Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Aphro Celina Eyelash Serum

SKU: 4260294730014
Øjenvippeserum Aphro Celina Classic Eyelash er et dokumenteret effektivt øjenvippe serum, der vil give dig længere, flere, kraftigere og smukkere øjenvipper på ca. 4-6 uger. Penslen føres forsigtigt langs vippekanten fra øjenkrogen og ud, præcis som en eyeliner. Denne vippeserum anvenden én gang om dagen og helst om aftenen efter afrensning af din make-up. Mængden af serum, er nok til begge øjne og for at få lige kraftige vipper på begge øjne, foreslår jeg at du starter skiftevis med højre og venstre øje - så du får lige meget serum på begge øjne. Anvend kun på de øverste vipper, fordi din serum vil bliveoverført til de nederste vipper når du lukker eller blinker med øjnene. Når du har opnået din ønskede volume på dine vipper, anvendes produktet kun 2-3 gange om ugen for at vedligeholde effekten. Kan anvendes i kombination med kunstige vipper.
599 DKK
+ -
Kunder der har købt denne vare købte også
4260294730168

Aphro Celina Eyebrow Serum

Øjenbrynserum Aphro Celina Eyebrow serum er en dokumenteret virkningsfuld øjenbrynserum, der kan hjælpe dig til at få smukkere, fyldigere, tættere og mere markerede øjenbryn på ca. 8 uger. Denne serum påføres med penslen på hele brynet eller på det område du gerne vil stimulere hårvæksten i. Anvendes én gang dagligt på ren og tør hud. Når den ønskede effekt er opnået, bruges der kun serum 2-3 gange om ugen for at vedligeholde resultatet. Denne øjenbrynsserum er mere kraftig end andre, fordi den indeholder koffein til at øge effekten. Derfor anbefaler jeg ikke denne serum til dine vipper, da den vil være for kraftig.
Fra 699 DKK
9339341007265

KEVIN MURPHY Young.Again Treatment Oil

YOUNG.AGAIN 100ML Young.Again fra Kevin Murphy er en ultralet, plejende leave-in olie, der intenst plejer, blødgør og beskytter håret. Indeholder Burreolie som styrker håret og tilfører det elasticitet og glans, Sukkerrørsekstrakt som giver hårstrået en glat, skinnende overflade, og Immortelle der er en rig skønhedsolie med essentielle fedtsyrer, som tilfører fugt og fremmer hårets vækst. Forkæl dit hår med intens pleje for et smukt udseende. ”Be YOUNG.AGAIN”.
Fra 160 DKK