Fri fragt i DK over 499,-
Filters
Søg

Aphro Celina

Aphro Celina 

  

Aphro Celina Thicker and stronger hair with Aphro Celina HairAphro Celina DELUXE Vippe Serum, 3 ml.Aphro Celina Bryn Serum, 3 ml.

Aphro Celina er en dokumenteret virkningsfuld serie bestående af sera til vipper, bryn samt hår og skæg.

Resultatet er længere, kraftigere og flere hår i behandlingsområdet.

Aphro Celina er udviklet af eksperter i Tyskland. 

Serien er dermatologisk testet, uden parfume, parabener eller Phthalater. 

Derudover er Aphro Celina EU-godkendt og ikke testet på dyr.

Sorter efter
4260294730014

Aphro Celina Eyelash Serum

Øjenvippeserum Aphro Celina Classic Eyelash er et dokumenteret effektivt øjenvippe serum, der vil give dig længere, flere, kraftigere og smukkere øjenvipper på ca. 4-6 uger. Penslen føres forsigtigt langs vippekanten fra øjenkrogen og ud, præcis som en eyeliner. Denne vippeserum anvenden én gang om dagen og helst om aftenen efter afrensning af din make-up. Mængden af serum, er nok til begge øjne og for at få lige kraftige vipper på begge øjne, foreslår jeg at du starter skiftevis med højre og venstre øje - så du får lige meget serum på begge øjne. Anvend kun på de øverste vipper, fordi din serum vil bliveoverført til de nederste vipper når du lukker eller blinker med øjnene. Når du har opnået din ønskede volume på dine vipper, anvendes produktet kun 2-3 gange om ugen for at vedligeholde effekten. Kan anvendes i kombination med kunstige vipper.
599 DKK
4260294730168

Aphro Celina Eyebrow Serum

Øjenbrynserum Aphro Celina Eyebrow serum er en dokumenteret virkningsfuld øjenbrynserum, der kan hjælpe dig til at få smukkere, fyldigere, tættere og mere markerede øjenbryn på ca. 8 uger. Denne serum påføres med penslen på hele brynet eller på det område du gerne vil stimulere hårvæksten i. Anvendes én gang dagligt på ren og tør hud. Når den ønskede effekt er opnået, bruges der kun serum 2-3 gange om ugen for at vedligeholde resultatet. Denne øjenbrynsserum er mere kraftig end andre, fordi den indeholder koffein til at øge effekten. Derfor anbefaler jeg ikke denne serum til dine vipper, da den vil være for kraftig.
Fra 699 DKK
4260294730076

Aphro Celina Hair Serum

Aphro Celina hårserum kan anvendes til både hovedhår og skæg og er nem at anvende. Denne serum kan både anvendes til et lille område eller i hele håret eller skægget. Det kræver kun to enkle steps: Daglig brug af serum mindst fire timer før bad, eller når du har tørret dit hår helt tørt efter badet. Massér den påførte serum rigtig godt ind og lad blive i håret eller skægget. Efter ca. 3 måneder vil der være en synlig forbedring af hårvækst, men lad endelig behandlingen fortsætte, for at beholde det gode resultat. Ved fortsat brug af serum sikres der bedst mod nyt hårtab. Denne serum stimulerer vækstfasen og øger antallet af strå i hver hårsæk. De aktive stoffer som bl.a. prostaglandiner styrker keratin syntesen og forsinker dermed det naturlige hårtab. Det er vigtigt at der er liv, altså minimum små fine dun, på området som ønskes behandlet, for at hårserum kan virke.
Fra 1.299 DKK