4 uger. Brug RescueRxx™ sammen med SolarOil™ negleolie, for det bedste resultat. RescueRxx™ erstatter ikke behovet for olie. Lad RescueRxx™ virke i 30 min. efter påførelse inden neglen udsættes for vand eller SolarOil™. Vigtigste ingredienser Keratinprotein: Hovedbestanddel i naturneglen. Opløste naturlige keratinproteiner (udvundet af uld) binder til den naturlige negl, for dermed at styrke neglepladen. Jojobaolie: En let gennemtrængende olie, der plejer neglepladen og den omkringliggende hud og videregiver sine fugtgivende egenskaber. Sød mandelolie: Fugter og blødgør neglen, så den bevarer sin fleksibilitet og modstandsdygtighed.
229 DKK
639370141268

Scentsations Honeysuckle & Pink Grapefruit

Kaprifolie & Pink grape En serie af aromaterapeutiske kropspleje produkter, med en harmonisk balance af naturlige blomster- og frugtdufte. Scentsations indeholder A- og E- vitamin og Aloe Vera, der tilfører huden ekstra duft. Forkæl din krop og dine sanser.
139 DKK
639370094212

CND Citrus Moisture Scrub

Citrus Moisture Scrub, CND Scrub til hænder. Fugt dine hænder med vand, scrub og skyl.
139 DKK